8 Юни, 2017 04:31 1 658 4

Майкъл Мур събира компромати за Тръмп

  • майкъл мур-
  • компромати-
  • доналд тръмп

Той ще прави това в личния си сайт

Майкъл Мур събира компромати за Тръмп - 1
Снимка: БТА/AP

Американският режисьор Майкъл Мур започва да събира компромати за президента на САЩ Доналд Тръмп, съобщи РИА Новости.

В своя сайт той е отворил раздел наречен TrumpiLeaks. В него той ще събира скандални данни за Тръмп.

„Тази система разполага с мощна програма за криптиране. Така се дава възможност на смели лица да подават частни сигнали към мен и моя екип. Ние сме наясно с нарушенията на Тръмп . Трябва да се защитим от тиранията“, пише Мур на сайта си.

Той вече обяви, че снима документален филм за Тръмп. Режисьорът вече пусна един такъв точно преди изборите в САЩ. Мур е известен като яростен демократ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    4 0 Отговор
    Лека полека всичко ще излезе на бял свят. Дано до тогава Тръмп да не вкара света във война.
  • 2 kito

    1 1 Отговор
    Този филмаджия Майкъл Мур е чуждопоклонник отвсякъде. И за атентатите от 11/09 търси и намери недоказуеми аргументи със които да скалъпи съответно недоказуем филм. Женския му вариант в България в журналистиката и готова на агресивно родоотстъпничество и чуждопоклонничество е известната Илиана Беновска. То не бе червени домати, хвърляне на ябълки, вулгаризъм и използване на антизападна реторика.
  • 3 шшш

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Режисьорът вече пусна един такъв точно преди изборите в САЩ..Е какъв е резултата, пак го избраха. Пука пък на нормални хора кой е президент на САЩ ,все тая , пак ще пътуваме с визи,като хора втора категория..Еми и те са прави ,отвори границата и първи ще хукнат цигани и хора с двойното гражданство,най вече от Турция ,те и сега използват бг.паспорт и свободно пътуват в Европа..

    Коментиран от #4

  • 4 Нафарфорий

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "шшш":

    Като пътуваме без визи сме крадци, цигани, измамници - вж. белгия, англия, като пътуваме със сме талантливи и работливи- вж. австралия, сащ, канада, русия. А относно Мур, защо не направи нито един филм за клинтън, обама, хилари, защото който плаща, той поръчва! (СОРОС)