Last news in Fakti

12 Август, 2021 10:45 1 826 3

От 13 септември започва учебната година в Гърция

  • гърция-
  • коронавирус-
  • училище

Студентите ще трябва да представят същото доказателство - удостоверението за ваксинация, ако са на възраст над 12 години

От 13 септември започва учебната година в Гърция - 1
Снимка: shutterstock

Училищата в Гърция ще бъдат отворени отново на 13 септември, като учителите трябва да представят сертификат за ваксинация, удостоверение за възстановяване от болестта или отрицателен резултат от PCR тест, който ще трябва да се представя на директорите на училищата два пъти седмично.

Това съобщи образователното министерство, цитирано от АНА-МПА.

Студентите ще трябва да представят същото доказателство - удостоверението за ваксинация, ако са на възраст над 12 години.

Правилата ще важат и за преподаватели и служителите от висшето образование.

Допълнителни протоколи и подробности, включително управление на образователни материали и подпомагане на студенти, ще бъдат публикувани преди началото на учебната година.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запознат

    1 0 Отговор
    При нас е от 15-ти септември.
  • 2 Гост

    8 1 Отговор
    Цитат :"Студентите ще трябва да представят същото доказателство - удостоверението за ваксинация, ако са на възраст над 12 години".
    Моля,АнатолиЙ, прегледай си БУЛАМАЧА!

    Коментиран от #3

  • 3 Кондьо

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    То от денонощно пропагандиране, плашене и мисирстване, джуджето Анатоли прегря и му изпуши мозъчето. "Нейно Превъзходителство" Херо Мустафа да му купи един сладолед на момчето!