Last news in Fakti

3 Август, 2020 09:07 1 344 2

Над 18 милиона са вече случаите на коронавирус в света

  • коронавирус-
  • заразени-
  • милиони-
  • сащ-
  • жертви

Пандемията обхвана целия свят

Над 18 милиона са вече случаите на коронавирус в света - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Над 18 милиона са вече случаите на коронавирус в света, сочат изчисленията на AFP, предаде bTV.

Половината от тях са в Съединените щати, Латинска Америка и Карибските острови. Броят на потвърдените нови случаи на заразата се е увеличил за последното денонощие с близо 263 хиляди.

Още близо 6000 са починали. Междувременно косовският премиер Авдулах Хоти обяви, че се е разболял от COVID-19 и ще се самоизолира у дома си за две седмици. Той няма симптоми освен лека кашлица.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антимилиционер

    3 1 Отговор
    На кой му пука? Сутрешната порция страх за малкото останали,вярващи в грипа.

    Коментиран от #2

  • 2 Бенковски

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Антимилиционер":

    Това е лъжа - данните са лъжливо поднесени - от тази бройка има хора заразани, инфектитани, оздравели, починали о всичко поднесено накуп за стрес! Ако се посочат данни за същия период колко хора са диагностицорани с рак, с диабет, инфаркт -е е с дрсетки пъти повече! Тъпа и нескопосано поднасяна лъжа.