6 Октомври, 2022 21:33 756 0

Лайпциг изгуби титулярния си вратар почти до края на сезона

  • петер гулаши-
  • ред бул лайпциг

Унгарецът ще пропусне най-малко 6 месеца от терените

Лайпциг изгуби титулярния си вратар почти до края на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Титулярният вратар на Ред Бул Лайпциг - Петер Гулаши, ще пропусне почти целия остатък от сезон 2022/23, след като получи много тежка контузия по време на срещата от Шампионската лига срещу Селтик през седмицата.

Ръководството на „биковете“ съобщи, че унгарецът е разкъсал коленни връзки в десния крак, което обичайно отнема около 6 месеца за лечение, макар от отбора да не се наемат с точни прогнози преди да се произнесат специалистите по темата.

Гулаши е един от най-добрите вратари в момента в европейския футбол и липсата му за Лайпциг и унгарския национален отбор със сигурност ще е осезаема.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА