17 Октомври, 2024 12:59 477 1

Карлос Алкарас: Надал удря все така силно топката

  • карлос алкарас-
  • рафаел надал-
  • тенис-
  • тенис на корт

Не съм изненадан, че Рафа Надал играе на 100% на тренировка

Карлос Алкарас: Надал удря все така силно топката - 1

Световният номер две Карлос Алкарас говори за формата на своя сънародник Рафаел Надал преди предстоящия мач помежду им на демонстративния турнир "Шестте крале на Шлема".

"Не съм изненадан, че Рафа Надал играе на 100% на тренировка. Той удря топката много силно и има много добро усещане за нея. Той е играч, легенда и няма значение, че не е играл тенис от три-четири месеца. Той ще се върне толкова силен, колкото винаги“, каза Алкарас след победата си над Холгер Руне (Дания) с 6:4, 6:2 в първия си мач от турнира.

Освен Алкарас и Надал на турнира в Рияд участват сърбинът Новак Джокович и италианецът Яник Синер. Всички участници ще получат поне 1,5 милиона долара, а шампионът ще получи 6 милиона долара.

Това ще бъде първи мач за Надал след отпадането му на Олимпиадата в Париж през юли и първи мач, откакто обяви миналата седмица, че ще прекрати кариерата си, след като играе за Испания в турнира за Купа "Дейвис" следващия месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Немо

    0 0 Отговор
    Хубаво, но то тениса само с удряне не става, трябва и да се тича...