22 Октомври, 2024 21:27 530 0

Крило на Барселона бесен на пресконференцията: Трябва да показваме уважение на играчите, които са тук

  • барселона-
  • рафиня-
  • ханзи флик-
  • байерн мюнхен

Баското крило бе с изключително сериозна заслуга за европейската титла на Испания през лятото в Германия, след което в продължение на седмици бе свързван с трансфер на “Камп Ноу”

Крило на Барселона бесен на пресконференцията: Трябва да показваме уважение на играчите, които са тук - 1
Снимка: БГНЕС

Крилото на Барселона Рафиня, който днес присъства заедно с Ханзи Флик на официалната пресконференция на тима преди сблъсъка с Байерн (Мюнхен), бе видимо раздразнен и демонстрира недоволството си от появилите се в социалните мрежи колажи с неговата фланелка с номер 11 и името на Нико Уилямс.

Баското крило бе с изключително сериозна заслуга за европейската титла на Испания през лятото в Германия, след което в продължение на седмици бе свързван с трансфер на “Камп Ноу”. Дори президентът на каталунците заяви, че от Барса могат да си позволят привличането на Нико Уилямс, но в крайна сметка той остана в Атлетик Билбао. Самият Рафиня от доста време пък е свързван с напускане на Барселона, но той започна силно кампанията силно и до момента има пет гола и пет асистенции в десет двубоя.

“Да видя моята фланелка с номер 11, но с името на Нико Уилямс в социалните мрежи е много неуважително. Шега с много лош вкус. Трябва да уважаваме играчите, които са тук,” заяви Рафиня.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА