Last news in Fakti

25 Януари, 2017 15:09 1 138 2

Тръмп иска разследване за изборните „измами“

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • избори-
  • разследване-
  • хилъри клинтън-
  • измама

Тръмп е категоричен, че по време на изборите за президент е имало измами

Тръмп иска разследване за изборните „измами“ - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Доналд Тръмп призова да бъде започнато разследване за големите изборни измами по време на вота за президент през ноември.

Кандидатката на демократите Хилъри Клинтън спечели народния вот с близо три милиона повече гласове, но загуби решителния електорален такъв.

Държавният глава на САЩ написа в профила си в Туитър, че на американска земя е имало измами, включително и хора, които са гласували в два щата.

Според Доналд Тръмп е било злоупотребено и с изборните списъци, защото са регистрирани гласове на американски граждани, починали преди години.

Тръмп смята, че между три и пет милиона души са гласували нелегално, въпреки че няма доказателства за тези свои твърдения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 0 Отговор
    Г-н Джамбазов, защо думата "измами" е в кавички в заглавието Ви? Нима смятате, че мъртвите могат да възкръсват и да гласуват?

    Коментиран от #2

  • 2 а ся

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Могат и още как . Възможно е дори слепите да прогледнат и куците да оздравеят . Могат дори да свидетелстват ,че това което вие твърдите не е така . Надявам се да ги оставят да си почиват в мир .