Last news in Fakti

1 Ноември, 2023 11:30 2 852 0

Нов скандал със Златната топка: Валенсия разкритикува церемонията!

  • винисиус жуниор-
  • валенсия-
  • златна топка-
  • футбол

Бразилецът получи наградата "Сократ" за воденето на борбата срещу расизма в испанския футбол, както и за приноса си за образованието на децата в родната си Бразилия

Нов скандал със Златната топка: Валенсия разкритикува церемонията! - 1

Валенсия публично разкритикува използването на изображения на Винисиус Жуниор на "Местая" по време на галата за Златната топка.

Бразилецът получи наградата "Сократ" за воденето на борбата срещу расизма в испанския футбол, както и за приноса си за образованието на децата в родната си Бразилия.

Докато получаваше наградата се появи в монтаж, показващ как футболистът сочи към тълпата, за да предупреди властите за онези, които го обиждат на расова основа.

Ръководството на "прилепите" обаче определи това действие като уронване на престижа на клуба.

„Валенсия съжалява за използването на нашия имидж на церемонията за „Златната топка“ и връзката му с недопустими действия на фенове, които клубът разследва и наложи най-тежкото наказание на замесените.

„Ние също съдействаме в борбата с расизма, но също така молим за най-голямо уважение към нашите фенове и нашия клуб.“


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА