Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 10:12 3 275 5

Седалките на "Българска армия" ще "красят" стадион на отбор в Трета лига

  • седалки-
  • футбол-
  • стадион българска армия-
  • септември тервел-
  • георги иванов - геша

Клубът от Североизточната трета лига изрази и специална благодарност към изпълнителния директор на "армейците" Стоян Орманджиев

Дейностите по предстоящата реконструкция на стадион "Българска армия" се засилват все повече. В понеделник започна демонтаж на седалките на стадиона в Борисовата градина. Част от тях ще бъдат дарени на аматьорския Септември (Тервел), воден от бившия футболист на Левски Георги Иванов-Геша.

Припомняме, че през декември Асеновец (Асеновград) се похвали, че ще получи 1000 броя.

"Група всеотдайни фенове на Септември 98 се намират на „Българска армия“ и свалят седалки, които се даряват от ръководството на ЦСКА за стадион „Кан Тервел“ (с огромната заслуга на представителя на фенклуб „Добрич“ и наш приятел и съгражданин Стефан Стефанов), за което благодарим от все сърце! Стефко и Сиско са с бус, с който ще се транспортира дарението, а в екипа, изпратен от Община Тервел за демонтажа, са Гуджо, Гочо, Тошко и Дамян!... Сърдечни благодарности на всички участници в доброто дело", написаха от Септември (Тервел) в страницата си във "Фейсбук"

Клубът от Североизточната трета лига изрази и специална благодарност към изпълнителния директор на "армейците" Стоян Орманджиев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    2 2 Отговор
    Спомням си 90-те години, като ги слагахме.

    Коментиран от #4

  • 2 кУмУнист

    6 8 Отговор
    Вие се подигравате с хората, тези седалки са в потресаващо състояние, те фирмите за рециклиране няма да ги вземат, вие ги раздавате по селата. То по добре на гол бетон да седиш, отколкото на тези разпадащи се седалки.
  • 3 реване

    1 0 Отговор
    Защо не "красят" залата на дупетатите?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.