Last news in Fakti

6 Юли, 2019 16:27 10 523 168

Руснаци се подиграха на САЩ: Военният ви парад беше нелеп

  • сащ-
  • русия-
  • парад-
  • 4 юли-
  • доналд тръмп

Тръмп обеща да покаже най-новите танкове, а на парада имаше машини, които са използвани през Втората световна война, отбелязаха журналисти

Руснаци се подиграха на САЩ: Военният ви парад беше нелеп - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Журналисти от руска държавна медия се подиграха с техниката, която бе показана по време на американския военен парад, организиран по случай празника на САЩ - 4 юли, пише The Hill.

В рамките на предаването „60 минути“, което се излъчва по държавната телевизия „Россия 1“, журналисти се пошегуваха, че „боята на машините пада“, а някои от техните части са „залепени с тиксо“, за да не падат.

По думите на Олга Скабеява, една от водещите, „боята на тези превозни средства пада. Няма оръдия и техните мерници са залепени с тиксо“. Според репортера „американците могат да имат парад, защото е патриотично, но нашият е шовинистки“.

Евгени Попов, друг от водещите на предаването отбеляза иронично: „Най-великият парад на всички времена ще бъде видян във Вашингтон, това ни казва нашият Доналд Тръмп“.

Руснаци се подиграха на САЩ: Военният ви парад беше нелеп

Според Попов, американският президент е „обещал да покаже най-новите танкове“, а на парада е имало машини, които са използвани по време на Втората световна война и изтеглени от употреба през 1957 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Русофоб

    213 22 Отговор
    Да,ама са царе на "Хелоин" -на и на гей-парадите, а руснаците си нямат нито едното, нито другото!

    Коментиран от #167

  • 3 Джим Джонсът

    140 13 Отговор
    Ретро парад като прическата на Доналд!
  • 4 Руските свине

    44 172 Отговор
    Не разбират, че цивилизовани те народи не се нуждаят и не се възхищават на грандиозни военни паради и дрънкане на оръжие. Както и, че не градят самочувствието си върху фалшива история и присвоена военна победа станала преди около 100 години.

    Коментиран от #7, #17, #115, #151

  • 5 КОЗЯКА СЪМ

    82 13 Отговор
    Парада беше супер и дадоха 4 лв. бонус от службата по този повод!
  • 6 Да го кажем направо

    133 17 Отговор
    Вьобще целият празник на 4 беше тотален цирк-не само парада им..Дори речта на Трьмп беше ужас-да бьркаш значими дати в историята на дьржавата си( която е на 200 години) си е меко казано идиотизьм...Да не говорим за рьждясалите Абрамси-

    Коментиран от #10, #13

  • 7 Айде бе

    129 20 Отговор

    До коментар #4 от "Руските свине":

    Еми защо тогава се напьват да правят военни паради бе соросоиде? Да си правят гей-парадите и да се радват-в Прайдовете са най-добри...Орьжията са за истинските мьже--Ясно???

    Коментиран от #12, #145

  • 8 гост

    26 90 Отговор
    Е ретро са ,разбираемо е ,освен това със сигурност са колекционерски машини...ама какво да кажем за СУПЕР-ХИПЕР-МЕГА ТАНКА АРМАТА ,дето беше боядисан,разкрасен ,едва излязъл от завода, още снайлоните по седалките и взе ,та угасна на парада...срам...та даже не щеше и да запали,та се наложи да го теглят като някоя селска ЛАДА, 40 годишна бангия...срам...както казват хората-присмел се хърбел на щърбел.

    Коментиран от #73

  • 9 Джамбаза

    29 99 Отговор
    Тъп, по-тъп, най-тъп, руснак!

    Коментиран от #99

  • 10 Локхийт

    59 7 Отговор

    До коментар #6 от "Да го кажем направо":

    Така се случва когато не е направено от сърце и патриотизъм а за евтиното шоу! Когато ги снимат им казват да кажат зелееее!
  • 11 Александър Симов

    35 121 Отговор
    Светът има щастието САЩ да са най-силната държава сега. Вярно е, правят грешки - те не са божества, а хора, мама му стара. Но представете си свят в който да кажем най-силната държава е Северна Корея, не ми се мисли направо. Или пък Русия. Русия е държава, която заслужава презрение, там просто никога не са зачитали достатъчно правото на всеки да има собствен живот. Или пък свят в който талибаните бяха взели надмощие. Кошмарно! САЩ стават симпатични в сравнение с техните алтернативи

    Коментиран от #147

  • 12 Руските свине

    19 74 Отговор

    До коментар #7 от "Айде бе":

    Ли са най-големите мъже, бе путлераст? Сигурно знаеш от личен опит?
  • 13 мехводач

    21 97 Отговор

    До коментар #6 от "Да го кажем направо":

    Не знам дали помниш,ама тия ръждиви Абрамси отваряха Т-72–ите като кутийки ''Кока-Кола'' в Ирак по времето на ''Пустинна буря''.Хвърчаха куполи и горяха като бенгалски огън тогава...пък аз си пиех бирата и замезвах луканка , докато течеше шоуто по SNN--помниш ли и тогава какъв цирк беше

    Коментиран от #19, #21, #22, #31, #102

  • 14 Ю Кортес

    24 59 Отговор
    Животът в Русия е нелеп
  • 15 Borislav Popov

    19 66 Отговор
    То пък понеже вашия рушки смехопарад беше нещо особено - не видяхме нито най-новите самальоти дето ерГРУХан ще ги купува уж, нито най-новите ракети, дето ще унищожат целия свят без рошшѝя.
  • 16 Гост

    32 8 Отговор
    А бе, Анатоли, като се наемаш да споменаваш и имена , вземи ги научи, не е СкабеЯва, а Скабеева...едно име не можеш да напишеш без грешка, ама се пънеш информации да снасяш...неграмотник като другия дописник - Росен...
  • 17 Бай Хуй

    96 12 Отговор

    До коментар #4 от "Руските свине":

    Я кажи бре куре бляди , каква история имат американците. Какво са направили за светът , освен да откраднат нещо. Те са изкуствено създадена нация

    Коментиран от #20

  • 18 Знаеме

    5 23 Отговор

    До коментар #1 от "Русофили и руснаци не влизат в този сайт":

    Знам бе, чат пат попадам на тия. За да си довършат смяната се заяждат с някой и сами си пляскат плюсовете. По-интересното е, че не са много умни и се самоиздават, аз на такива не бих им дал и стотинка

    Коментиран от #61

  • 19 Гост

    42 2 Отговор

    До коментар #13 от "мехводач":

    мехводача, като си се потрудил да минеш на латиница , за да се направиш на начетен, не знаеше ли, че се пише CNN, а не SNN...
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Абе

    69 9 Отговор

    До коментар #13 от "мехводач":

    Не знам дали си ходил в казармата, но аз, когато служих 1971-73 г. Т-72 вече бяха на въоръжение. Това са танкове от 60-те години. Оттогава досега колко по-нови модели изкараха руснаците. Да не говорим за последния Армата. Така че Абрамсите ряпа да ядят.

    Коментиран от #100, #117

  • 22 Бай Хуй

    60 5 Отговор

    До коментар #13 от "мехводач":

    Ти правиш ли разлика между Т72 и Т 55 . В Ирак 72 няма , има 62. Ама и ти не си ходил в казарма и говориш. Смешник

    Коментиран от #25, #106

  • 23 Бай Хуй

    54 5 Отговор

    До коментар #20 от "Руските свине":

    Ти си някакъв червей роден след 1990 г , незнаещ история и не си ходил в казарма . И не съм путиноид , а реалист платен тирол. Но поне се опитваш да си заслужиш центровете от козак

    Коментиран от #28

  • 24 Драйвър

    16 60 Отговор
    Американската бойна техника е по бойните полета по света,не е в столицата нито е по мозеите като Руската!Руската "армия" цяла година мият и боядисват техниката и вадят един път в годината за 9 май защото нямат средства за ГОРИВО!Тука работата е "Присмял се хърбел на щърбел"

    Коментиран от #105

  • 25 Руските свине

    13 55 Отговор

    До коментар #22 от "Бай Хуй":

    Няма по лъжливи същества от руските платени тролове. През 1982 г. Ирак купува лиценз за производството на базовия модел Т-72 и още същата година страната започва собствено производство.[2] Танкът носи името „Асад Бабил“ (Вавилонски лъв)

    Коментиран от #27, #112

  • 26 Бай Хуй

    63 15 Отговор

    До коментар #20 от "Руските свине":

    Ако не бяха така наречените от теб" руски свине" , днес европа щеше да бъде нацистка германия. Чети и учи история нещастник

    Коментиран от #30, #32

  • 27 Бай Хуй

    19 3 Отговор

    До коментар #25 от "Руските свине":

    Произвежда Т62

    Коментиран от #29

  • 28 Руските свине

    7 45 Отговор

    До коментар #23 от "Бай Хуй":

    Абсолютен путиноид си, дори путлераст. И сигурно си бил политически офицер в армията. От най-настървение кумотоиди и лизачи на руски задници. Нищо ново не си научил и нищо старо не си забравил.

    Коментиран от #107

  • 29 Руските свине

    5 40 Отговор

    До коментар #27 от "Бай Хуй":

    Стига си лъгал бе путлераст. През 1982 г. Ирак купува лиценз за производството на базовия модел Т-72 и още същата година страната започва собствено производство.[2] Танкът носи името „Асад Бабил“ (Вавилонски лъв). Това е инфо, което може да то намериш навсякъде. Пълен невежа си!

    Коментиран от #42

  • 30 Руските свине

    14 59 Отговор

    До коментар #26 от "Бай Хуй":

    Да се благодарят, че имаха за съюзници Великобритания и САЩ. Иначе Хитлер щеше да стигне до Владивосток.

    Коментиран от #66, #108

  • 31 Циганин

    5 13 Отговор

    До коментар #13 от "мехводач":

    Има ли Българофили в България?

    Коментиран от #37

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Dedal

    56 10 Отговор

    До коментар #20 от "Руските свине":

    Истината за ВСВ ?
    Ми тя е много проста, един народ прекосява цяла Европа пълзешком, дава 30 милиона жертви, преживява Сталин и още съществува и даже си заема мястото на велика сила.
    Колкото и да ви плащат, Русия е фактор на Балканите с който сме длъжни да се съобразяваме.
    КАЗАХ

    Коментиран от #38

  • 34 Чичо

    45 10 Отговор
    Тръмп да не приказка много защото следващият парад на Путин
    Да не бъде във Вашингтон
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Бай Хуй

    65 7 Отговор
    Британия цяла война се крие, и се появи накрая ка то САЩ. Дори американците си признават , че ако Германия не била съсредоточили цялата си мощ на източния фронт, така наречения нормандски десант е нямало да успее. Виж статистика смешка недорасъл. Аз уча постоянно

    Коментиран от #110, #135

  • 37 Dedal

    38 8 Отговор

    До коментар #31 от "Циганин":

    Русофил е термин значещ, чист българин обичащ Русия, но не му пречи да издаде заповед " Напред, на майка България пленници не са нужни"
    Справка ген. Колев.
    Бъркате понятията драги ми платен трол.

    Коментиран от #39, #46

  • 38 Руските свине

    12 47 Отговор

    До коментар #33 от "Dedal":

    Ако нямаха за съюзници Великобритания и САЩ сега щяха да говорят немски. Това е истината, останалото са руски фалшификации и пропаганда за малоумници.

    Коментиран от #43, #44

  • 39 Българин

    7 47 Отговор

    До коментар #37 от "Dedal":

    Русофил означава безродник, национален предател и българофоб. Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи.

    Коментиран от #47

  • 40 ХаХа

    32 4 Отговор

    До коментар #1 от "Русофили и руснаци не влизат в този сайт":

    А спри с тази тъпотия!
    Първите 146 пъти които я пусна се търпеше , ама вече е кошмарно !
    И да знаем - това бяха най модерните летящи танкове с лазер , замаскирани като някакви трошки !
    Предстои да закупим 8 такива за 6,7 милиарда но 2065 година че да имат време да ги “модернизират “ !
  • 41 Истината

    9 36 Отговор
    100 години болшевико-чекистки експерименти са превърнали руската нация в тълпа мразеща свободата и демокрацията и боготворяща всеки негодник добрал се до властта в Кремъл. В момента този негодник е Путин, руснаците обичат да ги лъже, че са народ с историческа мисия, че са велики и как са обкръжени от врагове, които не искат те да им позволят да спасяват света за пореден път.

    Коментиран от #168

  • 42 Гост

    20 2 Отговор

    До коментар #29 от "Руските свине":

    И ти лъжеш. Ето инфо. През 1986 година в град Таджи е построен завод за стомана съвместно с голяма западногерманска компания. Производството е съсредоточено върху стоманени компоненти за военни цели, както и технологии за възстановяване, поправка и модернизация на иракските танкове (Т-55 и Тип 69). Първият местен Т-72 е произведен през 1989 след сключено споразумение с Полша за доставка на най-необходимите части.[1] Съществуващите вече танкове в иракския инвентар са също полски Т-72М. След инвазията на Кувейт (1990) на Ирак е наложено второ ембарго, ограничаващо производството на завода до резервни части.[2] На практика Асад Бабил е идентичен с Т-72М.[3] Въпреки това двата се различават драстично както по начина на конструкция, така и по качеството на използваните материали.
  • 43 Dedal

    42 7 Отговор

    До коментар #38 от "Руските свине":

    САЩ се включват в края на войната, когато Германия е вече притисната и Русия настъпва.
    Реално САЩ никога не е воювала с Германия а 2 години се плюнчи с Япония.
    Четете я тази история бе. Като ви плащат в зелено не можете ли да зад лите и за някоя книга.
  • 44 Dedal

    33 7 Отговор

    До коментар #38 от "Руските свине":

    САЩ се включват в края на войната, когато Германия е вече притисната и Русия настъпва.
    Реално САЩ никога не е воювала с Германия а 2 години се плюнчи с Япония.
    Четете я тази история бе. Като ви плащат в зелено не можете ли да зад лите и за някоя книга.

    Коментиран от #48, #51

  • 45 ХаХа

    6 37 Отговор
    Руснаците да се подиграят на САЩ е все едно гърбавия просяк да се подиграе на наперения матрос.

    Коментиран от #77

  • 46 Психиатър

    9 31 Отговор

    До коментар #37 от "Dedal":

    Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.
  • 47 Dedal

    15 13 Отговор

    До коментар #39 от "Българин":

    Наричаш г н. Колев (освободителя на Добруджа) безродник???
    Същия ген. Колев който лично помля Руската армия и ги гони чак до делтата на Дунав.
    И си прост, но за сметка на това си нагъл.

    Коментиран от #49

  • 48 Руските свине

    9 39 Отговор

    До коментар #44 от "Dedal":

    Колкото и да квичиш ако Германия и Русия се биеха една срещу друга сега руснаците щяха да говорят на немски. Така, че да се благодарят за съюзници като Великобритания, САЩ и още 60 държави от антихитлеристката коалиция.

    Коментиран от #76

  • 49 Българин

    12 16 Отговор

    До коментар #47 от "Dedal":

    Дай Боже повече русофили като генерал Колев. За съжаление днешните са като Сидеров, Първанов, Нинова и тем подобни национални продажници и българофоби!

    Коментиран от #50

  • 50 Dedal

    19 5 Отговор

    До коментар #49 от "Българин":

    Е дай боже и по-вече такива Американофили?
    Дето утре да гонят тюлените из полето на София.
    Ама на дали :(

    Коментиран от #54

  • 51 Бай Хуй

    20 6 Отговор

    До коментар #44 от "Dedal":

    Те не могат да четат , пишат си по опорните точки които са им спуснати от козяк

    Коментиран от #52

  • 52 Българин

    10 21 Отговор

    До коментар #51 от "Бай Хуй":

    Русофилията е синоним на невежество и неграмотност бе русофилче.

    Коментиран от #53

  • 53 Гост

    14 4 Отговор

    До коментар #52 от "Българин":

    С коментарите си срамиш имат БЪЛГАРИН. Затова те приканвам да си смениш една буквичка в ника - Г на Х..повече ще ти отива.

    Коментиран от #55

  • 54 Българин

    9 20 Отговор

    До коментар #50 от "Dedal":

    Аз не съм видял някой да се увива с амепикански знамена и да ги развява на митинги. Не съм видял и някой да разнася портрети на Линкълн и Рузвелт или да носи тениски с лика на Тръмп. Но путиноиди увити с руски знамена, с портрети на Сталин и с тениски на Путин колкото искаш. Така, че не ми пробутвай опорните точки за американофилите
  • 55 Българин

    6 24 Отговор

    До коментар #53 от "Гост":

    И друг път съм казвал, че не руската измет ще определя кой е българин и кой не е. Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи.

    Коментиран от #60, #62, #85

  • 56 Бай Хуй

    16 5 Отговор
    Когато ме стигнеш нивото ще ме коментираш Българино, макар че незнам колко си българин. Нека говорим реално за истината за ВСВ

    Коментиран от #58

  • 57 СссереМ

    6 7 Отговор

    До коментар #1 от "Русофили и руснаци не влизат в този сайт":

    Много елементарно, това написаното, за някой трудновдяващ ли трябва да бъде насочено!?
  • 58 Българин

    1 14 Отговор

    До коментар #56 от "Бай Хуй":

    За какво ниво говориш бе байоо? Та ти си по неграмотен и от руския трол Borislav Popov.

    Коментиран от #74

  • 59 Тест

    8 19 Отговор
    Какво е общото между медузите и русофилите?
    А/ И двата вида са слузести, пихтиести и отблъскващи
    Б/ И двата вида са отровни за хората
    С/ И двата вида нямат мозък
  • 60 Григор Колев

    20 6 Отговор

    До коментар #55 от "Българин":

    То най гол море БЪЛГАРИ са русофили:
    Иван Вазов
    Владимир Вазов
    Васил Левски
    Христо Ботев
    Тодор Александров
    Иван Михайлов
    ген. Колев
    ген. Радко Димитриев
    ген. Савов
    А да не ги изброявам всичките.
    И с Тея доларчета дето вземаш нито на един от тези хора не приличаш.

    Коментиран от #63, #64

  • 61 СссереМ

    3 8 Отговор

    До коментар #18 от "Знаеме":

    Ко речи Саше
  • 62 СссереМ

    14 3 Отговор

    До коментар #55 от "Българин":

    Ако не си някой мазен циганин пък на

    Коментиран от #65

  • 63 Истината

    9 16 Отговор

    До коментар #60 от "Григор Колев":

    Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….

    Коментиран от #69, #93

  • 64 Българин

    9 12 Отговор

    До коментар #60 от "Григор Колев":

    Радко Димитриев на два пъти предава България и през ПСВ се бие в редиците на руската армия против родината си. Национален предател и русофил. За Иван Вазов било достатъчно да падне един руски снаряд на българска земя и да стане българин. Левски никога не е бил русофил а генерал Колев и останалите са били благодарни на руснаците за освобождението, но това не ги прави продажни русофили, НАПРОТИВ, генерал Колев е трепал руските агресори като хлебарки.

    Коментиран от #68

  • 65 Dedal

    8 1 Отговор

    До коментар #62 от "СссереМ":

    Ни ие мазен, оти е гладен като църковна мишка :)
  • 66 Чичо

    26 4 Отговор

    До коментар #30 от "Руските свине":

    "Трябваше да се намесим във войната срещу Хитлер, в противен случай руснаците щяха да стигнат до Ламанша".
    Уинстън Чърчил, "Мемоари", 1951 година.
    Та толкова за "великата помощ".

    Коментиран от #71

  • 67 Мария

    17 6 Отговор
    Грандиозен парад,с техника на 50 години,те не че имат нещо ново,но с тия Брадли убиха тигъра с голи ръце. За пореден път доказаха че американската техника е само повод за подигравки
  • 68 Григор Колев

    12 3 Отговор

    До коментар #64 от "Българин":

    Баш си е русофил ген. Колев.
    Обичал е Русия, което не значи че не е Българин преди всичко.
    И то по Българи от тебе са всички от списъка.
    Ти освен на Перчема един Дудука да направиш за друг чеп не ставаш

    Коментиран от #70, #75

  • 69 Бай Хуй

    7 5 Отговор

    До коментар #63 от "Истината":

    Ходи в Турция да те шибна манафите
  • 70 Григор Колев

    4 3 Отговор

    До коментар #68 от "Григор Колев":

    Па то като се замисля и за дудук, Трънчовица може да излезе по ербап :)
  • 71 Бай Хуй

    6 2 Отговор

    До коментар #66 от "Чичо":

    Кажи им истината но казаците. Аз спирам да пиша , че покрай мен изкараха доста бунтове днес продажниците
  • 72 Българин

    7 12 Отговор
    Стига си пролутвар фалшиви спомени от Чърчил. Понеже се неграмотен ще ти обясня, че Великобритания обяви война на Хитлер още на 3 септември 1939 година, когато Русия и нацистка Германия бяха първи приятели и си поделяха Полша. А до Ламанша Хитлер стигна още на 22 юни 1940 година, когато Русия все още беше германски съюзник и снабдяваше Германия със стратегически суровини за да може да се бие срещу Великобритания. Престани да лъжеш и да фалшифицираш историята.
  • 73 БОГ

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Това не беше на парада о троле невежи, а на подготовката за него, дишай чедо.
  • 74 Бай Хуй

    10 2 Отговор

    До коментар #58 от "Българин":

    Я ми кажи Българино , от кое кърджалийско село си да те знаем.

    Коментиран от #78

  • 75 Българин

    3 7 Отговор

    До коментар #68 от "Григор Колев":

    Не съм виждал русофил са трепе руснаци като хлебарки, както е правил генерал Колев. По сегашните путлерастки разбирания трябва да е най-върлия "русофоб". Ако оня "генерал" дето се прави на държавен глава и останалите управляващи политици бяха като генерал Колев и аз щях да се пиша русофил.
  • 76 Топър Харли

    10 1 Отговор

    До коментар #48 от "Руските свине":

    Треба да си мноо прост тва да го напишеш, ама за два долара от козяка кво да очакваш освен полуграмотен циганин
  • 77 Ха Ха

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "ХаХа":

    И като пишеш вместо мен кво стана ?
    Вдигна ти се рейтинга ли ?
    Само като започнеш ... и е ясно кой си !

    Коментиран от #82

  • 78 Българин

    3 11 Отговор

    До коментар #74 от "Бай Хуй":

    Дори етническите турци от Кърджали ските села защитават българските национални интереси повече отколкото продажниците българофоби и рубладжии.

    Коментиран от #86, #88

  • 79 Доктор Стамболов

    4 12 Отговор
    И най-тежката форма на русофилия се лекува с живот в самата руска кочина. Така например Депардьо получи руско гражданство лично от Путин, но след като изтрезня избяга чак в Белгия и предпочита от там да се обяснява в любов към Русия и Путин. На българските ушанки са достатъчни 6 месеца живот в Русия за да станат нормални българи.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Баба Ланга

    13 5 Отговор
    Америка ке потъне и тогава ще има мир !!!
  • 82 ХаХа

    10 2 Отговор

    До коментар #77 от "Ха Ха":

    Ти си АЗ колкото Украинците са Хамериканци !
    Но понеже не си наред с главата и няма да разбереш иронията ще го кажа по друг начин - ТИ си Аз колкото Марсианците са от Юпитер !
  • 83 IN GOD WE TRUST

    6 14 Отговор
    Ей безродници руски подлоги само си направете елементарна (като вас) сметка колко хора по света "бягат" към САЩ и колко за Рашастан бе комуняги долни.Икономиката на САЩ е стотици светлинни години пред рушастанската - ФАКТ.
    Бюджет Армия - САЩ $800 000М
    Бюджет Армия - Рашастан - неизвестен (по неофициални данни $20М)
    Заключение: Рашастан е най - загубената страна във вселената!
  • 84 Slon

    4 13 Отговор
    Вярно,че американците не са печени,като четиринайсетте руски подводничари от новата супер-дупер сделана подводница.
  • 85 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #55 от "Българин":

    Пич, ти си бълхарин, не българин...както имаше една приказка за бай ганя...гърди мъжки, пълни с въшки, на всеки косъм по седем-осем...
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Генерал де Гол

    5 15 Отговор
      

    "Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях. И понеже те не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние. "
  • 88 Бай Хуй

    8 2 Отговор

    До коментар #78 от "Българин":

    Какви национални интереси защитаваш ти бре байооовото
  • 89 100

    3 10 Отговор
    Е, какво се правите и вие, бе рашки. Нали и на вашия парад имаше машини от Втората световна.
  • 90 Доктор Охболи

    7 2 Отговор
    Вижте сега, няма какво да мерите САЩ Русия. Ние сме връо, като нашия парад няма у цялата вселена. Невиждани паради правим ние, защото няма какво да видим на тях...

    Коментиран от #91

  • 91 Бай Хуй

    7 2 Отговор

    До коментар #90 от "Доктор Охболи":

    Ние не правим паради , правим прайдове

    Коментиран от #94

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Dedal

    4 1 Отговор

    До коментар #63 от "Истината":

    Е те това за да го отгатнеш бая боб си хвърлил.
    А ще не им прочете думите, и после да гадаеш бре.
    Верно немож да четеш, само от англето буквите знайш. Е да ви имам смешниците :)
  • 94 Доктор Охболи

    4 8 Отговор

    До коментар #91 от "Бай Хуй":

    Знаем, знаем, русофилските прайдоне на 9 май и 9 септември пред паметника на окупаторите.

    Коментиран от #96

  • 95 Мехмед

    9 5 Отговор
    В този сайт обичайната картинка,наще плюят Русия ( имаме повод,ако не беше тя ,сега щяхме да пишем на турски), а българите плюят САЩ ( и те имат повод,от както са под тяхна власт,такъв глад е.че плюща българки за по едно кафе)

    Коментиран от #101, #103

  • 96 Бай Хуй

    8 3 Отговор

    До коментар #94 от "Доктор Охболи":

    Като те гледам как пишеш си бил на София прайс. Хахаха

    Коментиран от #98

  • 97 смешни бушмени

    2 6 Отговор
    Ами парада е като цирка да гледат бабите и малките деца да се радват Никоя сериозна държава няма да си покаже най новото оръжие да пуска анимацийки и мултфилми след което да плаши света с тях
  • 98 Кобилкина

    2 8 Отговор

    До коментар #96 от "Бай Хуй":

    Виж къв Путкин си ве Ушанков не лъжи хората с прякора си
  • 99 супер тъп

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Джамбаза":

    джамбаза
  • 100 мехводач

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "Абе":

    Публикувано във факти.бг: Не знам дали си ходил в казармата, но аз, когато служих 1971-73 г...като как така са били на въоръжение ,като първите бройки са дошли 73 или дори не взимаш предвид сроковете за обучение на екипажите...поне като лъжеш,да бе отворил Уикипедията, а не да ги плещиш на ангро.. а съм бил в казармата малко по-късно от тебе-82-84г.

    Коментиран от #109

  • 101 Ха Ха

    2 0 Отговор

    До коментар #95 от "Мехмед":

    Плющиш ч...и пред компютъра !
    Но да пофантазираш не е забранено .
  • 102 да не си

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "мехводач":

    объркал каналите-нали не беше ХОЛИВУД?Щото,ако не знаеш,за една цел от прословутите ПЕЙТРИЪТ бяха изстреляни 18,6 ракети,а аналога им КУБ 1 за една цел-чети справките на любимите си ...хамериканци и после разправяй за консервени кутии по СНН(белите каски)
  • 103 Ха Ха

    2 0 Отговор

    До коментар #95 от "Мехмед":

    И аз” плюща “Фатма Гюл и като свърша , сменям канала и гледам мач !
  • 104 Тъпото ми то..

    11 1 Отговор

    До коментар #20 от "Руските свине":

    Фалшива е малката ти главичка,перко..! И горната и долната. Аз си мислех че дори и да има рядки лай.а все нещо ще научат като им набиват факти които не са учили като малки в училище щото са пафкали поредния джойнт. Ама ти си по-рядко щастие и от тях. Факт ли е че до сега САЩ не са си правили паради по случай независимоста си...факт е..! Факт ли е че прическата пак излъга собствения си народ...факт е.! За медии и останалия свят дори не пиша. Факт ли е че „парадчето” им бе толкова смешно че е срам за уж най-великата нация както обичат да се перчат янките та с право хората по света им се смеят. А за ВСВ,за руснаците с право е Отечествена,щото не тук са умирали милиони,а там. Ама и това си проспал,нали..?
  • 105 в Русия

    7 1 Отговор

    До коментар #24 от "Драйвър":

    горивото е без пари за военните,а се пише и мУ(УУУУУ)зеи,а не мО(ОХ МАЙКО)зеи
    майкооо,майко-от къде ви събират такива,че да си напазаря и аз няколко да чистят кокошарника ми
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 виж сега

    11 0 Отговор

    До коментар #28 от "Руските свине":

    всички политически офицери станахте демократи още на 11 ноември и сега,за да не ви познаем,се кръщавате с имена,като"руските свине"
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 никси

    12 1 Отговор

    До коментар #100 от "мехводач":

    и като си служил по това време ,беше ли участвал в парада ,послуче 1300 години бьлгария , защото аз служих по това време и смоята машина т-72 минах по жьлтите павета тогава , или си служил в сливенската бригада или аитос.

    Коментиран от #113

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 добре пишеш

    13 1 Отговор

    До коментар #32 от "Истината":

    само,че тогава ядях и луканка и пържоли,татко гледаше прасе,имахме кокошки,зайци и...никой танкист не дойде да ги вземе.Да....лошо време беше!!!Сега е супер-месо по магазините колкото си искаш(е,като го пържиш,малко почернява и от килограм става 400,ама месо е,все пак,макар с вкус на...сам си знаеш).И хляба е супер-само дето мухлясва на втория ден,ама...а млякото?еееей-супер е-не се вкисва цял месец,не като едно време...само едно си нямаме-пари
  • 112 Скитник1

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Руските свине":

    Тази покупка не съм я виждал с очите си, но други документации съм виждал да купуват. Но производство ??? Работил съм там и съм обиколил доста заводи. Само един факт ще ти кажа - бутилките за пепси кола през 1988 бяха ВНОС !
  • 113 мехводач

    5 1 Отговор

    До коментар #109 от "никси":

    Написал съм коя година съм бил в казармата-82-84, парада бе 1981г...мисля че разликата е 1 година.И не, не съм бил мамино синче, а ядох хурката в Елхово ...

    Коментиран от #119, #120

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Бай Яни

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "Абе":

    Що лъжиш бре, ти трябва вече да си на преклонна възраст, я ми кажи къде точно бяха танковите бригади в България.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 никси

    13 1 Отговор

    До коментар #113 от "мехводач":

    в школата в сливница поделение 34810 , които преслуша много ,го пращаха там на Бермудския триьгьлник ,грудово ,елхово , и звездец , а отличниците ги правеха отдельонни командири на взвод в ротата ,или те разпределят в горна баня , сливен ,и аитос , аз като много добьр тогава школник избрах ,горнобанската 9-та танкова бригада ,и не сьжалявам за това , защото щях да остана в сливница ,но там е пьлна мизерия , с в столовата конюшна ,а в банята като се кьпеш ,се разхождат пльховете , в бригадата беше голям чанч, но винаги требе да си мьжкар за да не падаш духом и тялом , незнам ти може би си бил по зле и от мене ,но все пак си бил/ танкист /, сега ако имаше казарма ,това джендьрите при тия сурови условия , с тая лабилна психика , нада ли щеше да издаржьт на напьна , не се притесняваи ,и аз не по малко ядове сьм имал от теб , не сьм някои синковец разглезен .

    Коментиран от #123

  • 120 никси

    3 2 Отговор

    До коментар #113 от "мехводач":

    само чеаз влезнах 81 година септември месец ,и се уволних 83 декември , баш за нова година , а ти щит 82 игра ли

    Коментиран от #122, #132

  • 121 Русонефил

    1 9 Отговор
    Непрекъснато им потъва или гори безаналоговата техника, а те се подиграват на другите. Наглост като руската втора няма. Сега става ясно от къде нашите комунисти са се научили да са такъв гьонсурат.

    Коментиран от #124

  • 122 никси

    3 0 Отговор

    До коментар #120 от "никси":

    тогава на парада 81 година бяха ни испратили като броика от школата с 4 боини машини т-72 там бях като мерач , а в школата се обучавах като командир на танк,и тогава с още 3 момчета ни излезна кьсмета да отидем на парада , дори още незнаех какво е то танк тогава , защото бяхме все още пресни , механик водачите ни бяха от ауц сливница , виках ме им рупадьии защото бяха инструктор водачи на танкове от авто учебен центьр сливница /ауц/
  • 123 Генерал

    5 0 Отговор

    До коментар #119 от "никси":

    Здравей колега. Ние направихме танкодрума на полигона в Алдомировското блато през 1976 г. Що бетон сме изляли и що канали сме прокопали в този каманяк, няма да ти обяснявам. там провеждахме кормуванията с механик водачите - шкалници на Т-55 Като идваха от бригадата на занятия за първи път видях Т-72. Давахме наряд на погребите с укрепления от Сръбско -българската война на Козяк. Зимата всеки наряд си носеше дървата за печката на гръб. Хубаво беше.

    Коментиран от #126

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 никси

    7 0 Отговор

    До коментар #123 от "Генерал":

    да , там сьм кормувал на генералска вишка и сьм стрелял на танкодрума ,и сьм давал караул на танковете тренажори , в парка ни бяха учебните машини т-72 , всеки екипаж си знае работата при обслужване след стрелби и кормиване , чистене и смазване на орьдието , сьщо на трансмисията и двигателя , а колко тракове сме сменяли и опиняли бедна им е фантазията на тия дето сега лаят ,и незнаят що е то казарма , сьс суров режим, да си жив и здрав дьлги години , радвам се че има такива хора като теб и механик водача от моита крьвна група , защото само ние знаем какво сме виделидисциплина и уважение .

    Коментиран от #129

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Бай Хуй

    2 0 Отговор

    До коментар #129 от "мехводач":

    Поздравявам те ако си такъв за какъвто се представяш, но ми кажи къде беше бригадата на 72 -те в България
  • 131 Бай Хуй

    1 0 Отговор

    До коментар #129 от "мехводач":

    Аз съм куфар( командир на взвод) вече от доста години от запаса.

    Коментиран от #139

  • 132 мехводач

    0 0 Отговор

    До коментар #120 от "никси":

    Не ,не участвах в ЩИТа, влезнах на 20.10. 82 до 22. 10. 84 та. Всъщност с теб сме набори, но влязох една година по-късно,защото учих техникум.Но играх много голямо занятие в Украйна септември 83та.Пак почти като ЩИТа -,месец и половина.Изкарахме си там царски -чанча бе за офицерите, а самото занятие бе 3 дни.
  • 133 никси

    3 1 Отговор

    До коментар #129 от "мехводач":

    АБСОЛЮТНО ТАКА , които не е правен СТАРА КАПА , нищо незнае , старите воиници ми дадоха една мешка ,да я напьлна с пиене и аз отидох в княжево ,там имаше едно заведение му викаха танкиста , така леко презоградска ,и после ще ме правят стара капа , що бои изядох , да това бяха простотии но си имсше този ритуал , всеки по негово сьгласие , но уте никои нете бара и неможе да ти каже копче, а сега тия джендьри незнам
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 робин вулкански

    3 0 Отговор
    Чакаме и Боко да направи един парад за 3 март.
  • 137 Бай Яни

    1 4 Отговор
    Никой тук от вас не е гледал парада, дори новините по националните ни телевизии не сте гледали. Идиоти нещастни, явно в Сибир живеете. 70 общо танка показаха, и не са минавали като на парад. По закон в САЩ е забранено на тежковерижни машини да се движат по булевардите и улиците. Тези танкове бяха само изложени за да ги гледат пресъстващите. А руснаците да си го на чукат от заде с тези им смешни коментари. 80/тук са руско говорили малоумни примати, платени тролове на Кремъл-а.
  • 138 Ку-клукс-клан

    12 6 Отговор
    Това е сайтът на простолюдието, където всяка отрепка може да коментира анонимно, без тест за интелигентност. Защо не коментирате под сайтовете на националните телевизии, вестниците и официалните информационни сайтове?? Защото там дебне полицията, прокуратурата и държавна сигурност, и веднага могат да ви привлекат под отговорност за пропаганда и шпионаж в полза на вражеска Русия.А ВЕЧЕ АРЕСТИТЕ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА СЕ ИЗЪРШВАТ НА МОМЕНТА. Бойко е прав така и трябва и винаги ще го избираме, докато не започнете да се влачите по земята от глад и ежечасно нервиране, и ядосване.

    Коментиран от #140, #141, #153

  • 139 мехводач

    4 1 Отговор

    До коментар #131 от "Бай Хуй":

    Ми що се праиш на луд толкова време ...малко са ти набивани май кабелите да ти кажа -страстта ми са МТЛБТ- ата ,Гвоздиките (2C1) и всичко от тоя род...що ли не си ми бил на куполата на една Гвоздика , че да те разболея от морска болест..имаше да подгъваш карачките по плаца, докато се опраиш във вървежа...куфар такъв а т-72М2БГ беше може би най-добрата модификация на тази чудесна машина,само че ние си бяхме киртаци и до нас не достигаха такива ''Мерцедеси''...82-83г- на въоръжение в полка бе.....''МИКИ МАУС'' (Т-34 ), вече втората година ,след като братлетата почнаха да изтеглят контингента от ГДР-ни ''заимаха '' с 55-ци.А 34 -ките сваляха куполите и ги монтираха стационарно да прикриват Одринското направление..та така куфаре.Да ти кажа и още нещо -72ка не съм и помиривал даже, но имах щастието да покарам 64-ка...самолет,бате...ма кво да ти разпраям...после от ,Перестройката насам нещата нещо не вървят при рашките

    Коментиран от #143

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 мехводач

    5 0 Отговор

    До коментар #138 от "Ку-клукс-клан":

    Абе кви сте вие бе ,таман се укроти и миряса един и друг се покаже ..море ,ако те набарам, ще те гънем като шивашки метър..наш колко бърже ще ти очукам калта от траковете, та ше ми станеш само на Ку-клукс-клан-недоклан
  • 142 Бай Хуй

    3 1 Отговор

    До коментар #135 от "Бай Яни":

    Ходи се прескачай с калинките и тогава ела да ми говориш. Чети , гледай , учи , и тогава коментирай. Дори западните ти господари признават , че без опашките са щели да загубят войната. Смешник неадекватен.

    Коментиран от #146

  • 143 Бай Хуй

    3 1 Отговор

    До коментар #139 от "мехводач":

    72 та си е баш мерцедес. А , че не вървят , не е така. Водиха ме на изложение в Урал , пуснаха ни до 4 хале. Имаше още 3 , но бяха строго секретни. А в четвърто , най новото беше Т 80.

    Коментиран от #148

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Billy the Kid

    0 5 Отговор

    До коментар #7 от "Айде бе":

    Хаахаха ...вие ли сте мъже бе източни швестери . Виж в спорта кой е номер 1 бе мека китка . Майк Тайсън сам ще бие цяла раша бе .
  • 146 мехводач

    4 0 Отговор

    До коментар #142 от "Бай Хуй":

    А М1А1 излезе доста добър танк с тоя мощен газотурбинен двигател и най вече със снарядите с обеднен уран-направо пореха 72-ките на Саддам,доколкото можеше да се нарекат така,щото си бяха местно производство от ''маймунската серия'' ...въпреки че видяха бая зор с праха на пустинята,все пак намериха бързо решение с тия престилки по бордовете.
  • 147 Румяна Костова

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "Александър Симов":

    Най - силна държава в света Северна Корея? Смях. Не и в сегашната Гео политическа действителност. Относно това, че в Русия никога не е зачитала правото на всеки да има собствен живот, просто не зная на къде биете! И не ми е ясно чии животи живеят руснаците, след като нямат право да живеят своите?!
  • 148 мехводач

    4 2 Отговор

    До коментар #143 от "Бай Хуй":

    Не съм казал ,че не вървят, но...64 -та си бе нещо недостижимо.Не случайно не излизаше от Раша след като поляка предаде 72-ката на америте.. да ти кажа ако не знаеш-вървеше по тихо и от лека кола,ауспусите бяха няколко десетки тръби ,изведени под греда отзад ,верига -на гумено-метален шарнир..а двигателя бе скрит под стъклена двутонна плоча и се отваря само в заводски условия..екипаж -трима,всички бяха легнали: командир и мерач в купола , и кемаф долу,управление -с щурвал...усещаше се че идва некакво животно едва на стотина метра от тебе и то най-вече от тътнежа на земята...тогава бе секретен танк и руснаците ме гледаха малко терсене,ама после им мина ,даже покарах едно такова животно...

    Коментиран от #165

  • 149 Румяна Костова

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Руските свине":

    Кого преследват? На Резун фантасмагориите за ВСВ се печатат и продават в Русия. На електронната библиотека флибуста ги има всичките, можете да ги прочетете, или да им се порадвате просто, ако нивото на руския не Ви позволява да ги разберете.

    Коментиран от #150

  • 150 Румяна Костова

    2 0 Отговор

    До коментар #149 от "Румяна Костова":

    Има някои от книгите на този предател и на you tube като аудио книги, дори той си ги чете.
  • 151 Голям прос

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Руските свине":

    Ти чел ли си нещо за това което говориш? Сигурно не, доста хора не са съгласни с теб. Даже може да гледаш американски документални филми от периода. Но в тях няма такива глупости
  • 152 Коментатор

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Истината":

    Уникално:)
  • 153 Сульо

    5 0 Отговор

    До коментар #138 от "Ку-клукс-клан":

    Казаха, че първо щели да арестуват козяшките тролове за измяна.Но те са освободени от съдебна отговорност защото са дебилни по рождение.
  • 154 no name no face no number

    8 0 Отговор
    Фък офф уса
  • 155 no name no face no number

    7 0 Отговор
    Фък офф уса
  • 156 въртят се едни пари

    1 4 Отговор
    От Пентагона никога няма да одобрят показване на дори 20 годишна техника, поради многобройните врагове на САЩ. Идеята е да имат военно-техническо предимство. Ако знаеш с какво разполага врага по-лесно можеш не просто да се браниш, а да дори да нападаш. Вие какво шчаквахте - най-новите умни ракети или дорнове. Я се опомнете.

    Коментиран от #157

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Asterix

    4 2 Отговор
    Военният парад на Тръмп,беше поредната гаргара,която си направиха янките с Путин.Да се надяваме,че болшевика разбра,колко са смешни в стремежа си да покажат военната си мощ....като почнеш от хипер ракетите и стигнеш до болните кремълски мозъци!
  • 160 Китайчик от Сибир

    1 5 Отговор
    Най добри на Парадите са Китай и Северна Корея а на Анимации и Мултфилмчета са Русиянците
  • 161 Да знаеш

    8 1 Отговор

    До коментар #135 от "Бай Яни":

    Като превзели съюзниците Германия , и какво видели - О ужас. Цялото военно производство на Германия стои непокътнато от бомбандировките , в заводи дълбоко под земята, и че тези заводи са спрели да работят поради липса на суровини и горива . След 1942-1943 Германците изработват своята военна продукция в условията на тежък суровинен дефицит. Германия загуби поради една причина - не можа да получи от Русия, това за което беше отишла там - огромните им суровини . С тях щеше да направи чудни танкове , кораби ,подводници , самолети , атомно оръжие , и на старият континент , нямаше да може да стъпи англо-саксонски крак . И след като руснаците им изтръгват и нефта в Румъния , са само въпрос на време , колко още могат да издържат без горива , преди да се сгромолясат.

    Коментиран от #162

  • 162 Истината

    2 3 Отговор

    До коментар #161 от "Да знаеш":

    Руските фалшиви митове и легенди са безкрайни. Нищо чудно е след време да излезе версията, че единствено руски войници са "спасили човечеството от фашизма", а украинци, белоруси и от останалите народи на СССР заедно със съюзниците са помагали на Германия. Но трябва да си пълен малоумник за да вярваш в тях.
  • 163 Благодарен роб

    2 1 Отговор
    Аз съм благодарен роб че два пъти братята от Русия ни освобождават Първия път от Баба Яга и ни основават държава а втория път от Червената шапчица и седемте Джуджета Педофили
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 никси

    4 0 Отговор

    До коментар #148 от "мехводач":

    не им се стягаи толко , ще си накараш болест , мани ги и по кротко на нещата , колкото да им го обясняваш ,никои няма да те разбере , а има и такива дето напук го правят , само и само тои да е отгоре , маниги остави ги и си пи биричката и да ти е весело в кьщи .

    Коментиран от #166

  • 166 мехводач

    3 0 Отговор

    До коментар #165 от "никси":

    Хич даже не им се стягам , напротив-забавлявам се...опитвам се да съм обективен ,без да заставам категорично на ничия страна...просто отдавам дължимото и на едните и на другите,без да съм краен в оценките.А като им видиш коментарите,като тоя ,дето ме критикува за една правописна грешка и да ти стане ясно с какви хора влизаш в спор.Всъщност за мен меродавни са мненията на такива като теб,Генерала и Бай Хой (въпреки първоначалната конфронтация )..а другите ...без да давам оценки и кфалификаций ,ама нали виждаш сам, за какво става дума....наздраве и на теб,жарко лято ти пожелавам и всичко най-добро...
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания