Last news in Fakti

4 Ноември, 2020 15:55 2 361 2

Кличко се излекува от коронавируса

  • виталий кличко-
  • украйна-
  • коронавирус-
  • кличко-
  • киев

Чувствам се добре, каза Кличко

Кличко се излекува от коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кметът на Киев Виталий Кличко съобщи, че се е излекувал след заразяването си с коронавируса, предаде ТАСС.

"Тестът ми за коронавирус е отрицателен, чувствам се добре. Сега съм пълен със сила и готов за работа", отбеляза той на онлайн брифинг. Прякото излъчване на брифинга стана от офис помещение за разлика от предишните дни, когато Кличко участваше в брифинги по видеоконферентна връзка от дома си, където се намираше в самоизолация.

Кличко съобщи, че се е заразил с вируса на 24 октомври. Поради тази причина той не можа да гласува на местните избори на 25 октомври. Заместник-председателят на Киевската териториална избирателна комисия Микола Нилов съобщи вчера, че при преброени 56 процента от гласовете на изборите за кмет на столицата води Кличко. По данни на медии Кличко има шансове да победи още на първи тур.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Как

    7 4 Отговор
    Как се е излекувал от коронавируса като още няма лекарство за него ?
  • 2 Сила

    6 2 Отговор
    Виж му фейса!!!Вируса е избягал с 200!!!