Last news in Fakti

29 Март, 2019 06:02 1 924 5

Коми: Не разбирам защо няма обвинение срещу Тръмп

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • джеймс коми

Според него има причини за съмнения за възпрепятстване на правосъдието

Коми: Не разбирам защо няма обвинение срещу Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Липсата на обвинение срещу президента на САЩ Доналд Тръмп е смущаваща. Това заяви бившият директор на ФБР Джеймс Коми, цитиран от NBC.

Той коментира излезлият доклад от разследването за руска намеса на специалния прокурор Робърт Мълър. Според доклада няма доказателства за пряка връзка между Тръмп и Русия или за негови действия за възпрепятстване на работата на разследващите.

„Това, което не разбирам е какво се случва с правния състав, който отговаря за възпрепятстване на правосъдието. Аз имам силна вярва в Робърт Мълър, но не разбирам защо не е решил тези въпроси. Прокурорът трябва да се увери, че политиците не взимат повлияни от вън решения.

Добре е, че на специалния прокурор му беше позволено да завърши работата си и да стигне до заключение, което е важно за страната'', заяви Коми.

Той подчерта, че наистина руснаците са организирали масирана намеса в президентските избори. Коми беше освободен от поста си от Тръмп, след като двамата имаха спорове около начина на разследване на подозренията за руска намеса в изборите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Снайперист

    3 5 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 2 Шимон Карлович

    9 4 Отговор
    Да.......Ако фюрера беше спечелил войната срещу евреите,светът щеше да изглежда по друг начин.......

    Коментиран от #4

  • 3 Дамммм

    16 1 Отговор
    Тия там сьвсем изперкаха...-и това ми било политическият елит на САЩ-?!?!? По-скоро това е тотален психодиспансер...
  • 4 Прочети

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Шимон Карлович":

    Грешиш пич-точно евреите сьздадоха Хитлер--даже американският евреин Хенри Форд е един от главните му спонсори-А Ротшилд ,Варбург,Круп и т.н...са осигурявали основните парични потоци за Хитлер.
  • 5 Румяна Костова

    9 1 Отговор
    Коми е убеден че руснаците са организирали масирана намеса в изборите за президент на САЩ. Остава и да светне и нас как е станала тази масирана атака. Защото версията, че RT е извършила това, навивайки негрите чрез социалните мрежи да не гласуват за Хилъри е твърде смешна невероятна.