Last news in Fakti

11 Март, 2012 11:16 13 560 49

Дупки има не само в България

  • пътища-
  • дупки-
  • германия-
  • видео

Родните автомобилисти са свикнали с ужасяващите ни пътища до такава степен, че вече никой не обръща внимание на оплакванията от дупките и щетите, които нанасят. Подобни опасности обаче дебнат дори шофьорите в държави, които обикновено се сочат за пример в това отношение. Разликата е, че там ги смятат по-скоро да куриоз, което обяснява защо това клипче от Германия регистрира толкова гледания през изминалата седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шофьор

    4 0 Отговор
    Да бе , но дупките в Германия са общо три и още същата седмица ги поправят. А тук, в така наречената държава България всички знаете какво е.
  • 2 миньора

    1 0 Отговор
    Ами тук цяла зима една подобна шахта стоя със знак. Малко преди да падне големия сняг, някой циганин открадна капака на шахтата за пореден път. За миналата година имаше 3 кражби на тоя капак. Общо взето успяваха да го подновят за около месец. За последно обаче снега ги изненада и все още не е оправен. Това е на главен път с прекалено много ТИР-ове и точно преди Т-образно кръстовище. Иначе, клипа кърти.
  • 3 Пътното

    0 2 Отговор
    Този клип не е от Германия
  • 4 реалиста

    0 3 Отговор
    Кога ще спрете да пишете глупости,че само в България било така....Защо не излезнете малко в чъжбина да видите ,че всяка една държава има нашите проблеми и България превъзхожда много други държави по много неща.. Престанете да гледате американски филми и да си мислите ,че това е действителност .Обиколил съм цяла Европа и сам съм се убедил в нещата ,не като вас от филми или книги и вестници.Във всяка една държава от Европейският съюз и дори целият свят има мафия,престъпност,корупция и т.н в някой от тях е в пъти по-голяма от тази в България..И точно тези държави настояват България да се справи с корупция,престъпност и т.н....Просто станете реалисти и се научете сами да си създавате мнение за всичко в този живот,не вярвайки сляпо на статистики и хиляди глупости които се излъчват по телевизията или ви е казал някой.....
  • 5 реалиста

    1 1 Отговор
    Ти ходил ли си някога в Германия.....
  • 6 хахо

    3 0 Отговор
    'реалист' ти не си в час. ходил съм в Германия, ходил съм и в доста други държави от ЕС. Кви глупости дрънкаш, май не си излизъл извън вибокса? В германия видях 1 дупка, 1 дупка. Беше на път с 5 ленти и имаше светещи табели от киломтър преди това, светещи знаци я заобикаляха и беше оградена шахтичка, нещо капака ли кво праиха. 1 дупка и беше оградена като цирк, светлини, стрелки, знаци, боинг можеше да кацне по светлините. Хората са светлинни години напред, светлинни, аре стиаг се излага, били кат нас...
  • 7 ф.....

    0 1 Отговор
    да го Д....Е
  • 8 Дени

    1 0 Отговор
    Даааааа, " а вие защо биете негрите". Издирили дупка в Германия и в гонене на оригиналност я изтипосали с гордост сред масовия лумпен, реагиращ единствено на "сензации" като горната. Тезата на "реалиста" изобщо не я коментирам.
  • 9 2+2=3

    1 0 Отговор
    Реалист ти май си комунист. А че не си ходил в Германия, не си. И баща ти даже не е ходил едно време. Ако тази дупка е от която и да е европейска страна, ела ми се обади по водопровода.
  • 10 тадд

    2 0 Отговор
    кой ли ще да е лепнал капака на шахтата ?...
  • 11 гост

    1 0 Отговор
    Това е в СССР , не виждате ли белите номера. В Геремания не са такива номерата на колите.
  • 12 Моряк

    1 0 Отговор
    Аз нещо не разбрах трябва да се утешаваме с това, че и в Германия има дупки ли? Такъв смешен извод от отдавна не бях чул а който си мисли, че България е една нормална държава и българина живее добре просто не е в час всеки разсъждаващ човек знае в какво дередже сме.Ако искате да видите цивилизация не е нужно да се ходи в Европа направете една разходка до Истанбул и вижте на какво ниво са съседите хората на светлини години са по напред от нас а ние българите не знам кога ще се събудим от "Сън дълбок".
  • 13 Kobester

    0 0 Отговор
    xaxaxaxaaxaxa
  • 14 Go Traby, Go

    0 0 Отговор
    Абе може и наистина да не е от Германия. Правих достаопити да увелича стоп кадри от видеото и да ги фокусирам и номерата на колите май не са немски (знам как изглеждат немските номера, пък и тук има доста мутренски джипки и лимузини с немска регистрация), но последно бях в Дойчланд между 5 и 12 демеври 2011 г. в района на Мюнхен и Регенсбург. Минах около 600 км. и не видях дупка по извънградсите пътища
    аутобани и обикновени). Единствено в Регенсбурт имаше на едно място, но беше след ремонт на водопровода, беше означена, малкирана и каквото там се сетите и на следващия ден, въпреки че беше неделя я оправиха. Това е. Преди 1989 г. съм ходил 4 пъти в ГДР с кола и там освен тропането от снадките на бетона по аутобана за Берлин други проблеми по настилката нямаше. Така, че германците си имат отдавна навици да си поддържат пътищата.
    П.П. Малко преди да завия към летището на Мюнхен имаше около 5-6 км. кръпки по матистралата, но еко не беше по-тъмния цвят на асфалта не се разбира, че е ремонтирано. Може би някъде има дупки и лош ремонт, ама нрябва доста да се изпотиш за да намериш.
  • 15 Go Traby, Go

    1 0 Отговор
    до № 12 За съжаление си безкрайно прав, но се надявам че не затова ни показват клипчето. И май наистина е Русия. И там бях м.г. и на 10-15 км. след като излезеш от града (Санкт Петербург), магистралата свършва и попадаш в началото на 60-те години.
  • 16 ан

    1 0 Отговор
    това не е германя тия лъжат яко само да се оправдавт е.ати у герба
  • 17 Алекс

    2 0 Отговор
    Ходил съм в англия и турция,в англия видях 2-3 дупчици на провинциални пътища.Но в турция не видях нито една дупка,пътищата там направо блестят.Бил съм в истанбул,анкара,мармарис, и др места и нъкъде не видях дори и пукнатина!
  • 18 niki

    1 1 Отговор
    koi glupak perdstavy tova 4e e germaniy , tova e v rusia,
  • 19 хехехе

    0 1 Отговор
    Намене пътищата много ми харесват обичам да минавам бавничко от дупките после да ускоря и после пак да намаля голям кеф е.И като видя пътни работници им викам да не бързат че да има работа,и да минат на тънко че да има работа и за другата година хехехе
  • 20 Клаус Лешке

    1 0 Отговор
    Ето тези са гарантирано от Германия!

    http://www.youtube.com/watch?v=hdfpoa5zZTo&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=lYwIxRxs6Ig&feature=related

  • 21 иванчо

    2 0 Отговор
    Абе тези шофиори невиждат ли две аудита направо минаха през шахтата
  • 22 Клаус Лешке

    2 2 Отговор
    @21 Mожеш да си направиш извода какви хора харесват ауди !
  • 23 Краси

    2 3 Отговор
    Вижте колите на клипа внимателно ,преобладаваг японските марки ,явно и там са разбрали къде е истината.
  • 24 niki

    1 4 Отговор
    tova ne v germaniy , v rusia karat yponski bokluci
  • 25 ччч

    3 4 Отговор
    Две аудита минаха през дупката,но японките се пазят щото знаят че ще оставят предницата в шахтата

    Коментиран от #27

  • 26 Георги Георгиев

    0 0 Отговор
    В Англия за сума време видях една единствена дупка в Sidcup и след 2 дни като минах от там не личеше да е имало, бяха изровили цялата лента и преасфалтирали. А иначе България си е гробница за автомобили от всякакъв клас. Тук вероятно и въздушните ями са по-култивирани от други места
  • 27 Kobester

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "ччч":

    @25 хахахахаха,евала
  • 28 hienata

    0 0 Отговор
    Няма смисъл да ходите в Германия вижте пътищата на Турция. Даже Румъния която преди няколко години беше ад, сега имат 6 лентово околовръстно на Букурещ. В Чехия между селата пътищата са от Хитлер и има само някоя и друга пукнатина по средата. За в Германия колегата по-надолу е прав, минимална неравност или дупка (тези които мият и чистят улиците следят за дупки) веднага се огражда със знаци и по най-бързия начин се запълва и то качествено.
  • 29 Путин

    2 0 Отговор
    Ама за какво говорим изобщо, след като на една Гърция ЕС отпуска 130 милиарда ей така, което е кажи речи нашият брутен вътрешен продукт за 2 години!!!Ние тук се бием в гърдите за 4-5 милиарда резерв. Как да нямаме дупки, след като един качествен километър магистрала струва средно 5 милиона? Някой правил ли е справка, колко е средно бюджета на една община? Че то взето общо, няма и за 1 километър нов път. Само с пътища ли ще живеем? Сигурно много от вас са от София, но България не е София. Като искате да няма дупки, позволете и на останалите българи да си асфалтират пътищата. Иначе си стойте и карайте в София, без да мрънкате за селцата.
  • 30 Пешо

    1 0 Отговор
    Това 100 на 100 някой наш м....л е отмъкнал капака на шахтата - те и там плъзнаха ...
  • 31 няма значение

    1 0 Отговор
    това не е германия !!! вижте номерата на колите .. в германия са като в БГ със синио и знамето на ЕС
  • 32 няма значение

    0 0 Отговор
    това не е германия !!! вижте номерата на колите .. в германия са като в БГ със синио и знамето на ЕС
  • 33 АСД

    0 0 Отговор
    Какви са тия хора, дето пишат тези статии, бе? Та, това въобще не е Германия, а Русия.... Това, че заглавието на клипа, е на немски не означава, че е в Германия.....
  • 34 740D

    1 0 Отговор
    Старите аудита са железни машини, даже не спряха да видат дали всичко е по колата
  • 35 руснака

    0 0 Отговор
    това НЕ е русия, номерата НЕ са руски, на руските номера отдясно пише номера на региона
  • 36 Путин

    0 0 Отговор
    Ако беше Русия, щеше да мине поне една Лада по простата причина, че първите 3-4 места по продажби са за този концерн :)
  • 37 123,300д

    0 0 Отговор
    кой каза че в германия няма дупки,националите им са малко по добре от нашите пътища,но междуградските са разбити,тесни и без банкети...който ми каже магистрала в германия където не е в ремонт ще го черпя....германия е отвратителна за каране,само че хора които не са ходили там ще скачат до небето сега
  • 38 Адаша

    0 0 Отговор
    Да ама я погледнете останалата част от платното дали е в ''трапове''?
  • 39 герман ауто

    1 0 Отговор
    Ходил съм в Германия, точно март месец, имаше ремонти на платното в градовете, НО ГИ РЕМОНТИРАТ веднага. Пътищата в Германия са перфектни, да не говорим за аутобаните!!!!!
    Пропагандата ви пълни главите с глупости, гърците живеели по зле от нас, германците имали дупки :)))) Абе вече железната завеса падна, много хора пътуват в чужбина и виждат с очите си кой как живее. Не вярвайте на пропагандата на червените мутри!
  • 40 герман ауто

    0 0 Отговор
    А и колите не са с немски номера, защо заблуждавате хората ?????
  • 41 герман ауто

    0 0 Отговор
    Като бях в Англия, също като колегата по долу, видях една дупка в Уембли, беше около 10-15 см , след една седмица я видях маркирана и оградена с бяла боя, след няколко дена вече мястото беше изрязано и асфалтирано, това беше единствената дупка която видях в Лондон и околията за 2 месеца престой и обикаляне!
  • 42 Мутин

    0 0 Отговор
    каква германия?
    толкова дърти кошници има само на Изток от Полша.
  • 43 PlimP

    0 0 Отговор
    Мутин, ауди 100, верно че е дърто ама кошница не е, я скочи в тая шахта без капак с нещо новичко и лъскавко, пък да видим какъв ще е резултата :D
  • 44 Клаус Лешке

    0 0 Отговор
    @25 Не си прав. Просто шофьорите на немски коли освен, че нямат вкус и не разбират, не умеят и да шофират. ... а че японските коли са по- здрави това и неграмотните го научиха вече.
  • 45 Martinskiq

    0 1 Отговор
    Ей тоя с второто Ауди напрово като мина ме заболя.После даже не спря да погледне.МАШИНА ГОЛЯМА Е АУДИ !!!!!!
  • 46 Хасфалтъ

    0 0 Отговор
    И там ли плъзнаха м.....лите...
  • 47 леле

    0 1 Отговор
    Алооо Ентеуегенцията , светлинна година е мярка за скорост ,а не за време :D

    Коментиран от #48

  • 48 Клаус Лешке

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "леле":

    @47 Светлинна година е единица за дължина, представляваща разстоянието, което светлината изминава за една година във вакуум
  • 49 BAHA-ha

    0 0 Отговор
    Тва водачите на аУди трябва да супер идиоти всички избягнаха дупката само двете 100чки влезнаха право в нея :))))