Last news in Fakti

6 Юли, 2019 10:40 2 688 11

Тази година всичко беше различно на 4 юли в САЩ

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • 4 юли-
  • реч

Словото на Доналд Тръмп на националния празник беше предизборна патриотична невъздържаност, пише германски вестник

Тази година всичко беше различно на 4 юли в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Тази година всичко беше различно на 4 юли в САЩ, пише германският в. "Вестфелише нахрихтен" по повод тържествата начело с президента Доналд Тръмп в Деня на независимостта, предаде ДПА.

Изданието подчертава, че в САЩ "4 юли е тих национален празник, на който семействата се събират и си почиват - без каквато и да било глъчка откъм Белия дом". "Във всеки случай, в миналото беше така. Защото тази година всичко беше различно. Сега, на националната алея в сърцето на Вашингтон имаше открита сцена за шоуто на Тръмп - с танкове, изтребители и реч".

"Тръмп на всички хора - мъжът, който искаше да освободи столицата на САЩ от властовите ритуали на елита, харчи милиони за излишна патриотична невъздържаност", пише "Вестфелише нахрихтен".

"Военното шоу би могло да помогне на опонентите на Тръмп на изборите - той направи на страната лоша услуга с прозрачната си предизборна зрелищност", заключава германското издание.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ториното

    12 7 Отговор
    Донката полуде

    Коментиран от #4

  • 2 Русофили тук няма

    16 7 Отговор
    Турците в България, бяха смачкани и избити от Русия преди 140 години, и прогонени повечето. Техните потомци, не всичките разбира се, има си и нормални обикновени турци, добри граждани на България, са финансирани от протурска организация за създаването на Велика Турция /няма да ви кажа как се казва, за сега/ и тук представяйки се за ''русофили'', ''мачкат, колят и бесят'' наивните коментиращи. Целта е дискредитирането на Русия и успяват, създават русофоби по изключително хитър начин. На практика, сайтът е изключително мощна и добре смазана от доста години машина, за създаване на русофоби. Дори русофил може да се подлъже /толкова са хитри/ и да стане русофоб, за няколко дни само. Толкова са хитри, че дори руснак от руското посолство ако влезе тук, за 3 дни ще стане русофоб, спорейки с ''вездесъщите русофили'' тук и ще намрази всичко руско, а и себе си, и накрая ''русофилите'' тук ще го изкарат агент на Сорос. Аз знам перфектен руски и успях в няколко разговора тук, на руски, да установя, че нито един русофил тук не знае руски, а ползват онлайн преводачи, които знаете, меко казано, правят смешни преводи. Сайтът ги толерира, но защо и на какъв принцип, и дали е на захранка към същата организация, предстои да бъде разследвано. Ако някой тук, в коментарите, упорито защитава Русия и политиката и, а тя знаете няма нужда от защита, да знаете че не е русофил, а още по-малко руснак и няма каквито и да било руски корени.Просто това не никакъв русофил, а платен трол от

    Коментиран от #6, #7, #9

  • 3 цирк

    12 3 Отговор
    Държавата терорист и агресор празнува потънала в кръв и убийства до шия.
  • 4 Бесен Язовец

    7 8 Отговор

    До коментар #1 от "Ториното":

    А Путето изкуфе !
  • 5 Руснака

    11 5 Отговор
    САЩ опитва да копира Русия ... военни паради, демонстрация на бойна мощ ... е, кой кого гони вече!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гонзо

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Русофили тук няма":

    По природа ли си толкова умен, или си ходил на курсове???.
  • 8 Хари

    8 1 Отговор
    Русофилите в Русия, краволюбците в щатите, туркофилите в Турция и другите фили по места на любовта. Айде, да ви няма тука. Да си останем само родолюбците.
  • 9 Бачо Киро

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Русофили тук няма":

    Ти не си туркофил, американоофил или русофил. Ти си просто пълен идиот. Само такъв може да седне да си подготви коментар като твоя и да си го държи под ръка, за да сере под всяка статия едно и също. Хората си се джавкат в коментарите, има си редовни тролове от двете страни, а най-глупавият, демек ти, седнал да анализира...

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: