Last news in Fakti

1 Ноември, 2023 07:45 1 427 4

Роналдо поиска смяна на главния съдия по време на мач (ВИДЕО)

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ал насър-
  • смяна-
  • съдия

Драматичните моменти в мача започнаха в края на първата част, когато гол на Андерсон Талиска беше отменен, а минути по-късно същият този футболист беше изгонен с червен картон

Роналдо поиска смяна на главния съдия по време на мач (ВИДЕО) - 1

Ал-Насър продължи към 1/4 финалите в Купата на Саудитска Арабия след труден успех с 1:0 над Ал-Етифак. Срещата дори премина през продължения.

Драматичните моменти в мача започнаха в края на първата част, когато гол на Андерсон Талиска беше отменен, а минути по-късно същият този футболист беше изгонен с червен картон.

Тогава капитанът Кристиано беше уловен как прави жест, с който иска смяна на главния съдия.

Дори и в намален състав Ал-Насър беше по-активният отбор, а в 89-та мминута Али Хазази от състава на гостите също беше изгонен и за продълженията двата отбора вече бяха с изравнени сили.

В 107-та минута Садио Мане донесе важното попадение с шут по земя и прати своя тим в следващата фаза на турнира.

Любопитен момент от срещата бяха и скандиранията на феновете на Ал-Етифак. Те крещяха името на Меси за да провокират Роналдо, а той не им остана длъжен и им показа да са по-тихи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трол от Тирол

    2 1 Отговор
    Роналдо може и да иска, важното е какво ще каже Хазартбет.
  • 2 хоминид

    1 1 Отговор
    Роналдо не може да заповядва да бъде ли сменен съдията или не. Има си организационни ръководители.
  • 3 Баба му на комшията

    1 0 Отговор
    Много неща ме накараха да престана да харесвам Роналдо а аз го харесвах много.не обичам подмазвачите и хора които говорят едно с вършат съвсем друго
  • 4 горката тя

    0 0 Отговор
    а плачка ли момата докато сменят съдията?