Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 09:36 1 518 11

Левски плаща на НАП!

  • левски-
  • нап-
  • футбол-
  • наско сираков

Ръководството на столичани е предприело тази крачка след солидните приходи от продажбата на основни футболисти тази зима

Левски плаща на НАП! - 1


Левски ще плати цялата главница към НАП, предава вестник „Тема Спорт“. Ръководството на столичани е предприело тази крачка след солидните приходи от продажбата на основни футболисти тази зима.

Когато сините платят този дълг, ще паднат и голяма част от лихвите, които са почти колкото основната сума. През декември шефовете на 26-кратните шампиони разкриха, че дълговете на клуба към държавата възлизат на около 10 млн лв., като около 4 млн от тях представляват лихви към главницата.

От „Герена“ направиха четири изходящи трансфера – Уелтон бе пратен в японския Гамба Осака за 2,8 млн евро, Роналдо отиде в руския Ростов за още 2 млн., Дарлан също потегли на изток, като попадна в китайския Ухан Три Таунс за около 650 хил. и Жереми Петрис в белгийския Шарльороа за 100 хил.

Очаква се от “Георги Аспарухов” да си тръгне и Рикардиньо, който е желан от чешкия Виктория Пилзен и руския Урал, но за момента няма развитие по изходящата сделка.

Ръководството на сините планира да даде и пресконференция през март, за да доизясни ситуацията. На нея се очаква да присъстват мажоритарният собственик Наско Сираков, изпълнителният директор Даниел Боримиров и Борислав Георгиев от УС на клуба.

От началото на година клубът трябва да внася по 279 хил. лв в продължение на следващите три години. Финансовият ангажимент на Левски към НАП пречи на Левски да работи по проекта за нов стадион. По-рано този месец сините направиха крачка в тази посока, след като бе учредено дружеството „Стадион Георги Аспарухов ЕАД“.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христо Ботев

    13 5 Отговор
    Защо, до сега не е ли плащал, та това да е новина?
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 3 Отговор
    На паметника на Левски вчера поднасяха венци❗
  • 3 Хах

    8 7 Отговор
    Ключовата дума е "ЩЕ" Демек още нищо не са платили. Тъй че по леко с обешанията
  • 4 Левски 1914

    8 10 Отговор
    Благодарение на Наско Сираков ЛЕВСКИ ще се оправи и няма да сложи ТИРЕ и да става МЕНТЕ!

    Коментиран от #6

  • 5 таки

    4 3 Отговор
    добре, че се разбрах с пеев ски
  • 6 Фудбалер

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Вие по принцип сте менте, бе, няма нужда тепърва да ставате. Това левскарите умрете да се вземате насериозно. Ако не са всички власти да ви крепят заради гласоподавателите- лумпени от най-бедните квартали на София, каквито са вашите фенове, отдавна да са ви закрили.

    Коментиран от #7

  • 7 Левски 1914

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "Фудбалер":

    А за кого направиха нова лига? За ко го Бойко Борисов направи две цска да си ги гледате едното в събота другото в неделя ?
  • 8 Левскар

    4 4 Отговор
    Левски ще си плати дьлжимото на НАП но има едни дето ПРИПОЗНАХА ЛИТЕКС те дьлжаха над 15 милона на НАП те защо не си платиха.Уж имаше някаква емблема която я запорираха за 8 милиона и щяха да я платят някакви си Анималси които сьбраха един милион лева когато Лупи направи кампания за дарения.
  • 9 мале майко мила

    1 1 Отговор
    главницата само този раев мъж на жена си ще ни фалира от безобразия и кражби отбора ни!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.