Last news in Fakti

27 Май, 2021 15:13 16 538 28

Измамници плашат бизнесмен с ДПС (ВИДЕО)

  • хосни абделрахман-
  • дпс-
  • измама-
  • ябланица-
  • селскостопанска техника

"Ние сме държава в държавата, става това, което ние кажем" - това предупреждение получил Хосни Абделрахман

Измамници плашат бизнесмен с ДПС (ВИДЕО) - 1
Хосни Абделрахман

Египетски бизнесмен, който от дълги години работи в Италия, стана жертва на измама с политически нюанси у нас. Миналата година Хосни Абделрахман се запознава с братя от Ябланица (Пловдив), които го убеждават, че имат сериозни бизнес познанства и ще му съдействат да закупи два булдозера и два камиона от България. В рамките на няколко месеца Хосни предава на Георги Илиев 171 000 евро, за които се оказва, че е получил фалшиви фактури, а и не получава уговорената техника. През април той започва да настоява да получи въпросните машини или парите си обратно. Тогава коренно се променя и тонът на комуникация между египтянина и братята от Ябланица. На масата на разговорите се поставя пистолет, а като аргумент, с който бизнесменът да престане да търси парите си, е посочено познанството на братята с председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, както и с други представители на партията.

"Когато се върнах в България с преводач, започнаха да ме заплашват, казаха ми да не се оплаквам в полицията, защото братът на Георги бил представител на ДПС. Казаха ми "успокой се, защото ние сме държава в държавата, става това, което ние кажем"", разказа в студиото на ФАКТИ Хосни Абделрахман и показа снимките, които са му били показвани от събрания на ДПС.

"Погледни и разучи кои са тези хора, така че никой не може да ти помогне", заплаши ли го измамниците. Абделрахман обаче не е сигурен, че изобщо някой от ДПС наистина познава тези хора. Това, което знае със сигурност е, че се страхува за живота си.

Целия разказ на Хосни Абделрахман гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    48 2 Отговор
    А за Мата Хари и Доган нещо казали ли са?!?
  • 2 БАЩИЦАТА.... ПАК ЩЕ КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА

    52 3 Отговор
    ТАЗИ ВЕЧЕР ЗАПОЧВА НАШЕТО ДЪЛГО ПОДГОТВЯНО ВЪСТАНИЕ - Работата става сериозна...
    Днес в 20:00 часа двамата ГЕРБави мушморока Стъки и НеДодялко ще обявят датата и часа на окончателното въстание, което ще помете като един ураган всичко, което не ще да разбере, че шайката трябва да е на власт и на главатаря ѝ да се върне джипката...
    НеДодялко пуснал съобщението първи. Стъки го копирал петнадесет минути по-късно и го пуснал и той. Курдисали си и снимки. По погледите им личи, че хората не са съвсем в ред с главите, но няма да ви занимавам сега с това.
    Вече са се въоръжили и че пукат топчето... Ама вие ич да се не плашите, щото то и топчето им нефелно като тези двамата и стотината малоумници, които се събират да правят цирк пред президентството.
    🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #4

  • 3 радев

    41 2 Отговор
    Кога ще се обяви за противоконституционна тази партийка?
  • 4 доган

    13 7 Отговор

    До коментар #2 от "БАЩИЦАТА.... ПАК ЩЕ КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА":

    Стъки, какъв е този мушмурок че си развява кичурите!

    Коментиран от #6

  • 5 ФЕН

    19 4 Отговор
    Е сбъркал е хората!!Да се беше обадил на Томето 517000 евра за дЕгитализация на фирмата щеше да получи до 2073г. с 5г . гаранция на стоката си ....и нямаше да има проблем с В.Горанов и г-жа Галя от ул.6-ти септември ...даже щеше да му признае за разход в италия инвестицията ТЯ всичко признава и оправЯ среще %....А завалията с ДПС ще работи ...БАЛЪК. РАБОТА РАБОТА РАБОТА....!!!
  • 6 Станислав Георгиев Недков -Стъки

    3 18 Отговор

    До коментар #4 от "доган":

    Не ме ли познаваш кой съм или поне не си ли чувал за мен?????
  • 7 Ганьо

    5 1 Отговор
    За 32 години все нещо....
  • 8 Николай Тихомиров Бареков

    29 4 Отговор
    Стъки да обясни първо как открадна с парсето Красен Крадлев федерацията по ММА, която платих от джоба си. Да го обясни в очите на истинските бойци и спортисти от цяла България. После спокойно може да протестира и с баба си където си ще, ако има мозък и воля. Може да каже и как дрема с жена си цял ден пред вратата ми, за да го правя депутат “антигерб”... Явно с тази ММА федерация го купиха “за каузата”. Тъжно и нелепо.

    Коментиран от #9

  • 9 Митьо

    22 2 Отговор

    До коментар #8 от "Николай Тихомиров Бареков":

    Г-н Бареков! НЕ само пред вашата врата е спал по цели дни и нощи заедно със 17 години по възрастната си жена този индивид? Спеше и пред вратите на Слави Бинев, сега и пред вратата на Борисов да го пише в листата на Герб от гражданската квота! И както казахте години бе на Държавната софра и получаваше субсидиране от данъците и парите на обществото и работещите. И сте прав че заедно с Прасен Крадлев откраднаха федерацията, но тяхното време приключи и безконтролните кражби също...
  • 10 ИСТИНАТА

    20 3 Отговор
    Тази статия излезе в сайта Би нюз преди време : БРУТАЛНО ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИ! Кралев инжектира 3000 000 във фиктивната Федерация по ММА, Стъки ги прибира.
    Безотчетно разходване на държавни пари
    Българската федерация по ММА и нейният президент Станислав Недков – Стъки за поредна година ще бъдат щедро финансирани от държавата. Официална информация, изнесена от министъра на спорта Красен Кралев, гласи, че ще получат сумата от 1600 000 лв, което е с 400 000 лв. повече от разходените за 2019-а година.
    Няма никаква отчетност на изразходените средства, дори никъде не може да се видя статистика на проведените и финансирани от Федерацията до момента състезания, коментират известни лица от бойните среди. По думите им Станислав Недков – Стъки профуква парите на Федерацията за себе си като разчита на чадъра, който държавата в лицето Красен Кралев и премиера Бойко Борисов, са разпънали над него.Какво се случва днес?
    Вместо  да развива и подпомага една от най-големите спортни общности, Стъки всяка година разграбва отпуснатите й държавни средства.
    „Федерацията съществува фиктивно, до клубовете в страна не достигат пари, липсва и централизирано организирани на големи събития, това се знае и от властта, поради това ние, обикновените членове, сме безсилни срещу своеволията на президента ни”, споделя пред медията ни разочарован член на организацията. По думите му след като е оглавил Федерация Стъки рязко е повишил стандарта си на живот.След като очевидно министърът на спо

    Коментиран от #26

  • 11 ИСТИНАТА

    20 3 Отговор
    Продължавам......След като очевидно министърът на спорта Красен Кралев и подчинените му прикриват явните нарушения, извършвани от президентите на спортните федерации, медията ни призовава прокуратурата да започне разследване за корупция срещу българската федерация по ММА и на породените у  членовете на организацията съмнения  за "нереално завишени" разходени финансови средства.
     
     
  • 12 Бай курти 45 год.сгоден- 21г. Ваш Лидер

    4 23 Отговор
    Приятели! дрОгаре форумци! Разбирам яда ви и завистта спрямо моя приятел Станислав Стъки! Да , вие сте ядосани че няколко години получаваше милиони държавно финансиране от ММС. Че оставаше и за него, че с тези финансови средства си купи няколко луксозни автомобила и имоти по Българското черноморие. Но бедни ми , бедни дрОгаре! И вие да сте на негово място ще защитавате предишното управление и ще призовете за масови протести за връщане ГЕРБ на власт отново! И вас разбирам дрОгаре че злобеете и беснeeтe срещу Станислав и ГЕРБ ! Вие сте принудени да работите за да си платите консумативите в олющените панелки ( ток, вода, интернет , телефон, храна) и транспорта и след като платите това не ви остават средства за нормално съществуване ! Ами живота ви може да се сравни с този на едно дворно kyчe! И то има осигурена храна и покрив - колибка където да спи и да е на сухо. С тази разлика че то не е принудено да работи за храната си и да плати разходите за покрива си. Така че клети дрOгаре разбирам ви за омразата към Бойко и Станислав! Но разберете и него защото ако бяхте на негово място също щяхте да излезете на протести за да не ви спре кранчето! Всеки един от Вас иска лесни милиони подаръци, но за Вас..няма!!!

    Коментиран от #13, #18

  • 13 оня

    16 1 Отговор

    До коментар #12 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21г. Ваш Лидер":

    Я си пий хапчетата. Болен човек си:))
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ввв

    9 0 Отговор
    краката му се клатушкат на дие пие сие то. идва краят им, както е модерно да се казва- стават все по-токсични.
  • 16 Биби Кинг

    6 1 Отговор
    Таа статиа треба да е у вниманието на Мешерето деа! Вниатен ли сам?
  • 17 Ebasi

    1 0 Отговор
    Ебасито..
  • 18 ШАЛТЕТО

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21г. Ваш Лидер":

    А с моите 50 лв. какво става?
  • 19 ФАКТИ

    5 0 Отговор
    МАЙ СТЕ ТВОРЕНИЕ НА ДПС МАФИЯТА АААА?!
  • 20 Давид

    7 1 Отговор
    За да няма такива неща трябва честен ръководител. Жан Виденов е такъв.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Сльнельквм

    2 3 Отговор
    Бизнес с българин не се прави. 100% ще те окраде и измами.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ДПСЕТО И ТУРЦИЯ

    3 0 Отговор
    КРАДЕ НИ СЕ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ
    ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Антимафия

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "ИСТИНАТА":

    Проверка на оня "фуклю- побойника" и
    и Прокуратурата ,да си свърши работатата ,
    умря" марко Борисов" отдавна?
    Да му потърсят отговорност
    и за предишните години ,
    а и проверка на всички спортотве,
    това са и моите пари?
    Да връщат , докато са живи?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.