Last news in Fakti

30 Август, 2021 13:37 2 463 6

Протест на преподаватели срещу изискването на ваксинационен сертификат

  • италия-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • ваксина

Организиран е протестен митинг пред министерството на образованието в Рим срещу задължението за Зелен пропуск за достъп до училищата и всъщност да се ходи на работа

Протест на преподаватели срещу изискването на ваксинационен сертификат - 1
Снимка: shutterstock

В Италия днес на протест излизат преподаватели и служители в администрацията в сферата на образованието - срещу изискването за представяне на ваксинационен сертификат, за да могат да работят.

Инициативата е на Националния координационен център на учителите и включва ваксинирани и неваксинирани.

Организиран е протестен митинг пред министерството на образованието в Рим срещу задължението за Зелен пропуск за достъп до училищата и всъщност да се ходи на работа.

Протести ще има и в Сицилия и на други места в страната.

Целта е да се предотврати превръщането в закон на декрета, изискващ Зелен пропуск за учебните заведения, което косвено принуждава ваксиниране или непрекъснати тестове, което според организаторите не се подкрепя от никакви клинични и статистически доказателства, отделно се създава напрегнат климат в цялата система.

Поканени за участие са преподаватели и студенти от университетите. От Националния координационния център на учителите ще поискат среща в министерството на образованието.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чудо

    19 1 Отговор
    Къде са европейските свободи? Заминаха си при първата свирка от страна на евреите. Кланяйте се на еврейски религии и животът на потомците ви ще е по-лош от вашия!
  • 2 Haha

    0 16 Отговор
    SHARETWEET
    Един от най-изявените противници на маските(антимаскър) и COVID мерките Салеб Уолъс почина от коварното заболяване, предаде NY Times.
    Изданието се позовава на публикация от съпругата му Джесика в социалните мрежи.
    Уолъс бе в интензивното отделение от три седмици. По думите на г-жа Уолъс в последните дни състоянието му се е влошавало непрекъснато и лекарите не могли да намерят начин да спасят съпруга й.

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 3 Лаймс

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Haha":

    Пропагандата не е измислена от Гьобелс и не е умряла с него. Той не умря ли от Ковид?
  • 4 Аха

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Haha":

    Познай колко пари е гушнала госпожата да се възползва след смъртта на мъжа си.Все пак и на мен да ми дадат милион и аз ще кажа че мъжа ми е умрял от Ковид а не от Рак.
  • 5 математик

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "Haha":

    По-вероятно е да са го убили докторите.
  • 6 ха ха ха

    3 0 Отговор
    "демокрация" има само ако правиш доброволно това което се изисква от теб, иначе бой и полицейщина. Източно европейските диктаторчета са жалки пионерчета в сравнение с тези които управляват зад кулисите западните "демокрации".