Last news in Fakti

17 Август, 2022 12:22 1 986 2

Дебелашките шеги на Мъск продължават: Купувал Манчестър Юнайтед!

  • илон мъск-
  • манчестър юнайтед-
  • туит

Футболният клуб едва ли е толкова скъп, колкото Twitter, за който Мъск каза, че ще плати 44 милиарда долара

Дебелашките шеги на Мъск продължават: Купувал Манчестър Юнайтед! - 1

Някой може да си помисли, че след неуспешната си транзакция с Twitter Илон Мъск ще търси нова инвестиция, а самият милиардер обяви в Twitter, че ще купи Манчестър Юнайтед. Оказа се обаче, че се шегувал.

В нова поредица от, меко казано, странни туитове Илон Мъск, най-богатият човек в света и ексцентричен потребител на Twitter, започна политически разговор, като написа: "За да бъде ясно, подкрепям лявата половина на Републиканската партия и дясната половина на Демократическата партия!"

В друг туит той добави: „ Също така, купувам Манчестър Юнайтед, добре дошли. Когато обаче потребители на социалната мрежа го попитаха дали е сериозен за покупката, той отговори: „ Не, това е дългогодишна шега в Twitter. Няма да купувам никакви спортни отбори."

51-годишният главен изпълнителен директор на Tesla и SpaceX не коментира възгледите си относно настоящата собственост и стратегии на Манчестър Юнайтед, но добави, че ако реши някога да купува отбор, то той ще е Man U. "Те бяха моят любим отбор като дете" разказва милиардерът.

Футболният клуб едва ли е толкова скъп, колкото Twitter, за който той каза, че ще плати 44 милиарда долара . Манчестър Юнайтед, който е един от най-големите и популярни футболни клубове, би спестил на Мъск няколко милиарда (всъщност 2,1 милиарда долара), според текущата му стойност на фондовия пазар.

Въпреки че Илон Мъск обяви, че се шегува, фенове на Манчестър Юнайтед сметнаха, че покупката ще бъде голяма промяна за отбора, който преживя много нещастия напоследък, и призоваха милиардера да я обмисли по-сериозно.

В момента се води съдебна битка, след като Мъск се отказа от сделката си за закупуване на Twitter, а съвсем наскоро Мъск уреди въпроса по отношение на стара шега, в която казва, че иска да купи Coca-Cola:

"И не купувам Coca-Cola, за да върна кокаина, въпреки изключителната популярност на подобен ход". По отношение на изказването му за спортния клуб, засега нито един представител на Манчестър Юнайтед не е коментирал шегата на Илон Мъск.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    4 4 Отговор
    Обикновено американско простокирчо!
  • 2 чапая

    3 4 Отговор
    е това са пр0стите американци, видя се копчето с някой лев в джоба и се прай на пич,алооооо бурсука, аз в тоалетната немоим седна, че портфейла мий дебел като тухла четворка и си траем ,ти де се праскаш бе ...този