Last news in Fakti

7 Декември, 2023 08:30 1 118 4

Гуардиола: Астън Вила бяха по-добри и по-агресивни!

  • манчестър сити-
  • хосеп гуардиола-
  • футбол

Изненадаха ни с някои движения, когато бяха с топка

Гуардиола: Астън Вила бяха по-добри и по-агресивни! - 1

Мениджърът на Манчестър Сити – Хосеп Гуардиола, не остана много доволен след загубата в гостуването на Астън Вила. „Гражданите“ бяха тотално надиграни от своя опонент и испанският тактик призна за превъзходството на бирмингамци, като в същото време упрекна своите играчи, че на са показали най-добрата си игра.

„Астън Вила бяха по-добри, изиграха фантастичен двубой. Те бяха по-агресивни в централната зона и играха по-добре от нас. Играхме без достатъчно желание. Те бяха по-добри. Говорихме и преди това, че очакваме подобна игра от тях и трябва да им се противопоставим, но не успяхме. Изненадаха ни с някои движения, когато бяха с топка“, заяви разочарованият Гуардиола.

„Имаха предимство футболистите на Астън Вила и трябваше да измислим нещо различно, което да покажем през второто полувреме. Най-големият ни проблем беше, когато успяваха да влязат в тези „джобове“ между защитниците ни“, обясни специалистът.

„В последните два мача ние доминирахме, заслужавахме да спечелим и пропуснахме много положения. Тази среща беше по-различна. Не мога да кажа, че играхме максимално добре, а Астън Вила бяха по-добри от нас и затова загубихме. Предизвикателство е да спечелим следващия двубой срещу Лутън. Не трябва да мислим чак толкова много за това, което дотук сме направили, а за това, което да сторим в следващите срещи и да се върнем към нашата игра, нашия начин, по който контролираме двубоите. Трябва да играем по-добре с топка в крака, защото нямаме много мачове, в които да сме губили контрола върху срещите“, каза още испанецът.

"Aston Villa was better than us" 🤷‍♂️

Pep Guardiola says the better team won after Manchester City's defeat at Aston Villa 🎙️ pic.twitter.com/L3O3EsCinF

— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) December 6, 2023


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лекуващ лекар

    4 1 Отговор
    Ман.Сити приключи с възхода си !!! Половината от шампионския отбор го няма !!! И щом Уолър е капитан - толкова !!!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "лекуващ лекар":

    Логично

    Коментиран от #4

  • 4 Любопитен

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Кое е логично бате Вальо?