Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 07:00 715 0

Обсъждат Зинедин Зидан за Байерн Мюнхен

  • байерн мюнхен-
  • зинедин зидан-
  • томас тухел-
  • футбол

Баварците са решили да завършат сезона с настоящия си треньор, но имат и резервни планове, ако ситуацията в клуба стане още по-лоша

Ръководството на Байерн Мюнхен обсъжда Зинедин Зидан като евентуален наследник на Томас Тухел, твърди Флориан Плетенберг. Баварците са решили да завършат сезона с настоящия си треньор, но имат и резервни планове, ако ситуацията в клуба стане още по-лоша.

Един от потенциалните наследници на Тухел е бившият наставник на Реал Мадрид. На "Алианц Арена" оценяват високо неговия опит и аура. Към момента французинът е без отбор и би могъл да поеме баварците веднага.

Байерн записа три поредни загуби, като се отдалечи на 8 точки от лидера в Бундеслигата Байер Леверкузен. Освен това тимът отстъпи с 0:1 като гост на Лацио в първи осминафинален двубой в Шампионска лига.

Договорът на Томас Тухел е до лятото на 2025 година. На този етап изглежда малко вероятно той да го изпълни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА