Last news in Fakti

28 Май, 2024 14:33 4 438 14

Димитър Стоянов пред ФАКТИ: Има много ясни неща, свързани с убийството на Алексей Петров! (ВИДЕО)

  • димитър-
  • стоянов-
  • алексей-
  • петров-
  • убийство-
  • разследване-
  • факти-
  • офиси-
  • записи

Сега ставаме свидетели на страшно голям шум около едни записи, които очевидно са манипулирани, казва журналистът

Димитър Стоянов пред ФАКТИ: Има много ясни неща, свързани с убийството на Алексей Петров! (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Сега ставаме свидетели на страшно голям шум около едни записи, които очевидно са манипулирани. Проблемът не е в това, че те са манипулирани, проблемът тук е, че имаме няколко смущаващи практики, свързани с централите на всяка една от големите партии. Ние - като гражданин, трябва да приемем, че те ще работят с пликове с пари, които може да идват от контрабанда, от наркотрафик, може и от дарители, които не искат да бъдат осветени. Но ние не знаем откъде и какъв е произходът на тези средства. Всеки е невинен до доказване на противното, нали. В този ред на мисли можем и да се съмняваме в произхода на тези записи. Кога се появяват? Според мен се появяват явно сега, защото сме в предизборна кампания. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Димитър Стоянов, журналист в сайта „Бърд.бг“.

„Моят анализ за произхода на тези записи предполага две хипотетични възможности. Те са иззети от офисите на „Лев Инс“, когато на 24 февруари тази година в офис на фирмата имаше специализирана акция, но не се разбра кои полицейски сили извършиха обиска. Тогава не беше разгласено кои точно и какви са полицаите, които нахлуха в сградата. В сградата, в която се помещава офис на застрахователната фирма има и на едно НПО, а после настана мълчание. Защо службите влязоха, така и не стана ясно“, добави журналистът.

„Моя хипотеза за друга възможност за тези записи е отключването на телефона на Алексей Петров. Има и друго, защото съм запознат с нещата, свързани с разследването на убийството на Петров. Има много ясни неща, свързани с убийството на Алексей Петров! Има данни кой е извършител, кой е поръчител. Има вече много факти и обстоятелства и аз лично не разбирам защо няма действия срещу тези лица. Както е известно, Петров посочи двама души като свои врагове - единият е Таки, а другият е Брендо. Аз съм в течение за евентуалния произход на боеприпасите, с които той беше ликвидиран, с произхода на оръжието, с хора, които са в кръга на физическите убийци и поръчители. Считам, че при други обстоятелства и срещу извършителите, и срещу поръчителите, ако не бяха твърде близки с определени политически сили, вече щеше да има реализирани операции. Това е моето лично мнение като граждани и донякъде като на човек, който има някакво понятие от право“, добави Димитър Стоянов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софийски

    12 4 Отговор
    Таки е пътник, скоро изчезва фамилно
  • 2 Мдаааа

    32 25 Отговор
    ОПГ ГЕРП ДПС стигат и до физическа саморазправа. Гласувайте за ПП ДБ, че най-после да се откъснем от дъното иот рашибозукът от ляво.

    Коментиран от #6

  • 3 Един

    14 19 Отговор
    Тея не разбраха ли, че никой не го вълнува кой е бастисал престъпника. Народа е доволен, че го няма вече.

    Коментиран от #7

  • 4 СЗО

    31 1 Отговор
    имаше специализирана акция, но не се разбра кои полицейски сили извършиха обиска......егати държавата!
  • 5 дон

    35 5 Отговор
    Сигурен съм че тиквата е в основата на отстраняването на Алексей Петров а таки само изпълнява поръчката на мафиота от Банкя

    Коментиран от #10

  • 6 брд

    14 13 Отговор

    До коментар #2 от "Мдаааа":

    Е нали за тях гласувахме на финали си крадяха сладско сладко с тях напук на обещанията си. Втори път тази мотика няма да настъпя
  • 7 дон

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "Един":

    Не си прав добре е да се научи кой за да го приберат в затвора и най-накрая да се отървем от него, защото ни задушава.
  • 8 флипп

    4 14 Отговор
    Утрепаха го американците, защото уреди изборите за ПП с татко Петко и се опита да ги рекетира. Той си помисли, че като с руснаците ще се разберат, няма такива работи - ФАЩ трепе
  • 9 Трактора подслушваше и четеше в

    16 3 Отговор
    Телефони и Компютри от много години! Така си Пробиваше път в Бизнеса и в Политиката!? Шантажираше много хора! И това му отнесе Главата, на някой им писна да си навира Носа Навсякъде! ЕДИН ПОЗНАТ КАЗВАШЕ ПО ПОВОД НА ДРУГ ЧОВЕК "ТОЗИ Е ЛАКОМО СЕЛЯНЧЕ И МИСЛИ, ЧЕ МОЖЕ ДА ГЛЪТНЕ СВЕТА" и някой други си мислят"че могат да глътнат Света"!!
  • 10 много си заблуден

    12 1 Отговор

    До коментар #5 от "дон":

    прави си само за тиквата но за таки се бъркаш малко той много по-високо от тиквата в ерархията на мафията… тиквата осигуря изпълнителите на “мокрите” поръчки а таки може да бъде поръчител но не и изпълнител … но е факт че тиквата е яко замесен в това и много други убийства!!!
  • 11 цирка няма край

    4 6 Отговор
    и как този решава че записите са манипулирани??? защото се опитва да защити началниците си явно! и с каква наглост казва не са важни записите …?!?!?!? също като на тиквата снимките важно било кой ги е направил а не че ги има?!?!?!

    Коментиран от #14

  • 12 Дедо Гошо

    2 0 Отговор
    Някой да не сметне, че тоя много знае, и трябва, да ритне камбаната!!!!!
  • 13 е едва ли брендо или таки ще си цапат

    2 1 Отговор
    имената с Трактора . Не съм чувал да го нападат кат даскал и да са му врагове . единия в украйна, а другия беглец от правосъдието също в дубай . с какво живеят . гери дупарата едва ли го храни . големи кинти чрез адвокати и недосегаем за кнопи с рода е всеки . На фатик щерката има милиони , на павлов и двете деца и жената , и т.н. Таки бил на вис ама то нема . наркотици продавал, ама не го хванали , ама избягал . Глупости . Приятели с Къро . Защо . Тки въсна 20110 г отдавна . Брендо въсна 2016г пак отдавна . Брендо ги врътна за Лара . Отвлечена да трае . Ама го осъдиха . Той бил зад Наглите . Дали . Трактора беше . Дали . Няма информации и не се работи . Да .
  • 14 Хихи

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "цирка няма край":

    Всяка крива успоредна на демократичната е ПРАва