28 Февруари, 2018 22:31 1 918 0

Супергерои превземат Дисниленд

  • дисниленд -
  • париж-
  • marvel-
  • star wars-
  • disney-
  • walt disney

Увеселителният парк в Париж ще предлага атракции с герои на Marvel

Компанията Walt Disney обяви плана си за разширяването на увеселителния парк Дисниленд в Париж за 2 милиарда евро, като сред атракциите ще бъдат включени и супергерои на Marvel, предаде Reuters.
Съобщението беше направено след среща между френския президент Еманюел Макрон и генералния директор на Disney Робърт Айгър.

Разширението ще включи три нови тематични зони за супергерои на Marvel, както и на героите от "Замръзналото кралство" и поредицата "Междузвездни войни", "заедно с нови атракциони и забавни преживявания".

Работата ще започне през 2021 г.

Айгър каза, че разширяването на парижкия Дисниленд "ще включи още от нашите обичани герои и несравними истории, за да създаде нови зони, атракциони и забавления, които допълнително ще допринесат за преживяването на гостите и ще отворят нови възможности за туризъм в този динамичен регион".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: