27 Януари, 2023 23:27 759 0

Лайпциг едва не изпусна спечелен мач, за да се доближи на точка от върха в класирането

  • ред бул лайпциг-
  • щутгарт

„Биковете“ дадоха начало на 18 кръг в Първа Бундеслига

Лайпциг едва не изпусна спечелен мач, за да се доближи на точка от върха в класирането - 1
Снимка: БГНЕС

Ред Бул Лайпциг постигна успех с 2:1 над Щутгарт, за да даде началото на 18 кръг в Първа Бундеслига и да се доближи само на точка от лидера - Байерн Мюнхен.

Доминик Собослай вкара и двете попадения за домакините, но в 68' бе отсъдена дузпа за игра с ръка на Йошко Гвардиол в ситуация, която не вещаеше нищо опасно. Хърватинът игра с ръка и ВАР подсказа на главния съдия, че трябва да посочи бялата точка, а оттам Крис Фюрих се разписа.

„Биковете“ така едва не изпуснаха спечелен мач и в крайна сметка прибраха трите точки в актива си, докато Щутгарт има реален шанс да се озове в зоната на изпадащите след края на уикенда.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА