Last news in Fakti

1 Ноември, 2023 13:30 2 683 1

Костов зачерква двама, които провалиха Левски срещу Берое

  • левски-
  • николай костов-
  • футбол

Отложеният двубой от седмия кръг в Кърджали е от 19:30 часа

Костов зачерква двама, които провалиха Левски срещу Берое - 1

Старши треньорът на Левски Николай Костов ще направи две промени за днешното гостуване на Арда. Отложеният двубой от седмия кръг в Кърджали е от 19:30 часа. Наставникът на сините ще остави на пейката двама от играчите, които носят основна вина за поражението от Берое в Стара Загора с 1:2.

Под рамката ще се завърне Пламен Андреев. 18-годишният вратар не пази при победата с 1:0 над Черно море, когато не бе и в групата за двубоя и при визитата на заралии.

Двубоят на "Арена Арда" започва в 19:30 часа.

Той отнесе много критики за представянето си в дербито с ЦСКА (1:1), когато допусна грешка при изравнителното попадение на червените. В първия мач Николай Михайлов нямаше много работа, тъй като защитата пред него не допускаше опасности, докато срещу Берое не се намеси добре и при двете попадения на старозагорци.

Другата промяна на Николай Костов за днешния мач с Арда е в центъра на защитата. Там мястото си ще отстъпи Кристиан Димитров за сметка на Келиан ван дер Каап. Българският национал сгреши фатално в заключителните минути на двубоя срещу Берое, когато подари топката в краката на Сантиаго Годой и нападателят пробяга необезпокояван около 70 метра, и вкара в мрежата на Михайлов.

Останалите избраници на треньора ще са същите от Стара Загора. По фланговете на отбраната ще действат Жереми Петрис и Цунами, а партньор на Ван дер Каап ще бъде Хосе Кордоба. Малко пред защитата ще бъде позициониран Дарлан, от когото се очаква да бъде основна движеща сила при изнасянето на топката.

В средата на терена пак ще си партнират Андриан Краев и Хасими Фадига, а по крилата ще атакуват Роналдо отдясно и Марин Петков отляво. Българският национал за втори пореден път ще получи шанс като титуляр.

На върха на атаката отново ще бъде Рикардиньо. Бразилецът разочарова срещу Берое и не излезе на удобна стрелкова позиция през целия мач. Халфът Асен Митков, който пострада след тежък удар в главата в Стара Загора ще започне от пейката и ще се появи след почивката в Кърджали, пише "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алигатор

    4 1 Отговор
    Левски е провал . И този мач ще загубят .