Last news in Fakti

2 Декември, 2021 19:33 8 949 163

Ваксинацията става задължителна?

  • германия-
  • ваксина-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • олаф шолц

Очаква се искането за задължителна ваксинация да влезе в сила от февруари 2022 г., след като бъде обсъден в Бундестага и след насоки от Съвета по етика на Германия

Ваксинацията става задължителна? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Федералното правителство на Германия и регионалните власти на 16-те провинции постигнаха съгласие за противоепидемичните мерки в четвъртата вълна на Covid-19.

Ваксинацията срещу коронавирус в Германия може да стане задължителна от февруари, след като този въпрос бъде гласуван от Бундестага, обяви канцлерът Ангела Меркел, която напуска поста си.

Германия ще наложи също широки ограничения на национално ниво за социални контакти за неваксинирани лица, което местните медии описват като „заключване за неваксинираните“.

На неваксинираните хора ще бъде забранено да посещават магазини за несъществени стоки и събития, освен ако наскоро не са се възстановили от Covid. „Културата и свободното време в цялата страна ще бъдат достъпни само за тези, които са били ваксинирани или оздравели“, каза Меркел.

Дискотеките и клубовете ще трябва да бъдат затворени, ако броят на случаите надхвърли определен праг, обяви още канцлерът.

Ситуацията с Covid-19 е „много сериозна“, предупреди Меркел. Случаите са много, ваксинирането в Германия е на много по-ниско ниво, отколкото в много други европейски страни.

„Разбрахме, че ситуацията е много сериозна и че искаме да приемем нови мерки в допълнение към вече предприетите“, каза Меркел по време на пресконференция.

Тя заяви, че четвъртата вълна все още не е прекъсната. Очаква се искането за задължителна ваксинация да влезе в сила от февруари 2022 г., след като бъде обсъден в Бундестага и след насоки от Съвета по етика на Германия.

Меркел и нейният приемник Олаф Шолц се срещнаха днес с германските регионални лидери, за да се договорят за по-нататъшното развитие на страната.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факти

    92 6 Отговор
    Ами аз като имам алергия от полени,не могат да ме задължат по никакъв начин.

    Коментиран от #27, #42, #100, #102, #131, #159

  • 2 123

    135 7 Отговор
    Боклуци

    Коментиран от #156

  • 3 ТОЧКА ПЪРВА В ДНЕВНИЯ РЕД НА БГ. Н.С.☝

    18 139 Отговор
    ЗАКОН ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ

    Коментиран от #66, #74

  • 4 Лост

    101 5 Отговор
    И кой ще ви гледа болните пенсионери?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Потурко

    163 6 Отговор
    Ще плачем за Великия Фюрер! Бабушкерата продължава да вреди на цяла Европа! Ето защо не трябва да се дава никаква власт на кукундели от всякаква възраст!
  • 7 Фермет

    125 4 Отговор
    Хайде малко ново нормални “новини“. Ройтерс пише – три пъти боцнат лекар, заразил три пъти боцнат лекар! Шок и ужас! Израелски лекар, който бил на конферениция в Лондон, като се прибрал заразил колегата си... Ми нали бяха защитени? Или пък не? Обърках се! Германски лекари взели решение – тези, които искат евтаназия ще я получат, амааа първо трябва да се боцнат барем с две дози!?!? Ми така де, няма да ги пускат незащитени за умират, пък и да разнасят заразата там, накъдето са се запътили, нали...

    Коментиран от #20

  • 8 ЦК на КПСС

    162 6 Отговор
    Измислянето на нови щамове всъщност е опит за прикриване на неефективността на ваксините и вредите който причиняват. Колко е удобно в случая да се обвини само и единствено новият щам
  • 9 Бай Кокич

    137 4 Отговор
    Тук почна да стана много зле и мислим с жената да се прибираме в България.Просто вече не се издържат всички тези глупосги,само тормозят хората за всичко и накрая пак всички го ядат..

    Коментиран от #12, #96

  • 10 Спиняга

    45 4 Отговор
    НИЕ ОТВОРЕНИ И КЛАТИМ ЯКО А НЕВАКСИНИРАНИ И ЗДРАВИ ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ -Публикувано във факти- неваксинирани лица, което местните медии описват като „заключване за неваксинираните“.

    Коментиран от #13

  • 11 Антимилиционер

    19 73 Отговор
    Ротшилдите не ви искат умрели, защото имате заеми и ипотеки да плащате. Нищо лошо няма да ви стане от ваксината им. Необходими сте на империята, защото Китай чука на вратата, а вие сте двигателят на влака им.

    Коментиран от #16, #36, #119

  • 12 честен ционист

    10 57 Отговор

    До коментар #9 от "Бай Кокич":

    Ще сбъркаш, в България ще ви настанят в Армеец, в Германия все пак можете да извадите йъсмет за самостоятелна баня.
  • 13 Абе спинчо

    29 4 Отговор

    До коментар #10 от "Спиняга":

    Един приятел едно време викаше по добре Спин отколкото Самин
  • 14 Ковидарите

    75 4 Отговор
    Олаф Фашолц запомнете това име! Това ковидфашистче е назначено от Меркел за да ги приключи! Winter is coming, белите бродници настъпват!
  • 15 НОВ СВЕТОВЕН РЕД

    108 7 Отговор
    Ротшилд и Рокфелер това са ВЛАСТЕЛИНИТЕ НА СВЕТА ТЕ СЪЗДАДОХА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ПАНДЕМИЯ БОГ ДА НИЕ НА ПОМОЩ

    Коментиран от #21, #31

  • 16 др Гей Билтс

    70 6 Отговор

    До коментар #11 от "Антимилиционер":

    Голямо успокоение, няма що. Айде сега се запитак, що африканчетата няма ни един ваксиниран? Изпята песен си щом си се боцнал. Някоя нощ, хлъц 60 GHz и до там.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 КУКЛУСКЛАН

    41 3 Отговор
    В ГЕРМАНИЯ НЯМАТ ЛИ
  • 19 Уса

    110 4 Отговор
    Европа е световно зло от векове.Водещите европейски държави са робовладелци и агресори.Нека си бодат емигрантите щом са се продали.Аз живея и работя в сащ и ще напусна веднага,ако стане задължително.В момента живея в щата Мисури,който отхвърли фашизма на Байдън и не приема задължителното ваксиниране.В щата Ню Йорк се бодат масово,но там скоро ще ядат плъховете от метрото

    Коментиран от #55

  • 20 Covid et impera

    50 8 Отговор

    До коментар #7 от "Фермет":

    ще задължат хората да се ваксинират три пъти на всеки шест месеца. няма да махнат ковид сертификата(qr code) а ще разширят полето му на действие и без него няма да можеш дори да ходиш до тоалетна, дори чаша вода ще ти бъде отказана.
  • 21 Фермер

    59 1 Отговор

    До коментар #15 от "НОВ СВЕТОВЕН РЕД":

    Бог не помага на тези, които сами не искат да си помогнат
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Васил

    6 93 Отговор
    И тука трябва да се приложи крайно време е!
  • 24 CTAМAT MAГAРETO

    4 22 Отговор
    АЗ МИСЛЯ ДА ВАКСИНИРАМ КОЗЛОДУЙ С КОЖЕН КАЛЪФ...ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ

    Коментиран от #30, #145

  • 25 Ваксиниран1403

    6 123 Отговор
    Най-после едно добро решение макар и закъсняло с една цяла година.Дано и останалите развити страни я направят задължителна и то преди да изгубят още една година.

    Коментиран от #75

  • 26 Фермер

    86 7 Отговор
    ..... Дори не мога да опиша отвращението си когато минавам покрай големи вериги, и молове и виждам как роботски всеки на входа слага намордника си... Не мога и не мога, и не мога да ви разбера хора! Огромна част от тези хора след това пишат във фб “само нека опитат да ме ваксинират“. Не само ще опитат, а ще го направят защото със своето поведение ги подкрепяте, давате им рамо и им отваряте вратата! ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО И СТРАШНО ДА МАХНЕТЕ ТЕЗИ ПАРЦАЛИ ОТ ЛИЦАТА СИ, АКО ТОЛКОВА НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРЕЖИВЕЕТЕ БЕЗ МОЛА И КАУФЛАНД? НЕ Е “МАЛОВАЖНО“, НЕ Е “БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ“, НЕ Е “ДРЕБНО“! НЕ Е, ЗАЩОТО ТАКА ИГРАЕТЕ ТЯХНАТА ИГРА! Мариана Иванова

    Коментиран от #126

  • 27 Ще има и още

    59 4 Отговор

    До коментар #1 от "Факти":

    Ще си позволя да цитирам вица от Факти днес. Много много подходящ за задължителната ваксинация: яж мухоморка бе , тцъ не ща. яж мухоморка бе, тцъ не ща. пфу, антигъбар такъв....Ей туй на е в Европа днес. А извинявам се , забравих - Хайл !!
  • 28 А В ПАНДЕЛАТА

    9 17 Отговор
    ВЪВ ФАШИСТЛАНД АКО НЕ ЩАТ ВАКСА- ДО ЖИВОТЕН И ВЪВ ВИП КИЛИЙ С БАСЕЙНИ С ВРЯЛА ВОДА
  • 29 Ей продажни политици

    75 4 Отговор
    Народа ще ви изкърти накрая с подръчни материяли

    Коментиран от #53, #80

  • 30 Стойко

    15 1 Отговор

    До коментар #24 от "CTAМAT MAГAРETO":

    Свършен си Cтaмате..край с тебе...И не се опитвай да блокираш моя акаунт защото вече никой не можеш да блокираш тука повече
  • 31 Победа или Рай

    54 5 Отговор

    До коментар #15 от "НОВ СВЕТОВЕН РЕД":

    Не се ваксинирай не приемай кю ер код и ще бъдеш възнаграден. подчинилите се на антихристянската система тежко им.
  • 32 Фермет

    83 4 Отговор
    От години ни дресират – новина е само лошата новина! И ние търсим само лошите новини, като дрога. Разпространяваме ги, доукрасяваме ги, кометираме ги с упоение, с някакво странно почти мазохистично задоволство – ето виждате ли, аз казах ли ви, че така ще стане! Ами ще стане и още по-зле ще стане, ако се държиш като ягне на заколение, все някога ще те и заколят .... така да не те разочароват! От години ни изпират мозъците, убеждават ни, че сме безсилни, че от нас нищо не зависи, че държавата ни е много “малка“ и от нея нищо не зависи... че трябва да изпълняваме, да догонваме, да се прекланяме пред т.н напреднали демокрации. Днес ясно се вижда колко гнили са тези “демокрации“. Ясно се вижда, че хората имащи “щастието“ да живеят в тях са осакатени, евтанизирано е чувството им за достойнство, живота им е сведен до работа, заплата и месец почивка. Емоциите им са претеглени, дозирани – те нито бурно се радват, нито отчаяно плачат, а емпатията е непознато и ненужно натоварване за тях. За хората в тези държави локдауните не са кой знае какъв проблем – те така, или иначе от десетилетия са отчуждени, самодостатъчни са си. Представете си един германец, който не се чувства добре и има нужда от човешко присъствие и така както си върви виждайки, че свети прозореца на съседа .... спонтанно вземе, че звънне на вратата му, за да изпият по чашка, да си поговорят... Не би го направил, разбира се – това би било липса на възпитание, скандал, ужас! Най-добре това виждат българи

    Коментиран от #56

  • 33 Нов

    36 3 Отговор
    А Мигрантите ?
    Кога ?
  • 34 Нов

    24 1 Отговор
    А Мигрантите Кога?
  • 35 Неваксиниран

    22 5 Отговор
    Какво са десетина години страдание пред вечният престой в Рая?
  • 36 Хаджи Генчо

    57 8 Отговор

    До коментар #11 от "Антимилиционер":

    Абсолютно неверно е това! Редуцирането на населението решава почти всички проблеми. С ограничаване движението на стоки и хора, намаляне на потреблението и със силна задлъжнялост и с въглеродния отпечатък се удря по производството на Китай. Удря се и по доставчика на суровини и въглеводороди Русия. Изкуственият интелект, нанотехнологиите, роботизирането, електронните услуги правят излишни 2-3 милиарда хора. Виртуалните пари вкарват всичко под пълен финансов контрол. Досега властта беше в многото пари, сега ще е в пълен контрол и правото да получиш необходимите за живота дейности и услуги.
  • 37 Фермер

    45 7 Отговор
    Най-добре това виждат българите живеещи в мечтания рай в такива държави! Нека кажат за живот и работа там десетки години колко нови приятели имат? Колко от тях ги пуснаха в домовете си? Колко от тях им се обаждат, без причина, само за са попитат добре ли са? Колко от тях знаят женени ли са, как се казват децата им... Това отчуждение бавно пълзеше и в нашите взаимоотношения. Бог да благослови “пандемията“. Тя ни събуди. Само катаклизъм с такава сила можеше да ни извади от транса в който сме от много години. Тази криза ни обедини. Дори добре приспаните западняци се събудиха! .................................... Какво ни трябва сега – кураж, вяра и решимост! Дали разпространяването на “страшни“ новини ни дават това? На мен определено НЕ! Сега чувам гласове – криеш главата си в пясъка! ТЦ! Не я крия! Чета всичко, но се фокусирам на това, което ми носи надежда! А такива новини напоследък дал Бог! Какви бяха “водещите новини“ за последните няколко дни, съдейки по коментарите под постовете ми. 1. В Швейцария е проведен референдум и там, ти да видиш, хората били ЗА задължителното ваксиниране! Днес пространството е наводнено от доказателства, как резултатите от този референдум в рамките на ТРИ МИНУТИ се е обърнал в тази посока! Вие забравихте ли “изборите“ в САЩ? Забравихте ли как се отчитат гласовете? Докога ще повтаряме едни и същи грешки, хващайки се като шарани? Докога ще вярваме, че хора, които са ни излъгали 1000 пъти, точно сега казват истината? 2. Събрали с
  • 38 АКО СМЕ

    44 8 Отговор
    ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ ЩЕ ПОДПАЛИМ ФАШАГИТЕ В ЦЕНТЪТА НА СОФИЯ И ЩЕ ОБЕСИМ ДОЙЧЛАНДСКИЯ ПОСРАННИК
  • 39 дааа

    34 5 Отговор
    Четвъртият Райх е тук!
  • 40 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    30 9 Отговор
    Германия
    18.11–1.12
    Общ брой случаи 785 827
    Смъртни случаи 3 639
    Напълно ваксинирани хора
    57 101 728
    % от населението: 68,7%.. в Момента 947/100000...."НЕщото" ще мине през всеки топлокръвен ,жив организъм.Инжекциите няма да го спрат, а само "Среща" с НЕГО!!!

    Коментиран от #54

  • 41 Фермер

    60 6 Отговор
    Събрали се в Женева и нещо там обсъждали. Ами събират се, обсъждат, от години обсъждат това в което живеем. Аз имам няколко въпроса – защо сега ще променят законите, защо не ги промениха преди “пандемията“, можеха да го направят, какво щеше да ги спре? Със сигурност не ние! Тогава ние това дори нямаше да го забележим, заети с ежедневните си ужасно важни дейности. Сега не е така! И това е прекрасно! Нека обсъждат, нека приемат каквото искат! Болни хора, които все още живеят в илюзията си, че са богове! 3. В четвъртия райх, пардон, в Австрия “боговете“ са пощръклели, обещават още и още, и още репесии! От днес Австрия е на крака – обявена е общонационална стачка! Както се казва – глас народен, глас Божи! Австийците могат без безумните си политици, политиците им не могат без тях! Така гледам аз на нещата! Всяко нещо може да се погледне под различен ъгъл! Въпрос на избор! Всичко в този живот е въпрос на избор! Така е било и така ще бъде! ......................................... Вие не сте сами – има милиони, десетки милиони, които се чувстват по същия начин, по който се чувствате вие! Вие не сте сами – около половината от населението на западния свят не е ваксинирано. (Това по техните статистика, което означава, че много повече от половината свят не е приел самоубийството като опция.) Това, от което се нуждаем за да преодолеем това престъпление с библейски размери е единство, вяра и надежда! Стига сме се вкарвали сами в депресия и отчаяние! Това е тяхната цел

    Коментиран от #154

  • 42 Киро

    6 16 Отговор

    До коментар #1 от "Факти":

    Ти не живееш в Германия,запази си мнението за себе си
  • 43 Фермер

    59 4 Отговор
    Това е тяхната цел от самото начало! Във война сме! И те го казват открито! Можем да предотвратим и военната им стратегия Divide et impera – (Разделяй и владей.) Не за първи път ни разделят, всъщност винаги са ни делили, тук е ключа за успеха на всеки тоталитаризъм! Днес обаче има една много съществена разлика - врага ни е един! И на бели и черни, и на западни и източни, и на богати и бедни .... и особено на ваксинирани и не ваксинирани.

    Нямаме много време, но можем да го направим. Можем да заличим намерението на Agenda ID2020 само ако сме солидарни. И имаме надежда, вяра и кураж само така можем да овладеем това, което ни се случва на всички нас, който ходим по тази земя! ! Нека спрем да се самосъжаляваме и подценяваме! Всеки един от нас е милиарди пъти по-качествен човек от всички тях взети заедно! Днес всеки, независимо на коя точка на планетата се намира, се бори за всеки, независимо от това, той на коя точка от планетата се намира! Тази енергия не може да бъде спряна! Тя ще помете шепата психопати!

    Ще го направим ли? Сигурна съм, че ще го направим! ...........................................

    Коментиран от #44, #72

  • 44 Фермер

    12 5 Отговор

    До коментар #43 от "Фермер":

    Mariana Ivanova - фейсбук
  • 45 евролагер

    36 5 Отговор
    Земята на престъпните нацистите дава пример за евродемокрация , която води направо до нов Аушвиц ! Трябва да се знае ,че много нацистки престъпници след втората св.война се измъкнаха от правосъдие,някои получиха символични присъди. Примерно адмирал Дьониц спокойно си доживя до 1991г. в Германия.Много са . Те не могат да променят мисленето си.Нациста си остава нацист и по мислене и по действие.
  • 46 БЪЛАРИЯ ДА

    2 32 Отговор
    ОБЯВИ ВОЙНА НА ГЕРМАНИЯ И ЕТО КАК И НАС ЩЕ НИ ВАКСИНИРАТ ПОКРАЙ ГЕРМАНЦИТЕ БЕЗПЛАТНО НЯМА ДА ПЛАШАМЕ ОТ БЮДЖЕТУ

    Коментиран от #50, #69

  • 47 мдаа

    11 8 Отговор
    Германци и Ашстрийци на пангара. Африка и Азия -айляк.
    Ще й трябват на първите поне 20 млн имигранти за икономиката.
  • 48 Абе

    40 5 Отговор
    Ама досегашните ваксина не предпазват от омикрон и сега ваксинираните пак ще трябва да се ваксинират. Невежите са тези които се ваксинират с експериментален продукт ,а политиците са фашисти. Нарушават се множество конституционни права. Всеки,чиито роднина почине след реакция от ваксината нека съди държавата за предомишленно убийство.
  • 49 Госあ

    38 4 Отговор
    тъпанарите са 80% ваксинирани, но са по зле от Индия. Появи се нов вариант за който самите Модерна казват че и без това ниската ефективност на ваксината им е още по ниска (което направо означава - никаква) , но тия продължават да говорят за бустери, докато границите им са отворени като обществена тоалетна. Абсолютно аналогично на Италия и китайските туристи в началото. И знаете ли, познавам истински германци, от онези които обърнаха целия свят с краката нагоре - ТЕ НЕ СА ТУРИСТИ. Най некадърните, най глупавите и физически най недъгавите станаха елит и радетели на отворените граници,туризма и кичозния лукс. Това драги, е много, много далеч от фашизма. Това е капитализъм и демокрация на простолюдието.
  • 50 разлики

    32 6 Отговор

    До коментар #46 от "БЪЛАРИЯ ДА":

    Германия - задължителен боц и ограничения. Африка - без паника.
    Познайте от 2 пъти кой след 50 години ще си удвои населението и кой ще го намали с 50%!
  • 51 Американец

    24 8 Отговор
    Германеца е тъпо добиче. Лесно манипулируем народ. Когато сащ атакува финално Германия и е в Белгия, на вратата на Германия, Хитлер събира последната си войска предимно СС и губят брутални поражения в битката за Bulge. Америка вече стига на Райна, но Гьобелс казва че са размазали американците и немците сядат да пият и празнуват. Супер кретеньори

    Коментиран от #58, #81

  • 52 Паустериа Пестис

    5 8 Отговор
    скоро ще посетя всеки от лектората на фърчилото
  • 53 Американец

    25 3 Отговор

    До коментар #29 от "Ей продажни политици":

    Съмнява ме. Напълниха им държавата с бради и джамии, не виждам някой да се противи. Германеца е cuck
  • 54 Ваксиниран1403

    7 53 Отговор

    До коментар #40 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Хайде сега кажи колко са ваксинираните и реваксинирани в Германия през последните 4,5 и 6 месеца.
    Вируса не просто ще мине през всеки човек, а ще продължи да минава по един или два пъти всяка година докато на земята има живи хора. Въпроса е в това че при всяко минаване вируса ще продължава да отнема животи. Вируси не изчезват вследствие на естествен имунитет получен чрез преболедуване, а единствено и само чрез целенасоченото унищожаване чрез поголовна високо скоростна ваксинация и периодични реваксинации на всеки един потенциален преносител на вируса.

    Коментиран от #63, #68, #87, #99

  • 55 American

    22 3 Отговор

    До коментар #19 от "Уса":

    САЩ е създадена от европейци които на са били съгласни с политиката на Европа. Англия, Испания, Италия, Франция и Германия и бившите им империи винаги са били чисто зло

    Коментиран от #86

  • 56 Кратун

    6 5 Отговор

    До коментар #32 от "Фермет":

    Ако знаеш колко си прав!
  • 57 Петър т

    33 6 Отговор
    Я го духаите помияри никва ваксинация на сила.Които иска нека си слага
  • 58 Госあ

    11 36 Отговор

    До коментар #51 от "Американец":

    Ако германеца е тъп, краварите не знам какви трябва да са. Германеца е изпълнителен и вярва на лидерите си. Така и трябва. Затова е германец и Германия е най развитата западна страна. Проблема е в демокрацията на простолюдието, която подобно на християнството унищожи империи.

    Коментиран от #65

  • 59 Пешо

    5 0 Отговор
    Доообре
  • 60 Тато из Правец

    17 7 Отговор
    Още една нация ще изчезне!!!
  • 61 ПЛАНче

    14 6 Отговор
    Ясно е как ще гласуват. Всичко си е по ПЛАНче ;)
  • 62 .....

    24 4 Отговор
    Започвам да си мисля, че истерията трябва да раздели трайно обществата (ясно е, че никакъв закон не може да причупи едни 30-40%). Така докато обират парите на всички (вижте инфлацията в свеъа) ще спечелят безценно време. После всички опити за промяна ще бъдат почти невъзможни. Капитализма слаха прут в колелото, което го е движило - средната класа. Тя вече не му е необходима, защото неговия модел се сменя - от акцент върху държавите и техните пазари, към един глобален пазар, в който власват гомемите мулти концерни, които използват държавите като донори за безплатно неограничено финансиране.
  • 63 Американец

    30 7 Отговор

    До коментар #54 от "Ваксиниран1403":

    Ето като си наваксиниран, какво спичаш бе СПЕК. нали си предпазен?

    Коментиран от #70

  • 64 опа

    27 3 Отговор
    ТИТАНИК ПОТЪВА. ЛОШО ,ЧЕ И НИЕ СМЕ В НЕГО. ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Ами ...

    13 1 Отговор

    До коментар #3 от "ТОЧКА ПЪРВА В ДНЕВНИЯ РЕД НА БГ. Н.С.☝":

    Не ти се отваря парашута. 😀
  • 67 волен сидеров

    23 8 Отговор
    БЕЗ БОЙ НЯМА ДА МИНЕ.ТРЯБВА ДА СЕ НАДИГНЕМ И КОЙТО ОЦЕЛЕЕ
  • 68 Jokera

    21 5 Отговор

    До коментар #54 от "Ваксиниран1403":

    Ти да не си оня активист на ЛГБТИ - Рейнбоу "ИМУНОЛОГА"? Същите тъпотии пишеш и много ми докарваш на него.Глей ся слабоумни,незнам с кой клас си,обаче по прост елемент от теб и в Менделеевата таблица няма!Силно се надявам турбо бустера да ти убие и едната мозъчна гънка която ти е останала,тази с която пазиш рабновесие.Амин!
  • 69 ЩОМ ИМАМ

    6 5 Отговор

    До коментар #46 от "БЪЛАРИЯ ДА":

    САМО МИНУСИ ЯВНО НЯМА СМЕЛЧАГИ яки БЪЛГАРИ КАТО КРАЛИ МАРКО ДА СЕ БИЯТ С Германските меки китки
  • 70 Ваксиниран1403

    9 38 Отговор

    До коментар #63 от "Американец":

    Да аз съм ваксиниран, но това не променя факта, че епидемията ще продължава защото има достатъчно не ваксинирани или такива ваксинирани преди повече от 5-6 месеца, които реално погрешно и манипулативно ги водят ваксинирани.

    Коментиран от #76, #78, #89, #143

  • 71 ЕВРО НЮЗ

    15 8 Отговор
    ШВЕЦИЯ.... Ваксинирани са 5 853 929 човека , като за целта са използвани 11 718 358 дози ваксини. ........... 24 ноември 2021 година. В регистъра се виждат 10 386 пациента, 34 013 странични ефекти. 6 756 не тежки ( 65%) 3 630 тежки ( 35 %) 159 починали ( за които няма доказателства че ваксината е причина 😂) P.S. За справка effetti collaterali dopo il vaccono
  • 72 Хаджи Генчо

    13 3 Отговор

    До коментар #43 от "Фермер":

    Тези които разбираме това сме малцинство. А и сме с пръчка срещу лъв!

    Коментиран от #115

  • 73 Госあ

    9 3 Отговор

    До коментар #65 от "Американец":

    Далеч съм от Америка изобщо. Преди време исках да отида на туризъм в Аляска и Йосемити, но Япония и Камчатка са много по добър вариант. В Камчатка не съм ходил, в Япония съм живял. А така като се замисля, в Йосемити нямам работа и като турист. Нема нужда да ме теглят по Ел Кап. Та, от това което чета, ми се струва че сащ изобщо не е онова, което беше. Май пророчеството на Маркс се сбъдна.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Ами ...

    20 5 Отговор

    До коментар #25 от "Ваксиниран1403":

    Като наваксинират всички и болниците продължат да пращят по шефовете, ще стане очевидно едно друго решение. 😀 Три четири месеца. Не повече.

    Коментиран от #84

  • 76 Jokera

    20 6 Отговор

    До коментар #70 от "Ваксиниран1403":

    То ти личи че си ваксиниран,ама спри се с тези слабоумия бе мен,излагаш се.Вечерно ли си карал че си толкоз прост незнам

    Коментиран от #113

  • 77 ЕВРО НЮЗ

    6 2 Отговор
    Грешка в коментар. 71. Да се чете ШВЕЙЦАРИЯ. Не. ШВЕЦИЯ
  • 78 Jokera

    6 8 Отговор

    До коментар #70 от "Ваксиниран1403":

    Щом имам минуси значи си ти маймуно долна.Откак те направих няколко пъти на салата марули изчезна и си смени профила.
  • 79 И АЗ ЩЕ

    2 11 Отговор
    ВАКСИНИРАМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И ЩЕ ОСТАНА ПОСЛЕДНИЯ ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА С ЧОВЕШКИ ГЕН А НЕ МОДЕФИЦИРАН И ДА ДУХАТЕ СУПАТА
  • 80 Моля

    1 4 Отговор

    До коментар #29 от "Ей продажни политици":

    оставете Денков само за мен...
  • 81 Кински

    12 13 Отговор

    До коментар #51 от "Американец":

    Немеца бил тъп .ама техните пенсионери карат Поршета и мерседеси ,а нашите едвам си купуват мляко и хляб .на това тарикатлък ли му викаш .ние се преселихме в Германия за да изкарваме евро а не те да дойдат тука да работят .верно са много тъпи
  • 82 Госあ

    10 5 Отговор

    До коментар #65 от "Американец":

    Въпреки че сащ все още са единствения конкурент на Китай. Така като гледам обаче няма да е за дълго. Може би Тръмп беше единственият им шанс да се задържат в играта, въпреки че беше откровен простак. Като всеки американец, апропо
  • 83 Макрон

    15 3 Отговор
    Може ли да престанете с подвеждащите заглавия? Уважаващите себе си медии не прилагат селски номера, за да привличат кликове.
  • 84 Ваксиниран1403

    6 21 Отговор

    До коментар #75 от "Ами ...":

    В Израел защо не пращят болниците? Защо във всички страни започват вълните едва след като минат 4-5 месеца от ваксинацията или реваксинацията?

    Коментиран от #92

  • 85 Ти си

    15 5 Отговор
    71,6 % набедени малко ли им се виждат ? Странно при такъв голям процент ваксинирани числото на заразените се покачва на нива по-високи от миналата година ? Открийте грешката!
  • 86 Уса

    4 2 Отговор

    До коментар #55 от "American":

    Да,така е.Абрахам Линкълн е предупреждавал тогавашните американци,че разширяването на европейското влияние в сащ ще пороби народа,но големите пари и европейския фашизъм вече са били на масата и преговорите приети.Пише го в тяхната история макар и кратка
  • 87 Все едно

    12 4 Отговор

    До коментар #54 от "Ваксиниран1403":

    Ти не си у ред , хлопа ти дъската боцни още една да си умреш от друго не от к19
  • 88 Без ДДС

    6 1 Отговор
    Хора защо не спрете със заяжданията?
    Всеки сам да си решава.
    Моето семейство е ваксинирано,но от цялата рода само още двама роднини са ваксинирани. Голяма част го прекараха само един загуби живота си. Болезнено е.
  • 89 Госあ

    9 4 Отговор

    До коментар #70 от "Ваксиниран1403":

    Звучиш несериозно като ми предлагаш руска рулетка като произвеждам реактивни вирусни протеини във всеки един тип клетки през 3 месеца. Нали го осъзнаваш ?

    Коментиран от #94

  • 90 Под животните

    6 2 Отговор
    Етика и задължително не са се виждали НИКОГА в лице. Задължително е враг на свободата и човешкото.
  • 91 марио

    1 6 Отговор
    На не ваксинираните да закачат звезди.
  • 92 ivan

    13 5 Отговор

    До коментар #84 от "Ваксиниран1403":

    ти откъде знае6 бе,в Израел ве4е слагат 4 доза,уж са суперефикастни ваксините а траят 3-4месеца,аз не виждам никаква логика,троле

    Коментиран от #106

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Ваксиниран1403

    6 18 Отговор

    До коментар #89 от "Госあ":

    Една подробност, че не е руска ролетка, а най-безвредната и най-високо ефективната ваксина. Аз, а вече и всичките ми роднини и сме с три дози без никакви проблеми. Вече си чакаме четвъртите и ще си ги сложим без капка съмнение или колебание тъкмо ще излезе адаптираната ваксина за новите вирусни варианти.

    Коментиран от #98, #108, #111, #116

  • 95 Емил

    7 21 Отговор
    Единствено ГАНЬОВЦИ знаят за страшната конспирация, да бъдат чепиране и да започнат масово да умират след ваксинация, целия културен свят се ваксинира, само хората лишени от интелект, ерудиция и култура се ръсят простотии против ваксините!

    Коментиран от #105, #123, #130

  • 96 Диверсия 007

    2 6 Отговор

    До коментар #9 от "Бай Кокич":

    То за бегане ла бегаме , само ча на къде ?!Навсякъде е така по света .

    Коментиран от #114

  • 97 4444

    13 5 Отговор
    Бабо Меркел,ти си за трепане! ВИЖ СИ ТВОЕТО ЧУДО ФОН ДЕР ЛАЙЕН...ТЯ С МЪЖА СИ ПРАВЯТ ДАЛАВЕРИ ОТ ВАКСИНИ...ИСКАТ И ДЕЦАТА ДА БОЦКАТ.ОСВЕН ЧЕРНИТЕ И ЗАБРАДКИТЕ С КОИТО НАПЪЛНИ ЕВРОПА,И ИСКАШ ДА ВАКСИНИРАШ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО??? В АДА ДА ГОРИШ,ВЕЩИЦЕ
  • 98 Госあ

    9 1 Отговор

    До коментар #94 от "Ваксиниран1403":

    Най безопасните и най ефективни са деактивираните ваксини. И въпреки това, дори такива са безумие да се слагат през три месеца.

    Коментиран от #120

  • 99 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 6 Отговор

    До коментар #54 от "Ваксиниран1403":

    Това "НЕщо" нма да мине там където е било!Ще се разпадне след,като премине през всички Топлокръвни живи организми!лично аз смятам,че инжекцията пфайзер макар да не изпълни ролята си спрямо ковид е крачка в лекуването на рак!"Нещото" за 98% от хората на земята е БЕЗОПАСНо!!!Докато ракът е бич за ,около 40% от хората и ще отива нагоре Процента!Би ли ми казал защо ми блокирахте Ай-пи адреса???

    Коментиран от #125

  • 100 Нациста

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Факти":

    Още малко ще ни карат да се самоубием ако не се ваксинираме и обърнем резбата. Австриеца беше прав ще се сетят но вече е късно.
  • 101 Ваксиниран Янсен

    5 16 Отговор
    ОАЕ 100% ВАКСИНИРАНИ!!! ШЕЙХОВЕТЕ ТЪПИ ЛИ СА??? Айде Ганьо да си отговори ако може.

    Коментиран от #112

  • 102 Дааа

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Факти":

    МОГАТ да те задължт ! Това е демокрация !
  • 103 дявола

    13 5 Отговор
    Тази тъпа управа на ЕС иска да запали цяла Европа ЦЕЛИЯ НАРОД ЩЕ СЕ ДИГНЕ И ЩЕ СТАНЕ МАЗАЛО а тъпанарите ще бягат със Джеф Безос на Марс
  • 104 ПроС по цялата глава

    17 5 Отговор
    Усещате ли как една шепа хора правят целия свят на маймуни? По най-елементарен начин -повтарят ни "ти си маймуна" по 20 пъти на ден, по радио, телевизия, интернет в градския транспорт, в магазините.
  • 105 Некой друг

    7 0 Отговор

    До коментар #95 от "Емил":

    Е добре че те има да ни отсрамиш пред чужденците!
  • 106 Ваксиниран1403

    4 13 Отговор

    До коментар #92 от "ivan":

    Не слагат още четвърта, но усилено си подготвят за кампанията за да не допуснат нова вълна. Имунитета срещу респираторните вируси винаги е краткотраен независимо дали е изкуствен или естествен така,че краткото действие на ваксините напълно очаквано и ни най-малко трябва да изненадва някой. Аз го бях прогнозирал още преди да са направени ваксините през лятото на 2020 година и писах не еднокатно за това дори и тук.
  • 107 Закс

    2 1 Отговор
    Очаквайте скоро !!!
  • 108 Госあ

    12 3 Отговор

    До коментар #94 от "Ваксиниран1403":

    РНК ваксините биват забранявани в много страни и замествани именно заради високия процент странични ефекти и смъртни случаи. Освен миокардитите и инсултите в листа вече влизат и невродегенеративни заболявания. Скоро ще се говори и за наследствени мутации.

    Коментиран от #132, #148

  • 109 Пипи Чорапчето

    14 4 Отговор
    Ами имате избор, бе - борете се срещу това някой да ви налага волята си!
    Ако тази воля не е вашата - борете се!

    Коментиран от #121

  • 110 емигрант

    9 5 Отговор
    Значи до февруари 2022 година ще падат правителства.
  • 111 ivan

    7 3 Отговор

    До коментар #94 от "Ваксиниран1403":

    ахахахахах я се скрий бе,стига с тези лъжи бе,троле,цялото му семейство 6тяло да си слага 3 и 4 доза ахахахаха аз силно се съмнявам,4е ти изоб6то си ваксиниран,говоримми за Гибралтар 100% ваксинирани в момента рекордни бройки болни

    Коментиран от #139

  • 112 Госあ

    8 2 Отговор

    До коментар #101 от "Ваксиниран Янсен":

    хитри са, там се ваксинират с Синофарм.

    Коментиран от #138

  • 113 Гого

    3 6 Отговор

    До коментар #76 от "Jokera":

    Личи си че си неваксиниран…
  • 114 Ваксиниран1403

    7 2 Отговор

    До коментар #96 от "Диверсия 007":

    В Африка и изостаналата част от Азия не е така и няма да стане така никога спасявайте се там.
  • 115 no name no face no number

    6 2 Отговор

    До коментар #72 от "Хаджи Генчо":

    Това не пречи да се сражаваш с чест за свободата
  • 116 Некой друг

    6 3 Отговор

    До коментар #94 от "Ваксиниран1403":

    Ще се радвам никога в живота си да не те срещам или твоеподобни.
  • 117 КРОКОДИЛА

    4 3 Отговор
    ДА АМА НЕ - ПРИ КОМЯНИСТИ ВСИЧКО СЕ ЧАКА .........
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Петър

    5 4 Отговор

    До коментар #11 от "Антимилиционер":

    Дреме им на дедовия за ипотеките и за квото и да било. Не им трябват хора. Парите са въздух под налягане. И като даде пример с Китай там отдавна има политика за принудена ниска раждаемост.
  • 120 Ваксиниран1403

    4 6 Отговор

    До коментар #98 от "Госあ":

    Нито са най-ефективни нито най-безопасни и не е никакво безумие и никой не говори за през три месеца повечето страни залагат на реваксинация след 5 или 6 месеца ако не става дума за хора в много специфични медицински състояния непозволяващи да се изгради качествен имунитет.

    Коментиран от #124

  • 121 Диверсия 007

    11 4 Отговор

    До коментар #109 от "Пипи Чорапчето":

    За сега държим ,но започнат ли и децата да задължават , не ми се мисли ...
  • 122 Анти-антиваксър

    12 15 Отговор
    СВЕТА Е ОЦЕЛЯЛ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАКСИНИТЕ И АНТИБИОТИЦИТЕ!!! Знае ли Ганьо от Чапръчене това???
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Госあ

    9 3 Отговор

    До коментар #120 от "Ваксиниран1403":

    Фактите говорят друго. Най много поставени ваксини са именно деактивираните, а тежките странични реакции са несравними по никакъв начин дори в абсолютни стойности с рнк ваксините. Относно ефективност, факта че изобщо не се говори за дози през 3 месеца (четири дози на година означава точно това) показва че са и много по ефективни. Това е и теоретично детерминирано.
  • 125 Ваксиниран1403

    5 17 Отговор

    До коментар #99 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Минава минава повторно и ще мине и трети и четвърти пат даже през тези които го преживеят. През сегашната вълна която сега затихва и която според теб беше невъзможна поне половината боледуваха повторно. Това, че боледувал от сегашния вирус не може да се разболее повторно го разясни на тези които го изкараха повторно вече знам за 21 случая на познати. Преди два месеца бяха 14, а преди четири месеца бяха само 10. Познавам и един които в момента е заразен и му е за трети път даже.
  • 126 Въстание

    16 6 Отговор

    До коментар #26 от "Фермер":

    Диктатурата не се трогва от протести- протестите по света няма да успеят поради една единствена причина - протестиращите се борят без употреба на насилие срещу насилника, докато диктаторът не се притеснява да отнеме на милиони хора препитанието и да им забрани да съществуват. Нима е възможно да успее такъв протест? Все едно стада овце да размахват плакати пред носа на вълка колко е несправедливо да бъдат изядени и как техните овчи права са нарушени. Виж, ако има няколко овчарски кучета в стадото, които са готови да остояват правата на овцете, ситуацията става друга.
  • 127 ВЪН

    17 5 Отговор
    НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!

    Коментиран от #128

  • 128 Еднодозовия

    6 10 Отговор

    До коментар #127 от "ВЪН":

    НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА!!!
  • 129 Етика!?

    11 6 Отговор
    след насоки от Съвета по етика на Германия." За каква етика могат да говорят, след като ваксините доказано! имат "странични" ефекти ТРОМБОЗИ, миокардити и СМЪРТ! Що за ЕТИКА е тая, която допусна изобщо ваксиниране при такива странични ефекти!
  • 130 Умирането

    7 6 Отговор

    До коментар #95 от "Емил":

    след ваксина може и да не е масово, но и два! промила да са, са много! Кой смее да каже, колко струва един дори изгубен човешки живот! Имайте страх от Бога!
  • 131 Киро

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "Факти":

    Аз съм с афтоимунно заболяване нефротичен синдром цял живот съм бил освободен от имунизации ще ме хванат за дедовия
  • 132 Ваксиниран1403

    5 12 Отговор

    До коментар #108 от "Госあ":

    Миокардитите и перикардитите са по няколко случая на милион ваксинирани. При това т са състояния които са преходни и с подходящо и навременно лечение се овладяват за няколко дни без да има никакви дълготрайни последици. Стига глупости мутации има само в антиваксърските глави.
    В цяла Северна Америка и почети цяла Европа основно се използва РНК ваксините реално това са ваксините за развития свят и това не е случайно Сложените дози от тези ваксини са вече няколко милиарда. И теоретично и практически най-много странични реакции има при векторните ваксини. За една от тях за съжалени процента на тежките странични реакции се оказа сравнително висок на фона на останалите ваксини и именно от тази ваксина се отказаха масово страните, а не от РНК ваксините. След векторните ваксини тези с най-много странични реакции са инактивираните ваксини, едва след това са РНК ваксини и протеиновите ваксини. Ефективността на РНК ваксините обаче е най-голяма и тя е недостижима за никои друг познат тип ваксина за това си има и научно обяснение защо е трака. Освен теорията статистическите данни от приложението на РНК ваксините доказват по безспорен начин тяхната ефективно. Чрез РНК ваксинните някои страни напълно смазаха своите делта вълни и то за по малко от месец. При други типови ваксини графиките на Израел и Япония ги няма никъде по света и това не е случайно. Ваксинационна кампания организирана и поведена като трябва за няколко седмици да се покрие огромна част от населени

    Коментиран от #136, #140, #141, #160

  • 133 Антиваксърите са

    7 5 Отговор
    Много прости хора
  • 134 МИСИРА ДЕНИС

    4 5 Отговор
    ТВА СА ЕВРЕИСКИ ПРОПАГАНДИ
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Ваксиниран1403

    4 7 Отговор

    До коментар #132 от "Ваксиниран1403":

    Ваксинационна кампания организирана и поведена като трябва за няколко седмици да се покрие огромна част от населението с високо ефективни ваксини води до този резултат и това е факт.
  • 137 Димо

    4 7 Отговор
    Неваксинираните няма да могат да влизат в магазини за несъществени стоки и услуги ! Супер.Така хората ще разберат какво е важно и какво е несъществено и ненужно. Сега се чувствам жив и свободен и това ще изберат и още много истински живи мъже и жени и не е за вярване но и много от младите ще ви изоставят.

    Коментиран от #144

  • 138 Ваксиниран1403

    4 7 Отговор

    До коментар #112 от "Госあ":

    И защо данните им не са като на “тъпите” евреи тогава. В Израел са много по-малко ваксинирани като процент от населението но след пречупването на делта вълната с масовата реваксинация има под 400 случая дневно и по няколко починали на ден. Толкова за китайската ваксина и нейната ефективност. По тази технология много повече не може да се постигне затова тази технология ще бъде изоставена от всички съвсем скоро прогреса не може да бъде спрян. Китайците много добре знаят това и затова и те ще изкарат РНК ваксина може би още през следващата година. Ще го направят за да се опитат да се конкурират и да не изостанат технологично в производството на ваксини.

    Коментиран от #142, #155

  • 139 Ваксиниран1403

    3 4 Отговор

    До коментар #111 от "ivan":

    Да в Гибралтар са 100% ваксинирани но преди колко време? Дока като не беше минала половин година от масовата ваксинация при тях делта вълната беше с височина само 22% от височината на алфа вълната им именно защото бяха толкова ваксинирани. В момента при тях започна масовата кампания по реваксинация и вълната в която са в момента за по-малко от три седмици за затихне напълно.
  • 140 Фермер

    5 5 Отговор

    До коментар #132 от "Ваксиниран1403":

    Кажи го на близките на 138-те внезапно колабирали спортиста от ваксините, 108 от тях на ония свят.

    Коментиран от #146

  • 141 Фермер

    4 5 Отговор

    До коментар #132 от "Ваксиниран1403":

    И на 560 души българи споминали се от ваксината.

    Коментиран от #147

  • 142 Фермер

    3 4 Отговор

    До коментар #138 от "Ваксиниран1403":

    Моли се,баркода на твоята ваксина да започва с цифрата 1
  • 143 Американец

    4 5 Отговор

    До коментар #70 от "Ваксиниран1403":

    Омг доказано е от куп учени от САЩ че ваксаните заразяват, даже повече - щото си вярват че са супер незаразни и не носят маски. Пич тебе треба да те пратим в Алабама, полицията там ще ти ее мамта
  • 144 Американец

    3 1 Отговор

    До коментар #137 от "Димо":

    Помагат ни, така харчим по-малко пари за глупости които не са от значение. Това което е от значение е семейството, приятелите и парите
  • 145 Венелина

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "CTAМAT MAГAРETO":

    Aмашала моито момче и генчо казанлъшки да ваксинираш скоро
  • 146 Ваксиниран1403

    6 2 Отговор

    До коментар #140 от "Фермер":

    От ваксините ама друг път. Половината от тях изобщо не бяха ваксинирани преди това, а повечето от тях са изкарали “безобидния” ковид. След ковид се урежда сърцето дори и на здрави и млади хора това съчетано с интензивното физическо натоварване при спортистите води до това внезапно колабиране

    Коментиран от #151

  • 147 Ваксиниран1403

    6 3 Отговор

    До коментар #141 от "Фермер":

    Починал ваксиниран и починал от ваксина са две много различни неща.

    Коментиран от #150

  • 148 Фермер

    5 5 Отговор

    До коментар #108 от "Госあ":

    Графена който е в ваксините става остър като бръснарски ножчета и реже наред клетките в кръвния поток.Има видео в интернет пуснато от специалист в нанотехнологиите, който разкрива тези неща.За нещастие убит същия ден след като публикува видеото.
  • 149 Асен циганина

    5 5 Отговор
    искат да се наложе ковид ваксината -това не е ваксина за ковид е чип под формата на ваксина в тялото се изграда чип който може да бъде човек следян през цялото си време с 5G А И СЛЕДВРЕМЕ С 6G ЗАТОВА СА ТЕЗИ САНКЦИИ ПО СВЕТА ТОВА Е ИСТИНАТА ЗАТОВА ТОРМОЗЯТ ХОРАТА ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ ЗАЩОТО Е ПРОТИВОЗАКОННО ИСТИНАТА Е ЧЕ ВИ ВКАРВАТ ЧИП ВЪВ ТЯЛОТО ЗА ДА СТЕ СЛЕДЕНИ ДО ЖИВОТ ;ПОЗДРАВИ ОТ МЕН
  • 150 Фермер

    8 3 Отговор

    До коментар #147 от "Ваксиниран1403":

    И спортистите са умрели от друго,но не и от ваксината?? Наивен ли си или т"п
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 СЛОНА

    2 3 Отговор
    КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА В ШВЕЙЦАРИЯ ЗА ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ ????
  • 153 Просветен илюминат

    7 3 Отговор
    В много държави има протести по повод този напън за ваксиниране,но никоя медия не отразява този факт.
  • 154 Шумен

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "Фермер":

    Ето това е истината хора браво поклон пред коментара дано да станем повече мислештите така
  • 155 Госあ

    2 1 Отговор

    До коментар #138 от "Ваксиниран1403":

    Евреите се оправиха откакто затвориха границите и сложиха маските. Преди това бяха един отличен пример за ефективността на ментетата на турчето. Разликата им с ОАЕ е че имат много повече жертви. И от ваксините и от вируса. Нещо друго ?
  • 156 ле ле

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    В ачалото на тази световна лъжа за ковид 19...всички говориха за демокрация и как никогъж няма да има насилственна ваксинация както го павиха нацисти през 2 св. в Германия..екперименти върху хора...Днеска вече паднаха всички маски..В ИМЕТО НА Демокрацията.../ трилиони долари за фарма-мафия/ ще ни подложат на терор и отгоре на всичко плащаме кеш..Да не би мислите тези пари плаща Гейтс или Сорос..НЕЕЕЕЕ те ги прибират..
  • 157 Мун

    4 1 Отговор
    Ще ме ваксинират насила точно на кукуво лято, психопати!
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 FALWIVA

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Факти":

    ФАЛШИВА НОВИНА ОЩЕ НЕ Е ПРИЕТО БАБИЧКАТА ПРЕДЛОЖИЛА НА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА СТАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА НЕ ПРЕПИСВАЙТЕ ЛЪЖИ ОТ ЗАПАДНИТЕ ЛЪЖЛИВИ МЕДИЙКИ.
  • 160 Госあ

    1 0 Отговор

    До коментар #132 от "Ваксиниран1403":

    Като напишеш половин страница абсолютни лъжи, мислиш ли, че ще хванат дикиш ? РНК ваксините биват замествани именно заради тежките си странични ефекти и смъртни случаи. Иначе всеки може да провери кои са най използваните ваксини - китайските деактивирани и Астра Зенека. Както вече писах, сравнение между деактивираните ваксини и рнк ваксините относно безопасност не може да бъде правено по никакъв начин. Относно ефективност сравнението между ОАЕ и Израел е добър пример.
  • 161 По Коледа стават чудеса

    1 0 Отговор
    След Коледа обаче, очаквайте смяна на задължителната с ПРИНУДИТЕЛНА "ваксинация".
  • 162 Анонимен

    1 0 Отговор
    Престъпно мислене, долу робството на ваксините, долу робството на шепа олигарси, които искат да поробят човечеството!
  • 163 Анонимен

    1 0 Отговор
    Вредни и опасни ГМО ваксини се опитват да ги направят задължителни. Долу робството на ваксините!