Last news in Fakti
  Тема: Украйна

9 Май, 2023 14:54 13 995 376

Речта на Путин бе извращение, а военният парад – унижение

  • руски терористи-
  • реч-
  • ден на победата-
  • 9 май-
  • русия-
  • владимир путин-
  • нато-
  • украйна-
  • война-
  • руска армия-
  • москва

Думите на Путин са гротескно извращение и изопачаване на историята

Речта на Путин бе извращение, а военният парад – унижение - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

„Речта беше кратка, нали? Но за сметка на това бе пълна с лъжи“. Така Sky News коментира речта на руския президент Владимир Путин на Червения площад по повод Деня на победата над Нацистка Германия през Втората световна война.

Военнопрестъпникът Путин повтори обичайните пропагандни клишета, че Русия всъщност е жертвата, а не агресорът срещу Украйна, както и че западните страни сеят русофобия и искат да дестабилизират световния ред.

Още новини от Украйна

Тезата на Путин и неговите пропагандисти е, че войната срещу Украйна е продължение на Великата отечествена война срещу нацизма. Путин обаче не спомена нищо за факта, че СССР си поделя Полша с нацистите през 1939 г., с което започва и Втората световна война. Сталин и Хитлер са съюзници, а не врагове. Путин не спомена нищо и за военните престъпления, които неговата армия извършва всекидневно в Украйна срещу цивилни невъоръжени граждани.

„Думите на Путин са гротескно извращение и изопачаване на историята“, коментира международният редактор на Sky News Доминик Уагхорн. „Репликата на Путин (за нацистите и западния заговор срещу Русия) е адресирана до руската публика. Важно е обаче да се каже, че всъщност стотици хиляди руснаци напуснаха Русия, защото не вярват на този сюжет, който им се пробутва от пропагандните медии“. Путин не спомена и предизвикателствата, пред които е изправена Русия, докато силите ѝ се подготвят за очакваната мащабна контраофанзива от страна на Украйна.

Путин и неговият режим твърдят, че Украйна се управлява от нацисти, когато всъщност се ръководи от евреин, загубил голяма част от семейството си от същите нацисти, които убиха повече от 26 милиона съветски граждани. Путин и неговите пропагандисти твърдят, че Русия е спасила света сама през Втората световна война, но не споменават нищо за огромната помощ (включително военна), която получава от САЩ и другите съюзнически държави през ВСВ. Без нея СССР нямаше да успее да надделее над нацисткия режим.

Много руснаци продължават да вярват на руските медии, контролирани от Кремъл. Но дори те вече разбират, че войната в Украйна не върви по плана на Путин.

Прокремълската дезинформация, в която лъжливо се твърди, че Русия се бори със Запада в Украйна, започна да циркулира усилено, след като Украйна стартира успешна контраофанзива срещу руските нашественици. Прокремълските специалисти са особено склонни да пускат в употреба това послание винаги когато Украйна получава военна подкрепа от западните си партньори или когато Русия губи своя контрол над временно окупирани територии в Украйна. Нито ЕС, нито Запада, нито НАТО са обявили война на Русия. ЕС,САЩ и много държави — членки на НАТО, предоставят на Украйна военна помощ, за да се помогне на Украйна да отблъсне непровокираната руска агресия, но те не участват в сраженията.

В продължение на години наблюдаваме отблизо задействането на „призрака на нацизма“ в подкрепа на Кремъл. Кремъл използва последователно този удобен и неизменен елемент на дезинформация по време на цялата война, за да обезчовечи и охули украинците. Путин представя Русия като съвременен победител над нацизма, като това е класически пример за трансфер — начин за Кремъл да прехвърли другиму вината за собствените си разрушителни действия. Обвиненията, че цяла Европа е подкрепяла нашествието на нацистка Германия в Съветския съюз, са повече от странни и неверни.

От военна гледна точна пък парадът на руската армия на Червения площад беше повече от унизителен. Украинската депутатка Инна Совсун обърна внимание на факта, че „впечатляващата военна мощ на втората армия в света“ бе демонстрирана с... един-единствен танк от Студената война. Украйна се превърна в гробище не само за огромен брой руски войници, но и за хиляди единици военна техника. Опитите на Русия да се представи като могъща военна сила стават все по-смехотворни и нелепи. Днешният военен парад бе един от най-кратките в историята.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 263 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разглезено богаташче от БСП

    195 348 Отговор
    Честит празник на всички гладни копейки.

    Коментиран от #47, #71, #245, #330, #357, #362

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Зипо

    519 144 Отговор
    Тази статия е извращение!

    Коментиран от #86, #227, #367

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Анализатор

    169 360 Отговор
    Извратения Путлер, управлява унижената Русия..!
    Красота...
    Би било смешно, ако не беше жалко!

    Коментиран от #79

  • 6 7777

    439 126 Отговор
    Много точна и вярна реч!

    Браво на Путин!

    Коментиран от #242

  • 7 Кибони

    257 49 Отговор
    Какво нещо е безсилие!!! Керван....кучета...залез...много прах във въздуха!!! Как им се иска да е така.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мдаа

    126 296 Отговор
    9 май се оказа манипулация, за да може единия от двата агресора започнали Втората световна война да си скрие престъпленията. 45 години по-късно Русия призна, че е организирала и осъществила избиването на 22 хиляди поляци в Катинската гора. 45 години СССР/Русия лъга, че това е направил Вермахта, за да изгражда образа на "освободител". Реалността е, че СССР е същото зло като хитлеристка Германия, тъй че няма нищо за празнуване ЗАЕДНО с това зло. Останалите държави могат да празнуват победата си, и разграничаването си от СССР, което става и факт със започването на Студената война.

    Коментиран от #288, #302, #361

  • 10 Унижение и извращение ще е за Украйна

    271 66 Отговор
    Бивш анализатор на ЦРУ предсказа полета на Зеленски

    След провала на украинските въоръжени сили президентът Володимир Зеленски вероятно ще се опита да избяга от страната, каза бившият анализатор на ЦРУ Реймънд Макгавърн в интервю за Youtube канала Judging Freedom.
    „Той (Зеленски. - Ред.) е добър актьор, играе ролята на защитник, който ще стои до страната си до самия край. Но след няколко седмици той ще бъде във вилата си в Кипър и украинците ще бъдат оставени да се оправят сами“, каза той.
    Анализаторът призова да не се забравя, че украинският лидер следва само инструкциите, които получава. В същото време той отбеляза, че следващите месеци могат да се превърнат в истинска катастрофа за въоръжените сили на Украйна.
    „Когато т. нар. контранастъпление на Украйна се провали, победи или изобщо не започне, тогава ще настъпи друг процес“, сподели мнението си ораторът.
    Според Макгавърн следващата фаза на конфликта ще бъде за прекратяване на огъня и мирни преговори. В същото време, смята той, дори САЩ ще бъдат за разрешаване на конфликта по този начин.
    09.05.2023 г. - 07:30 ч

    Коментиран от #268

  • 11 Фандъкова забрани парада в София, но

    111 246 Отговор
    митрофановна продължи да се разхожда в Софияи да вее руски знамена!
    В самата Русия "мЪршат на полка" беше забранен, но тук беше проведен!
    Прав е писателят ДимитърТалев, че последният комунист на планетата ще умре в България!

    Коментиран от #310

  • 12 Ехеее

    70 183 Отговор

    До коментар #2 от "Хххххххххх":

    "Този път всички фенове на Хитлер ще бъдат заличени, заедно със семействата им." Значи Путлер е пътник.
  • 13 Сталин

    271 79 Отговор
    Вставай, страна огромная,
    Вставай на смертньй бой
    С фашисткой силой темною,
    С проклятою ордой!
    Пусть ярость благородная
    Вскипает,как волна
    Идет война народная,
    Священная война!
    Пусть ярость благородная
    Вскипает, как волна,
    Идет война народная,
    Священная война!
    Дадим отпор душителям
    Всех пламенньiх идей,
    Насильникам,грабителям,
    Мучителям людей!
    Пуст ярость благородная
    Вскипает, как волна,
    Идет война народная,
    Священная война!
    Не смеют крьiлья черньiе
    Над Родиной летать,
    Поля ее просторньiе
    Не смеет враг топтать!
    Пусть ярость благородная
    Вскипает как волна,
    Идет война народная,
    Священная война!

    Коментиран от #270, #271, #341

  • 14 Помак

    134 19 Отговор
    ....а ти си проводник на лъжи
  • 15 Амониева селитра

    87 198 Отговор
    Те да се молят да не им дойдат истински нацисти че ще ги разредят за нула време
    Руската армия по същество е тор винаги е била такава и сега както нямат и танкове ще ги закарат в Камчатка за нула време
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Мери Знахарова......

    53 128 Отговор
    Как да не участва НАТО, мен на фронта натовски войник ме е.....б......а....макар че не помня много добре.
  • 18 Авторът е срам за България

    252 61 Отговор
    Казах.
  • 19 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    79 206 Отговор
    Путлер е шизофреник фашист
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Хихихи..

    201 37 Отговор
    "Джамбаз" в превод от турски е търговец на добитък.Днес пък тъкмо е вторник,хайван пазар..

    Коментиран от #30, #316

  • 22 ХИХИХИ

    180 34 Отговор
    Дениз е безсилен и отачян‼️
  • 23 Журнал Сайтов

    134 25 Отговор
    Хаде сега скъпи Джamби, била такава, не била убава! Важно е покрай военната операция да замезваме! А пък и Ковид пЛандемията не беше много стока, ама берекет си беше.Тогава не ревахме!
  • 24 Пешко

    66 105 Отговор
    Догодина военния парад ще е на коне!

    Коментиран от #328

  • 25 Aлфа Bълкът

    77 185 Отговор
    Русия започна война която не може да спечели – факт!
    Стана за смях и една година драпа в покрайнините на Украйна, с тия смешни паради може да плаши Кольо гаргашките. За 3 дни до Берлин, за седмица до Париж, а ето че 1г не могат да превземат град колкото Ямбол!
    АХАХАХАХА 😂😂😂😂😂

    Коментиран от #38, #322

  • 26 Да почетем руските жертви

    220 59 Отговор
    Честит 9 май, ден на победата!! 🇷🇺❤️
    Поклон пред душите на над 27 000 000 руски жертви в борбата им срещу нацизма! 🇷🇺
    Днес руснаците пак воюват срещу фашизма, и ние пак дремем...

    Священная война

    Вставай, страна огромная,
    Вставай на смертный бой
    С фашистской силой темною,
    С проклятою ордой!

    Коментиран от #34, #44, #50, #58

  • 27 Иван томов

    178 28 Отговор
    На 9 май 1945 г. в Берлин началникът на генералния щаб на Вермахта фелдмаршал Кайтел отделно подписва германската капитулация САМО с СССР. Адмирал фон Фридебург за военния флот и генерал Щумпф за Луфтвафе също подписват документа, както и съветският маршал Юрий Жуков от името на Сталин. Британският маршал Тедър за Айзенхауер. Американският генерал Шпаац и френският генерал Латр слагат подписите си като СВИДЕТЕЛИ

    обърнете внимание като СВИДЕТЕЛИ
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ИСТИНСКИЯ ГРАД ЗЛОКОДУЙ

    38 138 Отговор
    Отлична статия, г-н Джамбазов!

    Коментиран от #248

  • 30 Тълко

    117 13 Отговор

    До коментар #21 от "Хихихи..":

    В народния "фолклор" означава и още разбойник или измамник
  • 31 Значи

    57 14 Отговор

    До коментар #2 от "Хххххххххх":

    Само да се оправат с Бахмут и ще подгонят нацистити нали
  • 32 българина

    151 28 Отговор
    извратени са само фактите в този сайт, в топ 3 сте по дезинформация. да не сте към мобилната група на цру?

    Коментиран от #105

  • 33 НЯКОЙ

    54 120 Отговор
    Путин направи в много кратки срокове за Русия това, което "империалистите" с години се мъчеха да направят - светът да намрази Русия ! Голямо постижение ! И колкото и да си мислим, че не всички руснаци са виновни, все пак ако срещнеш руснак как ще го познаеш дали е добър човек или мракобесник и без да искаш, ще го заобиколиш с неприязън !

    Коментиран от #231

  • 34 Мдаа

    56 112 Отговор

    До коментар #26 от "Да почетем руските жертви":

    Сталин е избил повечето от тези 27 милиона жертви. Факт.
  • 35 Ами,вашата гледна точка

    152 41 Отговор
    е много погрешна! Според независими от западната пропаганда,и речта и парада ди бяха на много високо ниво!Е,тя злобата и завистта какво ли не фантазира!Истината е една: Благодарение на СССР,сега всяка държава в Европа говори на своя си език,иначе всички щяха да говорят на немски,даже и в сащ!Разбрахте ли,мало умни русофоби?!

    Коментиран от #51, #240, #272

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Нямаше танкове и самолети!

    46 59 Отговор
    Свършиха!
  • 38 Aлфа Bълкът

    45 60 Отговор

    До коментар #25 от "Aлфа Bълкът":

    ИЗВИНЯВАМ СЕ! ОКАЗА СЕ, ЧЕ ЯМБОЛ Е ДВА ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ ОТ БАХМУТ!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Кукуригу

    41 6 Отговор

    До коментар #2 от "Хххххххххх":

    ......Още един болен мозък
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Естествен Интелект

    51 13 Отговор
    Аз чух истината за глобалистите....
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Aлфа Bълкът

    36 45 Отговор

    До коментар #26 от "Да почетем руските жертви":

    От тези 27мил извади ли 7мил украинци и 3мил беларуси? Другите републики не ги броим!

    Коментиран от #52

  • 45 Кресна

    121 31 Отговор
    За жалост пропагандата е бясна на запад .Ще вметна само една тънка нишка в тази статия .27 милиона жертви от съветска страна не могат да се сравняват с парите похарчени от хитрите англосаксонци .Сега историята се повтаря ,жертват едно цяло поколение на Украйна за собствените си интереси.Един въпрос ; защо Сащ и останалите страни не участваха с жива сила през ВСВ? Защо сега не участват срещу Русия с жива сила ????

    Коментиран от #65, #83, #187

  • 46 Има граници дори да си идиот

    107 21 Отговор
    "Речта на Путин бе извращение, а военният парад – унижение". Когато поручаваш тридесетте си сребърника, а от теб не завси дори една милионна.част от това което някой си прови, като "за добро утро", какво си тогава!
  • 47 Смотльо,

    70 17 Отговор

    До коментар #1 от "Разглезено богаташче от БСП":

    И ти ли си сит соросляк?
  • 48 Старец

    126 32 Отговор
    Трябва да си абсолютен и...т за да отречеш, че Русия изнесе цялата тржест на втората световна война.
    Поклон пред загиналите руски войници.

    Коментиран от #160

  • 49 Хитлер се изплаши

    23 62 Отговор
    разбра, че ще трябва да избие 200 милиона орки защото Сталин така каза... и се оттегли!
  • 50 Иркутск

    25 50 Отговор

    До коментар #26 от "Да почетем руските жертви":

    Падна ли на колене лигите текът ли удари ли чело в земята че и кадирката да не се обиди че не го почиташ
  • 51 ПРИПОМНЯНЕ

    43 72 Отговор

    До коментар #35 от "Ами,вашата гледна точка":

    Ако си мислиш, че руснаците са се примирили със загубата на „Студената война“, много се лъжеш. Русия иска реванш и това е параноята на Путин, Медведев и компания. Заради реваншизмът им са и всичките приказки, че водят войната в Украйна против САЩ и ЕС... Между впрочем, „РЕВАНШИЗМЪТ“ е една от причините ХИТЛЕР да започне ВСВ.

    Коментиран от #60, #66

  • 52 ГлупавиятВълк

    62 20 Отговор

    До коментар #44 от "Aлфа Bълкът":

    Именно Вълчо, а сега Украинците умират за правилните интереси , така ли?:)

    Коментиран от #196

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 БКП

    74 20 Отговор
    Денис............. Винаги точен!!!!! Надявам се "господарите" ти да оценяват "скъпо" жлъчната ти мисъл...напъването ти щеше да е смешно, но явно има психиатрични белези така, че е просто тъжно, ако ме разбираш?????.....
  • 56 На 9 МАЙ 1945

    44 69 Отговор
    Започва ТЕРОРА на СССР над Европа.☝️☝️☝️
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Прокопий

    28 48 Отговор

    До коментар #26 от "Да почетем руските жертви":

    Ей, киртаче мило трошляческо, я кажи колко са украинците от тия 27 милиона, че не те разбрахме нещо и да, вземи извади избитите от Сталин, а???
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Мдаа

    36 66 Отговор

    До коментар #51 от "ПРИПОМНЯНЕ":

    Отличен "реванш" ще се получи. Сега ще има демилитаризиране и денацифициране на руЗЗката ко-на, нов демографски срив, плюс свирепа икономическа блокада. Да е жив и здрав кремълския военопрестъпник, ще ги довърши окончателно като голяма държава.

    Коментиран от #265

  • 61 Речта на Путин е най точната истина

    99 32 Отговор
    Която у нас и на запад премълчава, изопачават и подменят, затова светът е с Русия. Слава на Русия
  • 62 Свиня балканска

    83 32 Отговор
    Слава на Русия мръсни Пропагандисти.
  • 63 НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ☝

    32 60 Отговор
    МОСКОФИЛСКИЯ...поход
    ДО М.О.Ч.А. В СОФИЯ....СЪЩО
    ШЕПА НЕКРОЛОЗИ
    НАЧЕЛО С ИСТЕРИКА симов
  • 64 Мишел

    40 68 Отговор
    Рашистите са доразвили и усъвършенствали Гьобелсовите пропагандни похвати. Обвинявай противника за престъпленията, които ти си извършил. Една лъжа, казна сто пъти се превръща в истина....нямам какво да добавя...
  • 65 Хахахаха

    32 63 Отговор

    До коментар #45 от "Кресна":

    Сега без един войник русийката не може да се оправи с един цех за желязо в Мариупол и един град колкото Сливен смятай ако натуту вкарат войници кво ще им се случи на дагестанци буряти татари калмики чукчи и темподобни люде руски хора

    Коментиран от #72

  • 66 Зелен Демократ

    12 35 Отговор

    До коментар #51 от "ПРИПОМНЯНЕ":

    Реваншизъм има и той идва отбкапитала и властта, обикновенните човеци много се взехте на сериозно, добрият живот е само за Нас, Богоизбраните!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 реру

    51 11 Отговор
    Някои не издържат психически на перманентното обгазяване и са готови на крайни действия...

  • 69 авторът

    40 17 Отговор
    най некадърния член куроед
  • 70 наблюдателен

    65 13 Отговор
    Когато умираш от страх и завист - плещиш такива глупости!
  • 71 Наританото сополиво от ДБ

    10 13 Отговор

    До коментар #1 от "Разглезено богаташче от БСП":

    Добре са си те- разполагат. Ние измекярстваме от години!
  • 72 Смотльо,

    54 32 Отговор

    До коментар #65 от "Хахахаха":

    НАТО нищо няма да вкара защото не смее и щом се приключи с украса накара армия и запада ще поиска мирни преговори .Жалко за такива като теб които вярват в хартиени тигри като организацията която споменаваш .

    Коментиран от #84

  • 73 Българин

    60 30 Отговор
    След като забраните руските телевизии откъде да знаем дали не ни лъжете, а?
    Приказки от 1001 нощ.
  • 74 Глупаци

    34 18 Отговор
    Тия речи са за пред стадото, спокойно.
  • 75 само истината

    36 51 Отговор
    Паказаха ли прословутия Кинжал или той не е за показване вече. Дойде Пейтриът и го матира с един ход .
  • 76 Джамбо

    33 20 Отговор
    Снощи ме набараха група палави украински мъже със големи манлихери ! Ядох КЕКС.....КЕКС......КЕКС до насита ......браво на тия момчета целят точно в десетката отзад .....ОООООХ ! Ся не мога да седна и драскам тая статия във възхвала на Укро нацизма !!!!! Боли ме но съм много щастлив от тия бежанци !!!!!!

    Коментиран от #102

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 О да,

    54 14 Отговор
    всички ще платим голяма цена за делата ни и словата ни, и автора на таз статья също
  • 79 итт

    47 8 Отговор

    До коментар #5 от "Анализатор":

    Абсолютно точно си се определил - Анал - лизатор!!!

    Коментиран от #116

  • 80 Ееехх,потомци

    28 50 Отговор
    какво направихте,потомци на онези велики руски войни,които заедно с украинските,казахските,грузинските,азерските,азербайджанските,сибирските и всички останали мъже и жени от света надвиха хитлеровската ламя????
    Какви нацисти,какви пет лева ви навря в очите и душите путиновата КГБ ламя,руснаци???
  • 81 Развеселен

    35 28 Отговор
    Парадът вся ужас в голямо ято гарги, които отлетяха немедленно извън периметъра на огневата мощ!
    Няма сврака, която да не се страхува от руската армия!
  • 82 А бе

    13 29 Отговор

    До коментар #2 от "Хххххххххх":

    Започвайте от Кремъл, там са най много!

    Коментиран от #287

  • 83 ШЕФЕ,ШЕФЕ

    8 19 Отговор

    До коментар #45 от "Кресна":

    ЯЗЪК ЗА ТРИТЕ ТИ ВИСШИ
    ВОЕННИ КРЪЖОЦИ...😁😁😁
    ЩОМ ЗАДАВАШ ТАКЪВ (.....)ВЪПРС...(....)
    апропо...това в скобите са МОСКОВСКИ
    Народни попръжни..👍.понимаешь
  • 84 Хахахаха

    10 21 Отговор

    До коментар #72 от "Смотльо,":

    Хахахаха не смее натуту и за що не смее от какво трябва да се притесняват преговори ще искали а единствено русийката всяка седмица говори за преговори
  • 85 Да слушат и да изпълняват казаха

    21 27 Отговор
    Тия говори на руските бабички дето са много тъжни че не са шефчета вече а скъсани ушанки във сравнение с другите европейски бабички и искат да завлекат всички в калта със тях..или поне украинските..мотивите за тая война са изключително банални и руснаците са рядко противен народец
  • 86 Кразо

    11 10 Отговор

    До коментар #3 от "Зипо":

    Като парада в Москва!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Драскате ли?

    39 11 Отговор
    Драскайте си, долнопробна медия. "Извънредно". Публикували всички гледни точки. Смешници :D
  • 89 120 см Хипофизен и сдухан Пе'нд'ел е

    24 4 Отговор
    Сертифициран лъжец, нищожество и ИЗВРАТЕНЯК!
    Красава
  • 90 мдаа..

    26 8 Отговор
    Запада та запада,ами вземи го нападни най накрая.Нали голям го вадиш.
  • 91 Олга

    41 15 Отговор
    Авторът е луд за връзвани.
  • 92 Сатана Z

    45 19 Отговор
    ДениSS ДжамбаSSов с пяна на уста иска да ни убеди,че Германските концлагери,в които са умъртвявани хора Евреи са измислица ?

    Z
  • 93 НЯКОЙ

    49 19 Отговор
    Пак се воюва срещу Русия на макс , чрез медиите ( справка, тази статия ) и със всички позволени и непозволени средства. А ,,факти" цензурират неудобните, редовно ми трият коментариите. Така...нека задам един простичък но логичен въпрос? Какво правим ако се стигне отново до " 9 май 1945 г" , - в което никой необлъчен и трезвомислещ не се съмнява? Какво правим ако се стигне до нова " Ялта". Отново сформираме ОФ да ни спасява задниците от Бог знае какви репарации като ,,недружелюбна страна" или ще се надяваме ЕС да ни гушне и брани което е абсурдно, защото при военна загуба всеки спасява само себе си. ЕС ще отиде в небитието като основна маша на другата воюваща страна САЩ. Монетата има две страни, защо сме се втрещило само в едната, защо желателното се приема за абсолютно и единствено възможно? Фашизмът няма бъдеще, нито преди нито сега , тежко на тези които го възкресиха и отглеждат, ( сред които сме и ние по принуда- отново) и отново ще трябва да си учим ненаучните уроци.Боя се че тоя път ще е по страшно от преди. Предстои да разберем.

    Коментиран от #120, #122

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Кибика

    13 12 Отговор
    Кво стаа със Селото бе мизерии?
    Не остана жив алкаш и за парадо га ева
  • 96 ДZверцов

    18 27 Отговор
    Ако това е разединена, деморализирана и гладна Русия днес на Червения площад, представям си я в подем! Хахаха, палячовци!

    Коментиран от #99

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Човек

    31 13 Отговор
    Момчето написало статията си има отклонения от малкото лайноооо...
  • 99 Мдаа

    18 22 Отговор

    До коментар #96 от "ДZверцов":

    Т-34 - върха на руЗЗкия свят.
  • 100 Мнение

    22 6 Отговор
    На Денис Тротинетката
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Бацо Гацов

    17 18 Отговор

    До коментар #76 от "Джамбо":

    Нощ..лятна нощ.
    ..палатка на брега на морето( някъде в близост до Варна)...
    ...от палатката се чуват сладострастни звуци...
    - ой...я люблю тебя!!!!!...а как тебя ззавут....????
    -Костя...
    -Ой..и меня ...!!!
  • 103 Абе

    25 7 Отговор
    Важното е овцете да ръкопляскат!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Реалист

    25 13 Отговор
    Дядката Джоузеф си забравя речите обаче сорос4иите си траят
  • 107 Перде Кириз

    16 11 Отговор
    Дъртия швестер още ли цалива малките момченца по коремите или сега е на дърти..пръдльовци ?

    Коментиран от #124

  • 108 Брад Бит

    31 13 Отговор
    така е, атлантикът не търпи истината, за него това е извращение, а прайдът е религия
  • 109 Коментар

    29 11 Отговор
    И това е от поста на някаква си укро на цист ка проститутка.
    Този сайт дълба вече дъното със с а т а н и с т к а т а си пропаганда.
  • 110 Мда

    17 28 Отговор
    Да влиза НАТО и да го приключват вече тоя смешник!

    Коментиран от #112, #118

  • 111 Мнение

    22 9 Отговор
    На Деннниииис Тротинетката
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Денчо

    14 8 Отговор
    Днеска вече трети коч убива с таз лопата!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Ха-ха

    2 3 Отговор

    До коментар #79 от "итт":

    А ти явно си просветен от личен опит
  • 117 Денис БалъкОглу

    33 10 Отговор
    унижавам се за пари, всичко правя за пари, каквото кажете това ша пр.
  • 118 Благо Пинъса

    15 5 Отговор

    До коментар #110 от "Мда":

    нато обича на него да му влиза
  • 119 Да направи кукуто

    19 5 Отговор
    Един парад ,да произнесе реч и да маршируват гейовете , да видим как се справят.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Да ти припомня...

    10 26 Отговор

    До коментар #93 от "НЯКОЙ":

    Хахахахааха..24.02.2022- ще влезем в Киев за 3 дена...Симонян- никой не се съмнява, че ще превземем Украйна за два дена..01.05.2023 - украински дронове атакуват Кремъл....Пирожкин- Где май снаряди, су ка???..9мак може да има в Берлин, ама ако рашите са там като туристи, в което силно се съмнявам, щото им спряха туристическите визи..може все пак да се пробват за Лисабон, ама..абе приказвай си..явно ти работи фантазията, но братя Стругацки няма да станеш..

    Коментиран от #232

  • 123 Артилерист

    30 13 Отговор
    Трябва наистина да си умен по различен начин, нацистки предубеден или назобен с американските долари за влияние, за да не разбираш или изопачаваш ясните думи и послания на президента Путин ...

    Коментиран от #134

  • 124 да питам

    11 16 Отговор

    До коментар #107 от "Перде Кириз":

    За Жириновски ли питаш..че той обичаше млади момчета във ваната...???????

    Коментиран от #129

  • 125 Зайко Байко многознайко

    4 9 Отговор
    Винаги е било така и така ще бъде, победителите пренаписват историята по начин удобен за тях.
  • 126 Истината е

    27 13 Отговор
    че за втори път Русия провали мечтите на хиената на Европа, Полша да заграби Украйна. Първият път с договора Пилсудски-Хитлер и изпреварена от Сталин, вторият сега с измамата Мински споразумения, изпреварена от Путин.
  • 127 Мда

    11 9 Отговор

    До коментар #67 от "Прокопий":

    Повечето бяха ненормалници като ги гледах.
  • 128 Поредния краварски материал

    31 14 Отговор
    Никой не ви вярва, дори не ви четем глупостите
  • 129 Я па ти,

    4 1 Отговор

    До коментар #124 от "да питам":

    и тебе ли опраска?
  • 130 Гръч

    18 8 Отговор
    Когато фашистите пищят значи са извратено изнасилени
  • 131 Ццц

    33 13 Отговор
    Защо им е на Русия да плаща за "хибридна война", когато в България има писатели-фантасти от вида на индивида, написал горния бълвоч? Неговите статии са отблъснали много повече хора от западната пропаганда, околкото Русия може да убеди със своята. Браво баце. Евала на майчин език!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Българин

    14 18 Отговор

    До коментар #123 от "Артилерист":

    Викаш, ако си назобен с рубли, тогава разбираш думите на Хаяско I-ви, нали така, товарищ? 😂
  • 135 Ха така

    15 24 Отговор
    Право куме в очи ! Браво на автора !

    Коментиран от #332

  • 136 Такива мижетурки

    26 9 Отговор
    Като тоя драскач не са българи,а най обикновенни предатели на род и родина.

    Коментиран от #164

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 факти

    29 8 Отговор
    ТОВА ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ЛИ ГО КАЗВАТ

    Коментиран от #149

  • 139 Дядката с деменцията

    17 12 Отговор
    дали помни след петата дума началото на речта си?
  • 140 Последния Софиянец

    17 28 Отговор
    Няма по пропаднали и пошли от ватите, видя се и на жалкия парад!
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Нали! Абсолютни лъжи!

    12 24 Отговор

    До коментар #114 от "Малийййй,":

    Само това, че путин е военопрестъпник е.вярно!
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Да.

    6 13 Отговор

    До коментар #138 от "факти":

    И филмчето е.от Холивуд! Само военопрестъпника е истински !!!!
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Слава!

    4 13 Отговор

    До коментар #147 от "Иванушка 🇷🇺":

    На военопрестъпника!
  • 152 Да! Так точна!

    9 23 Отговор

    До коментар #150 от "Zа родину":

    За родину! За путину! За военоннопрестъпника! Но с един танк ли? Ба го! По-добре без него!
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Аве Цезаре!

    9 19 Отговор

    До коментар #142 от "Абе":

    Слава на военнопрестъпника!!!!
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 А бе мани го денис бе!

    10 21 Отговор

    До коментар #153 от "Zа родину":

    Бе ти глей парада бе! Видя ли какъв танк мина бе?!!!! Слава на военнопрестъпника!

    Коментиран от #163

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Средев

    20 5 Отговор
    На този американците сигурно много му плащат, а?
  • 159 А хляб ще има ли?

    11 26 Отговор

    До коментар #4 от "Опааа":

    А хляб ще има ли или всичките копейки ще отидат за ирански дронове? Боршът вече свърши, водката - отдавна се изпи, и спиртът за почистване на техниката бе изпит, но поне за хлебец да има, Бащице Вова :).

    Коментиран от #226, #244

  • 160 ха ха ха

    9 14 Отговор

    До коментар #48 от "Старец":

    а ледлиза със Стюдебейкарите и Шърманите забрави ли го ... деменц?
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Така така

    10 14 Отговор
    Напротив Човека каза самата истина такаеа каквато е!
  • 163 Ама пък го нямаше президентът на

    6 9 Отговор

    До коментар #156 от "А бе мани го денис бе!":

    Еритрея!Еритрееца бе!

    Коментиран от #165

  • 164 Вие тва задунайците ...

    9 17 Отговор

    До коментар #136 от "Такива мижетурки":

    ...сте най-големите българи! Ама от.съвецки тип! Дялани в ссср , по 20 капейки всеки!
  • 165 Неюаше ли го?

    4 8 Отговор

    До коментар #163 от "Ама пък го нямаше президентът на":

    Че то ...кой е бил тогава?

    Коментиран от #168

  • 166 Горд Българин 🇧🇬

    17 6 Отговор
    Долу фаши.зма от България!

    Коментиран от #172

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Немаше го!

    8 18 Отговор

    До коментар #165 от "Неюаше ли го?":

    То кой да се нареди до военнопрестъпника? Да се запише в историята като мъдурист на военнопрестъпник?!!!!!!
  • 169 Никой

    11 21 Отговор
    У Руспия люто мразят фашизма. Факт е , че много хора се превърнаха в хибридни зомбита ,караконджоли,,таласъми,нежите и др. подобни гадове.Навремето СССР изковаха македонската нация,сега ще унищожат българската.Руспийските хора не обичат Руспия ,те обичат насилието,което генерира тя и нейните самодържци,царе, генерални секретари , президенти, все едно. Тези хора мразят Горбачов и Елцин защото са предатели на идеала им за БАТЮШКАТА,който властва в реки от кръв и страдания. Колко видни руснаци изби ,политици , юристи,журналисти ,дори и честни ченгета.Списъка е безкраен.
  • 170 Тодор Георгиев

    20 6 Отговор
    Не е случайност, че на парада нямаше друга техника освен комплекс ЯРЛ с ядренни глави.
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 А така де...

    15 19 Отговор

    До коментар #166 от "Горд Българин 🇧🇬":

    Гръмна първа пушка! Вън фашистите от България! Вън рашистите и лакеите на военнопрестъпника!

    Коментиран от #173

  • 173 Горд Българин 🇧🇬

    31 12 Отговор

    До коментар #172 от "А така де...":

    Отивай да се биеш за Осрайна помак. Цяла България е за Русия.
  • 174 Хмм

    18 8 Отговор
    аз съм против войната, но парада на червената армия демонстрира много силна дисциплина, култура постоянство и гордост! от другата страна обаче, на кой там Юни месец ще видим армията на дъгата без никакви ценности но пък модерна и с аналог..

    Коментиран от #180

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 мдаааа

    12 3 Отговор
    Ами квото е трябвало то е показано... ЯРЛ имаше ле... имаше...
  • 177 Държа да повторя тези думи...

    11 25 Отговор
    ...на колегата НИКОЙ:
    ...."Руспийските хора не обичат Руспия ,те обичат насилието,което генерира тя и нейните самодържци,царе, генерални секретари , президенти, все едно."

    Това е най-точното и изчерпателно описание на русофилите в България. Точен профил на задунаеца!

    Коментиран от #221

  • 178 Да изселим

    14 22 Отговор

    До коментар #171 от "Мрете":

    Копейкаджийте от България!

    Коментиран от #215, #284

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Бегай !

    12 6 Отговор
    Нашият прайд е по -хубав 😂

    Коментиран от #197

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Киев

    8 11 Отговор
    За три дни

    Коментиран от #191

  • 185 Биби

    27 10 Отговор
    Явно Русия и Путин създават огромно нервно напрежение у евроге...йовете, та така яростно коментират и обиждат!

    Коментиран от #188, #199, #200

  • 186 В.е.н.е.н. п.р.е.с.т.ъ.п.н.и.к

    16 10 Отговор
    "Аз съм против войната, но нямам нищо против, когато путин води война"! 🤔🤕
  • 187 Да питам

    11 21 Отговор

    До коментар #45 от "Кресна":

    А ма мнооо си прос, ша знаеш, прос.... ама просссс ! Ами нали ако Нато участваше сега матюшка рус щеше за липсва на картата. Т.е. военните действия щяха да се водят на китайско-финландската граница. Ти като болшевик, това ли би желал? Ей, туй комунягити сте с гладки мозъци, ако въобще имате такива.

    Коментиран от #300

  • 188 Никой не обижда бе ббиби!

    6 13 Отговор

    До коментар #185 от "Биби":

    Военно.п.р.е.с.т.ъ.п.н.и.к. не е обида!
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Берлин за 5 дни

    8 19 Отговор

    До коментар #184 от "Киев":

    Путин приема парада гол до кръста на бял кон!!!!
  • 192 Мрете

    10 16 Отговор
    КОПЕЙКИИИИИ

    Коментиран от #195, #205, #214

  • 193 Баби...кажи им, че

    10 20 Отговор

    До коментар #189 от "баби канят":

    Вова е военнопрестъпник! Те нещо не вдяват!
  • 194 Шарения Дени

    2 3 Отговор
    Ти пък къв си да коментираш?
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Дедо ти Йоцо

    16 21 Отговор

    До коментар #52 от "ГлупавиятВълк":

    Украинците се борят за двободата си! Няма по-жесток окупатор, по-безмилостен палач, от червивата армия на русия. И това украинците го знаят много добре.

    Коментиран от #210

  • 197 Не бегай...

    13 17 Отговор

    До коментар #182 от "Бегай !":

    По-убав е вашия прайд! Развивате се. Маша е красавица! Медведчук е невероятен сладур. Мутрафонова е с.е.к.с бомба. Ще ви дадем велислава дърева и сте номер едно! Петър волгин искате ли го?
  • 198 Шаг Вперëд

    16 5 Отговор
    Смърт на фашизма !!!
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Бе не е верно бе...

    10 17 Отговор

    До коментар #185 от "Биби":

    Много си го обичаме п.у.т.л.е.р.ч.о
    Той е.много готин пич и е много як военнопрестъпник!
  • 201 Мюнхенски позор

    8 11 Отговор
    Чембърлей и Австрийския Художник сме възмутени от Путин !
  • 202 Перник

    22 13 Отговор
    Слава Русия да живее България
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Кирил Петков

    20 14 Отговор
    С днем победьй.Слава на Русия и нейната непобедима армия.
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Победа будет за нами

    21 13 Отговор
    Честит празник на всички истински българи!

    Коментиран от #211, #212

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Пацо

    18 17 Отговор
    Само не барайте Путин докато окончатално не съсипе русия.
    Аз съм му фен . Мен ме кефи
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Честит Празник!

    15 1 Отговор

    До коментар #206 от "Победа будет за нами":

    Да празнуваме за едно бъдеще без вонопрестъпници!!!

    Коментиран от #220

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 А не така

    6 6 Отговор

    До коментар #192 от "Мрете":

    Днес празнуваме.
    Ти сигурно си ядосан, че не са те поканили на купона.
    Нищо, нищо, гледай отстрани и се облизвай като гладно куче пред касапница.
    Все пак е нужно и публика да имаме.

    Хи хи хи
  • 215 стоян георгиев

    5 12 Отговор

    До коментар #178 от "Да изселим":

    Имате запазено място в Белене.Прасетата хоито отглеждали напоследък били вечно гладни и с лош нрав.
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Кирпича

    11 13 Отговор
    Може би последният нацистки парад на престъпните психопати.
  • 219 Аналена Гресор

    2 5 Отговор

    До коментар #203 от "Морски":

    И аз и аз искам.
  • 220 212

    14 10 Отговор

    До коментар #211 от "Честит Празник!":

    Без лендлийза и помощта от запада, руснаците през ВСВ щяха да стигнат Берлин на коне.
  • 221 Б .М .Б.

    4 1 Отговор

    До коментар #177 от "Държа да повторя тези думи...":

    Ти па си много уубав.Тарикат мъж не писка.
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 ...

    5 8 Отговор
    уфцътъ не може да различи танк от втората световна до танк от студената война, на всичкото отгоре правен основно в окрайна, ама сре...
  • 224 ТТТ

    9 10 Отговор
    Един танк от всв. Другите са утилизирани в Украйна.
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Последния Софиянец

    7 4 Отговор

    До коментар #159 от "А хляб ще има ли?":

    Но пък за вас многопалавите има един нато порчен ХУЙ
  • 227 Сатана Z

    11 13 Отговор

    До коментар #3 от "Зипо":

    Абсолютно вярна статия.
  • 228 Тома неверни!

    7 12 Отговор

    До коментар #225 от "Бесен- _Язовец":

    Добре де, ще ми каже ли някой, путин веонопрестъпник ли е или не е??? Едни викат, че бил военопрестъпник!

    Коментиран от #230

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Марш

    9 4 Отговор

    До коментар #33 от "НЯКОЙ":

    И кой си ти, че да говориш от името на света? Помоли ли за разрешение Наполеон от съседната стая?

    Коментиран от #256

  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Механик

    10 24 Отговор
    По-лошо от руснак трудно ще се намери на планетата Земя. Грозни, гадни, полуграмотни, човекоядни .Руската нация е срам за човечеството , колкото по-бързо изчезнат , толкова по-добре за всички .

    Коментиран от #250, #290

  • 234 Вчера този Бахур...

    6 6 Отговор

    До коментар #216 от "0808":

    ...пардон Бахмут вече го превзеха ! Един черпи тука с канфетки! И се вайкаше, че по телевидение го казали, а наште не казват!
  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Огромна почит

    23 6 Отговор
    Към тези, които изтриха нацизма от Европа за цели 70 години. За съжаление явно са останали ракови клетки, които отново се активират. Вечна памет на загиналите в битките срещу фашизма.

    Коментиран от #246, #255

  • 239 Павел пенев

    11 4 Отговор
    Путин се учи от вас и затова такава му е речта. С вашите камъни по вашите глави.
  • 240 Макс

    7 7 Отговор

    До коментар #35 от "Ами,вашата гледна точка":

    Най важно е да не говорим на руски. Понял , рашка ?

    Коментиран от #329

  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 СССР

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "7777":

    Русия
  • 243 Чачай и петка

    5 6 Отговор

    До коментар #230 от "Лаврентий Берия":

    Мараба лаврентии! А за военнопрестъпника какво ще кажеш? 4694
  • 244 Ушeв

    14 13 Отговор

    До коментар #159 от "А хляб ще има ли?":

    Боже, как да обясниш на живoтното русофоб, че Русия е най-голям износител на пшеница (всеки пети хляб на света е руски) и огромен на месни изделия и дори на зеленчуци?
    То фyй да е - да му го набиеш на русофoба - ще се кефи даже - а то - акъл... как да стане....

    Коментиран от #251, #254

  • 245 Павел пенев

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "Разглезено богаташче от БСП":

    Тези дето ползват евроцентове и пени са по гладни защото са с евроатлантически ценности.
  • 246 Огромен смех...

    3 7 Отговор

    До коментар #238 от "Огромна почит":

    Докато са "изчиствали", раковите клетки са ги налазили!
  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Симо драката

    17 8 Отговор
    Днес свят без Русия не може да има.Какво лошо виждате в това ,че има парад?Все едно да изчезнат Великобритания,САЩ,Индия.В Идния празниците им защо не ви дразнят?Ами забранете и поклонението в Мека!Но знайте:Русия няма да изчезне и ще е победител.

    Коментиран от #259

  • 250 БПФ

    25 6 Отговор

    До коментар #233 от "Механик":

    Джонатан Суифт казваше, че няма по-голямо престъпление от неблагодарството и по-зъл и отвратителен човек от неблагодарникът.
    Който мрази освободителите си, които са проливали кръвта си, за да го има него сега, заслужава най-позорна и мъчителна смъpт - защото не е човек и дори живoтно - а някакъв еквивалент на чyмните бaцили.

    Коментиран от #263

  • 251 И не само зеленчуци...

    8 5 Отговор

    До коментар #244 от "Ушeв":

    ...и дървен материал и алумин и какъвто материал се сетиш. И на мозъци също - кой по-умен се усети навреме я в США или в ЕС забегне.
  • 252 Сиромах

    24 8 Отговор
    Скоро разбрахме, че не САЩ, а Русия е направила атомната бомбардировка над Япония!Очаква се да се каже по-голяма лъжа,че 3000000 немска армия край Сталинград е пленена и разбита от Англия и САЩ!Абсолютни лъжци и мръсници, които явно много искат тази планета да прекрати съществуването си!Необходим е край на американската престъпна хегемония за да има мир по света!

    Коментиран от #257

  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 Си дзинпин харева това

    7 7 Отговор

    До коментар #244 от "Ушeв":

    Много харесвам когато си доставям евтини суровини от ватенките и след това им продавам огледалца и мъниста!
  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 258 Йеааааа...

    8 5 Отговор

    До коментар #253 от "Алооооуу":

    Истината е само една! И тя е такава, каквато я кажа днес путин! Утре може да е друга. Ще видим какво ще каже утре!

    Коментиран от #260

  • 259 Даа бе

    6 7 Отговор

    До коментар #249 от "Симо драката":

    АМА НА КУКОВ ДЕН!! НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ,СТРАНА ПРОПУСНАЛА ВАЖЕН СТАДИЙ ОТ ОБЩЕСТВЕНОТО СИ РАЗВИТИЕ ДА Е ПОБЕДИТЕЛ !!!! НЕВЪЗМОЖНОНО Е!!
  • 260 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 Щом путин е казал...

    4 1 Отговор

    До коментар #260 от "Бат Котьо":

    ...аз какво да кажа? Заповядай!
  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 265 Алфа херинга

    6 3 Отговор

    До коментар #60 от "Мдаа":

    Сега ще има дедоларизиране.
  • 266 Мина само едно танкче !

    7 7 Отговор
    Що бе ?! Другите къде са ?!

    Коментиран от #295

  • 267 Ник

    5 7 Отговор
    Това е истината за руската пропаганда.
  • 268 Глупости

    0 10 Отговор

    До коментар #10 от "Унижение и извращение ще е за Украйна":

    Глупости пишеш
  • 269 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 270 Я по полека

    7 7 Отговор

    До коментар #13 от "Сталин":

    Я по полека с руската пропаганда
  • 271 7676

    11 10 Отговор

    До коментар #13 от "Сталин":

    Песента е хубава , но тя е написана
    преди да започне войната.За какво
    се е готвил Сталин само две седмици
    преди 22 06 41г.Хитлер го изпреварва
    и проваля плановете му за това за което
    мечтаете сега русофилите.Световна рево-
    илюзия и Европа под руска чизма.
    Архивите, архивите отворете
  • 272 Да бе

    9 3 Отговор

    До коментар #35 от "Ами,вашата гледна точка":

    Да бе. С танковете т34 от 1940 година на парада. Кого заблуждава?

    Коментиран от #286

  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 Не се прави така

    14 12 Отговор
    Путин можеше да поиска от Зеленски една-две влакови композиции утилизирана руска техника да си направи парада и да не се излага пред чужденците.

    Коментиран от #319

  • 275 Перо

    7 2 Отговор

    До коментар #264 от "ТаУмВзе":

    Изпратени са за хунтата в Киев!

    Коментиран от #283

  • 276 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 277 русофоборсуците пак залаяха

    7 5 Отговор
    при поредните кьор фишеци за тяхна радост
  • 278 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Как не разбрахте бе

    11 2 Отговор
    Това е Специален Военен Парад
  • 281 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 282 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 283 Бай Яни

    6 6 Отговор

    До коментар #275 от "Перо":

    За да съберът остатъците на вагнеровци.🤔😄👼
  • 284 Да изметем

    10 7 Отговор

    До коментар #178 от "Да изселим":

    Центаджийте от Р. България!
  • 285 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 286 реру

    10 3 Отговор

    До коментар #272 от "Да бе":

    "... С танковете т34 от 1940 година на парада..."


    Т-34 ама танк... това е заради традицията... обаче само три танка - сигурно ще е новата традиция...
  • 287 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 288 Георги

    7 6 Отговор

    До коментар #9 от "Мдаа":

    Дори Европейската комисия каза че това е лъжа а вие продължавате да ръсите простотиите си без да имате и понятие по казуса.
  • 289 Само едно танкче на площада !

    9 8 Отговор
    А другите къде са ?!
    От железарски магазин
  • 290 Георги

    3 2 Отговор

    До коментар #233 от "Механик":

    Механик си само на думи а мозък йок. Простотиите си ги задръжте за себе си.
  • 291 По смешен парад не съм гледал!

    13 15 Отговор
    Беше като на пионерски лагер!

    Коментиран от #303, #307

  • 292 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 293 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 294 Това беше последната реч на Джуджака!

    11 16 Отговор
    Другата ще бъде в Хага!

    Коментиран от #304, #306

  • 295 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 296 Лилов

    18 3 Отговор
    Само като прочета: Денис Джамбазов.....и ми се повръща от отвращение......
  • 297 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 298 Бухенвалд

    17 5 Отговор
    Ся сериозно!
    Бях на 6-години когато посетих концлагер музей.
    Това беше концлагера в Бухенвалд!
    Всички говорите все едно нищо не е станало! Един от вас да посочи дали е влизал в концлагер?
    Още помня всеки детайл и миризмата на тази англофашистка фабрика!
    Когато посетите такова място тогава говорете против Русия! Останалите да го ду-те!

    Коментиран от #318, #321

  • 299 Снеек

    6 1 Отговор
    Г-н Джанбо вие посетихте ли концлагер?
  • 300 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 301 Знаещ!

    3 1 Отговор
    При такава отчайваща пропаганда си личи на коя страна сме!
  • 302 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 303 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 304 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 305 Мито

    8 7 Отговор
    Най ми харесва химна:
    "Союз нерушимый свободных республик"
    Колкото е нерушим съюза, толкова са свободни републиките в него
  • 306 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 307 Последния Софиянец

    9 7 Отговор

    До коментар #291 от "По смешен парад не съм гледал!":

    Нема танкове, нема самолети всичко изгни по канавките и полята в Украина, останаха само чували!
  • 308 Ама така съм се смяла,така съм се смяла!

    5 8 Отговор
    На парада!
    На гол тумбак, чифте пищови!
    Миглена Ангелова Ангелова
  • 309 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 310 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 311 Вирус

    10 3 Отговор
    Още едни се вкл към лаещите след време сигурно ще казват че въобще не е имало всв и нацизъм
  • 312 Джуджака сам на площада ! Страда !

    5 9 Отговор
    Няма да има пощада !
  • 313 Жал ми е за вас

    7 3 Отговор
    Леле колко сте ,,, жалки, бе, инфЕкти, пък туй прозоречното аФторче,,,хайде, то си знае.всеки си плаща

    Коментиран от #314, #315

  • 314 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 315 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 316 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 317 Украинка

    2 2 Отговор
    Кой го казва, боже мой. Всичко беше на ниво.
  • 318 7676

    6 7 Отговор

    До коментар #298 от "Бухенвалд":

    Англо фашистка фабрика казваш.А кои
    бяха съюзници до юни 41г.Кой заедно с
    фашистите направи парад на победата
    при капитулацията на Полша.Това за
    фабриката да го приписваш на англетата
    е толкова мерзко и долна лъжа, която
    баща ти правоверни КУМУНИСТ ти е
    казал.Срамота.

    Коментиран от #344

  • 319 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 320 Дедо

    0 3 Отговор

    До коментар #316 от "Брадат":

    Не, означава търговец на живот ни.
  • 321 ГРУЮ

    2 1 Отговор

    До коментар #298 от "Бухенвалд":

    Виж сега, няма нужда да ходиш на психиатър и да даваш пари. Диагнозата ти е ясна, когнитивен дисонанс. Лекувай се!

    Коментиран от #340

  • 322 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 323 Преди 10 години на 9 Май

    16 6 Отговор
    на Червения площад маршируваха баталъони от: Полша, Англия, САЩ, Франция, Китай и пр.
    Путин приемаше парада
    Защо не се отказаха тогава ?
    Защо признаваха 9 Май ?
    Западът е малцинство и то с некадърни лидери
  • 324 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 325 ЯКО БОЙ ПО ОСРАЙНА

    10 6 Отговор
    ОСРАЙНА Е BYE BYE, СКОРО ЩЕ ИМА ЪПДЕЙТ НА GOOGLE MAPS ХАХАХАХА
  • 326 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 327 Истината

    12 4 Отговор
    Какви са мили и добри сащ и западните им партньори слуги! За 250 г. Сащ имат създадени от тях и с тяхно участие повече войни от историята на сществуването си! А вие преписвачите на чужди клишета сте жалки псевдоподобия на журналисти!
  • 328 Истината

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "Пешко":

    Предположенията като МАЙ е за аматьори лаици, които си приписват качествата на Ванга и запълват ефира с лъжлива информация! Интелижън службите ги наричат агенти за влияние, народа пък когото не можеж да излъжеш ги назовава лъжци или политически проститутки!
  • 329 погрешно

    2 0 Отговор

    До коментар #240 от "Макс":

    ти сложих плюс, но поне това да ти е положително, че като ти прочете човек изречението, му става ясно що за първичен индивид си :)
  • 330 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 331 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 332 Сам си

    4 5 Отговор

    До коментар #135 от "Ха така":

    Аффффффторчо сам си пише коментарите, тези агресивните срещу страната и хората, които са дали живота си освен за свестните, и за такива природни и ментални недоразумения като него, ясно! Явно се има за умник, хехехе.споко, личи си
  • 333 гражданин

    16 7 Отговор
    Речта,която Президента Владимир Путин произнесе на Парада в чест на ДЕня на Победата над хитлерофашизма и освобождението на европа от нацизма беше ПРЕДЕЛНО точна,ясна и недвусмислена.А именно,че за пореден път извратените неолиберални колониалисти с фашизоидни наклонности се опитват с цената на невинни жертви и кървави държавни преврати да тръгнат на поредния грабителски поход срещу Братска Русия. И за пореден път Братска Русия се оказва огромна и непревземаема крепост на справедливостта и нормалните човешки ценности.За пореден път справедливостта ще възтържествува.Колелото на историята неумолимо се завъртя.Извратените неолиберални фашизоидни колониалисти ги очаква справедливо възмездие,по пълна програма! Да живее Братска Русия!Слава на Братската Руска армия! Вечна благодарност на Братския Руски народ,народ ОСВОБОДИТЕЛ!

    Коментиран от #342

  • 334 Диди

    7 10 Отговор
    Русия е една бавно развиваща се държава със затихващи функции. През ВСВ ги издържаха американците като им пращаха ватенки и ушанки. После Клинтън им подаде доходоносни договори и ги изправи на крака. Но на 24 Февруари 2022 Путин прелисти тази страница . . .
  • 335 Гост

    9 4 Отговор
    Най-долното животно няма право да дава оценка на речта на ВП и парада!
  • 336 Артилерист

    8 2 Отговор
    До коментар 134 от "Българин"
    Дали аз зобя копейки няма признаци, защото казвам мнението си само по статията, но ти очевидно работиш усилено, за да си заслужиш центовете, щом висиш под коментари на изказали се от форума.
  • 337 Хо.хлят украински

    0 0 Отговор

    До коментар #137 от "Су.ки":

    Баеприпасьй в твойх порваньи джопа.
    Понял стер.ва
  • 338 ъъъъ

    4 0 Отговор
    я сега да се върнем към кой бие негрите...
  • 339 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 340 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 341 😂😂😂

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Сталин":

    .....вставай страна агромная...
    вставай да седна аз....
  • 342 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 343 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 344 Историк

    4 1 Отговор

    До коментар #318 от "7676":

    Абе чучела, Полша си поделя Чехословакия с Германия преди 39 г. При анексията на судетите!!!!!
    38г. Има пакт между ВБ и Франция с хитлеристка Германия. Айде стига чели избирателно историята , само комунизъм ви е в главата. Комунизъм не е имало и няма да има

    Коментиран от #346, #350

  • 345 "Азов" и татко Бандера

    8 0 Отговор
    Потвърждаваме написаното в статията от този обективен, честен журналист Денис!
  • 346 7676

    1 5 Отговор

    До коментар #344 от "Историк":

    Абе пишман историче, този пакт с война
    ли завърши и поляците избиха чешките
    офицери . И парад на победата ли си
    направиха поляците и нацистите.Какво
    правеше СССР по това време. Подпомагаше
    нацистка Германия всячески чрез предоста-
    вяне на полигони , въоръжение и всичко
    необходимо за победената в | - та СВ Германия.
    За да може Сталин да ги използва като
    ледоразбивач за световна комунистическа
    революция . И после СССР идва като
    освободител.Сам казваш, че комунизъм
    не е имало, няма и да има.Ами кажи го на
    твоите другари това , че колко хора са
    загинали и не трябва да загинат за една
    химера.Да престанат да саботират България
    и да тровят душите на хората за нейния
    цивилизационен избор. Аз се възмутиха
    от написаното, че англичаните фашисти
    са измислили концлагерите.Нормален
    човек може ли да каже това на детето си.
    Типично по КУМУНИСТИЧЕСКИ долна
    лъжа.А иначе историче май първия
    концлагер е в България в Дъбница.Като
    историк се заинтересувай. Може да излезе
    нещо.И самите управляващи пък не ли
    ни наричаха държавите от социалистическия
    лагер.Те използваха този термин , самите
    комунисти.
  • 347 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 348 ПАРАДиращ

    9 1 Отговор
    Истинския парад на стотиците руски модерни танкове е във фашистка Украйна.
    Има видеа и желаещите могат да ги видят. Дори автора на тази шегаджийска статия!

    А танка на парада в Москва е модел на танка участвал в предната антифашистка офанзива. Символика!
  • 349 Анджело

    7 1 Отговор
    ". Важно е обаче да се каже, че всъщност стотици хиляди руснаци напуснаха Русия, защото не вярват на този сюжет, който им се пробутва от пропагандните медии“... Милиони украинци избягаха от Украйна в знак на патриотизъм
  • 350 ПАРАДиращ

    3 2 Отговор

    До коментар #344 от "Историк":

    Комумизъм имаше и сме го живели - верно не се получава никога точно както са го искали марксистките дългоноси философи!

    Но не се отказват! Опитаха го със СССР и къде ли не- и се провали. Сега го опитват пак обаче чрез Запада. Чети проектите на Клаус Шваб, филантропията на Сорос към марксическите организации. И с какво е различен техния глобализъм от интернационализма? Ами свободата на словото и мисълта, медиите, уволнението и съсипване на живота на тези които не са верни на Партията, тотално подслушване, само свои хора на важни постове и недосегаеми, фалшиви избори, милиционерската държава?

    Някакви разлики виждаш ли със сега?

    Коментиран от #351, #368

  • 351 Антикомунист

    2 3 Отговор

    До коментар #350 от "ПАРАДиращ":

    Така е! И не можеш да опитваш пак и пак същото и да очакваш различен резултат!

    Но комунизма, колкото и невъзможен, а и интернационализма, са любимите идеологии на световните шарлатани, защото най-добре увличат масите, за да ги обяздят.

    Помним как за да се откачим от предния комунизъм ни рекламираха "дясното" и после лека полека "дясното" стана лоша дума и почнаха да ни рекламират "лявото" подготвяйки ни към новия си опит!
  • 352 някой

    8 1 Отговор
    Е да де ама този коментар е от привърженик на Украйна,
    защо не питате какво мислят рускоговорящите в Украйна как ги унижават ,
    малтретират и карат да говорят на украински в Измислената държава Македо..пардон Украйна
  • 353 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 354 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 355 Хаха

    5 2 Отговор
    Слава на Русия
  • 356 Ранко Петров

    4 3 Отговор
    Това което става сега вЪв Фашисткия ЕС. не е ли по Коменистически сценарйи.Всичко се управлява Централно.Каквото каже г-жа Урсулка,това се приема в Е Парламент.Така беше по времето на лошия Комунизам..Дру,гарите решаваха.И сега е така..Само че този Комунизъм разказват че е Добър.Смях бе Уйли.
  • 357 ТтТ

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Разглезено богаташче от БСП":

    Ватенките още вярват на Дядо Мраз!
    Жалка работа!
  • 358 Невероятно безочие

    5 5 Отговор
    Твоето име е Русия!! та ако не беше Западния фронт, руснаците са били загубени и за Хитлер да стигне до Сибир не би било проблем,а сега тази държава щеше да е миниатюрна !! Но какво да очакваш от опиянчена и изпростяла нация,останала още в крепостничеството в съзнанието си?!

    Коментиран от #370

  • 359 неизвратен

    6 0 Отговор
    По повод на заглавието: Извращение сте вие, джурналята!
  • 360 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 361 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 362 абе

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Разглезено богаташче от БСП":

    верно си извратени глезено келеме от БСП
  • 363 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 364 Ццц

    4 0 Отговор
    Извращение е написаното от фитки .По нацистки сайт няма .
  • 365 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 366 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 367 ЕСТЕСТВЕНО

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Зипо":

    тия са като комунистите тяхната истина е единствена и всички други се трият ама 9 е ден победа над фашизма
  • 368 вечно недоволен

    1 0 Отговор

    До коментар #350 от "ПАРАДиращ":

    явно не знаеш къде и в какъв строй си живял като не ти изнася оди у италия и чети ницше там са на власт и в нидерландско и австрииско може да останеш доволен въпрос на вкус казало кучето и си облизало.....
  • 369 нафарфорий

    1 0 Отговор
    изповядай се чадо по често ела да те оправим явно си разцентрован не знаеш какво гледаш пък и не разбираш езика им денис
  • 370 от оберщумбанфюрер браво

    1 0 Отговор

    До коментар #358 от "Невероятно безочие":

    бе фашага ти ще напишеш друга изгодна за тебе история
  • 371 7676

    1 0 Отговор
    Официалния език е украински .Точка.
    В държавните учреждения и официалните
    документи езикът трябва да е украински.
    Като майчин език да говорят и правят с
    него каквото искат руснаците.Както е в
    България. Точка

    Коментиран от #372

  • 372 7676

    1 0 Отговор

    До коментар #371 от "7676":

    Това беше отговор на коментар
    номер 352
  • 373 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 374 !!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!¡

    1 0 Отговор
    Уродлива news си остана уродлива, дефЕкти, поздрави

    Коментиран от #375

  • 375 И на

    0 0 Отговор

    До коментар #374 от "!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!¡":

    Г-н ганев също, нали е глав.ред...............
  • 376 Чърчил

    0 0 Отговор
    Абсолютише правилно сказано. Cheers.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания