Last news in Fakti

1 Ноември, 2023 14:30 1 156 2

Неймар ляга под ножа утре, аут е за 10 месеца

  • неймар-
  • футбол-
  • операция

31-годишният нападател ще бъде опериран утре в Бразилия, а по желание на играча интервенцията ще извърши лекарят на националния отбор Родриго Ласмар

Неймар ляга под ножа утре, аут е за 10 месеца - 1

Нападателят на Ал Хилал и националния отбор на Бразилия - Неймар, ще бъде опериран утре и ще се възстановява около 10 месеца, съобщава Globo.

На 18 октомври той се контузи тежко в мача на националния отбор на Бразилия срещу Уругвай (0:2) в квалификационния турнир за Мондиал 2026. Нападателят скъса кръстна връзка и менискус на лявото коляно. 31-годишният нападател ще бъде опериран утре в Бразилия, а по желание на играча интервенцията ще извърши лекарят на националния отбор Родриго Ласмар.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    Кураж
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.