Last news in Fakti

19 Септември, 2022 13:56 1 837 2

Руснаци направиха ледена G-Klasse от УАЗ-ка (ВИДЕО)

  • mercedes-
  • g-klasse-
  • лед-
  • garage 54-
  • уаз-
  • русия

Цялото "нещо" тежи 5 тона

Знаете, че един проект ще е интересен, когато са намесени специалистите от Garage54 и техните инструменти. Този път руснаците взимат УАЗ 469 и премахват купето му с ясната задача да го преработят в Mercedes G-Klasse. Задачата трябва да бъде направена в рамките на една седмица, а вместо метал, купето на G-Klasse трябва да бъде направено от ледени блокове.

За целта екипът купува 10 тона лед и с помощта на резачки и триони оформят не много трудния дизайн на G-Klasse върху предварително направена рама от профили. След финия дизайн на купето и поставянето на финалните детайли, момчетата добавят LED осветление, което да завърши картинката.

Видеото завършва с кратка разходка с ледения всъдеход, който въпреки теглото си от 5 тона, все пак успява да се движи, макар и с изключително ниска скорост. „Джипът“ предизвиква реакциите на минувачи, които запечатват произведението със своите смартфони.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВСИЧКО РУСКО Е БОКЛУК! ФАКТ!

    4 6 Отговор
    СТРАННО, ЗАЩО ПРОШЛЯЦИТЕ ВИНАГИ ГИ ВЛЕЧЕ КЪМ..ЗАПАДНОТО, ЛУКСОЗНОТО И ПРРСТИЖНОТО,.. ВЪПРЕКИ,ЧЕ ЖИВЕЯТ КАТО СКОТОВЕ В .. КОПТОРИ И КЕНЕФА Е ВИНАГИ...ОТВЪН НА ДВОРА ?!?!?
  • 2 може да са откачени

    0 0 Отговор
    но не дават луди пари за немски трошки които редовно се чупят от задкормилното им устрйство