Last news in Fakti

2 Април, 2017 15:01 2 741 18

Да ни е честит 44-ия парламент!

  • депутати-
  • парламент

Президентът Румен Радев трябва да издаде указ за свикване на новия парламент

Да ни е честит 44-ия парламент! - 1

Да ни е честит 44-ия парламент!

Централната избирателна комисия с решение № 4686-НС от 31 март 2017 г. и решение № 4687-НС от 2 април 2017 г. обяви пълният списък на 240-те избрани народни представители в Четиридесет и четвъртото Народно събрание.

Пълният списък на депутатите вижте ТУК.

Президентът Румен Радев трябва да издаде указ за свикване на новия парламент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mmmm

    19 3 Отговор
    Ако тези направят правителство, ще последва масова емиграция.
    Ще останат гласувалите за ГЕРБ-800хил. държавен апарат и пенсионери докато живеят.
    Ще се взимат заеми….и заеми, и заеми.
    После от Европа ще изпратят престъпници и джихадисти за подсилване на генофонда
    Честито Българи
  • 2 гост 2

    10 3 Отговор
    НА СЕКУНДАТА герб да вкарат законопроект, с който се премахва двойното гражданство с турция и с русия! Ако не са герб, то тогава нека да са патриотите. АКО НИКОЯ ПАРТИЯ НЕ ВНЕСЕ ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО С ТУРЦИЯ И РУСИЯ, ЗНАЧИ НЯМА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ В 44 НС И ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОТ 44 НС ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ БЪЛГАРИЯ И ВКАРАНИ В ЗАТВОРА!
  • 3 гост 2

    5 0 Отговор
    Аааа- дебелян прасешки пак е дупетат от листата на дпс...Шснооо- НИКОЯ партия няма да иска премахването на двойното граждансъво с рия и турция...Май 240 маймуни ще ги сполети съдбата на Мария- Антоанета...
  • 4 tost

    20 2 Отговор
    Стягайте коланите,лапачите се завръщат.
  • 5 Аз не съм гласувал и съм против всички

    14 2 Отговор
    Но съм за Вън от ЕС, Вън от НАТО и за дружба и сътрудничество със всички на взаимно равни права и взаимени интереси! А вие дето ЦВЪРКТЕ защо не се представите вие на кои КАТЪРИ заложихте в лудото въртене в гонката за улавя я на собствената си опашка! 27 години я гоните и още се надявате на същите! Трябва да сте по-щури и от тях щом им се надявате! Запада ни бутна на втора скорост, набута ни икономическа разруха и ни даде заеми с лихви да връщаме дорде ни ипотекират изцяло! Как нищо не виждаме че се отива към единно владеене на света! Към унищожаване на СУВЕРЕННОСТТА на държавите тоест - обезличаване на нациите! Че всички ще бъдем накапано от световният КАПИТАЛ от Голдман Сакс , Уол стриит, от Ново Световно Управление и че ще бъдем ненужни барабар с бутиците и сергиите и лъскавите ни возила, защото сме свалили ГАРДА СИ като ДЪРЖАВА и СУВЕРЕНИТЕТ! Вълци ще ни ядът! Нашите КАТЪРИ се ритат кой на коя магарица да се качи а вълците са ни дигнали мерника и скъсяват дистанцията! В ЕС е също като общото урташко агне - вълци го ядът! Уж отидохме да сме равни до тях а те пак по-равни от нас! И днес сме по-зле от туй що бяхме 1991 ва година! Що за баламурници сме да блеем още и да се надяваме на уродливите КАТЪРИ и ХИЕНИ които дори режат и клона на който седят! Срам ме е вече да се наричам българин заради миналото а заради настоящото! Тази демокрация е РАК за държавите и е инструмент в ръцете на ГЛОБАЛНИЯТ КАПИТАЛ за постигане на своята цел!

    Коментиран от #13

  • 6 CL500

    2 3 Отговор
    Навсякъде се ширят коментари, че сега пак 'лапачите' са на власт, пак ще се краде, емигрира и т.н. Може и така да стане, но дано не е така.
    Обаче има един факт - просто в момента няма за съжаление алтернатива на това управление. С БСП би било много по-зле - неумение да привличат инвестиции, освен руски проекти със спорна икономическа обосновка, разбира се отново външни заеми, трудности с ЕС проекти, усвояване на средства и т.н. От ЕС най-малко искат БСП на власт, защото червените не умеят или не искат да работят добре с тях. А нашата мила Родина сега си е зависима отвсякъде от ЕС.
    Така, че конструктивно погледнато, това правителство няма алтернатива - патриотите да парират всякакво турско вмешателство до заличаване на етническите партии, да настояват за образование, ромския въпрос, демографския срив.
    А алтернатива ще имаме с някое съвсем ново лице/идеалист, но то не се е появило засега. Остава самите ние поне да изискваме и контролираме като общество 240-те.
    И ... да се надяваме, че Бойко ще си вземе някои поуки, поне така говореше...

    Коментиран от #10

  • 7 Снайпериста

    1 2 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 8 tost

    9 1 Отговор
    Едно време неможаха да ме направят комунист,обаче сегащните управляващи май ще успеят.
  • 9 бай Пешо

    3 0 Отговор
    Да са ни честити новите 240 тунеядци и дебело.ерковци
  • 10 кроко

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "CL500":

    Много мразя празноглавци, които говорят на изус. Или се опитваш да лъжеш като младо цигане, или си празна глава! При Серджо за 4 години инвестициите са били 25 милиарда, а при тиквата по 1 милиард на година, дори последите 2 години по 500 мил.

    Изотчник:http://www.iwatchbulgaria.com/wp-content/uploads/2015/06/FDI-report-June-2015-Industry-Watch.pdf.

    Като сравниш и данните за бюджета всяка година и лъжите за БСП, които фалирали държава хептен издъхват, ама вие ГРОБ-аджийските тролове сте прости и само лъжи знаете да говорите!

    Коментиран от #11

  • 11 CL500

    1 4 Отговор

    До коментар #10 от "кроко":

    кроко, май обичаш да четеш, ама май само между редовете. Какво ми говориш за Станишев. За 2007-а да, имаме бум на инвестициите, но ти не отчиташ глобално ситуацията. Тогава ни приеха от 1-ви Януари в ЕС (не е заслуга на БСП), станахме изведнъж много привлекателни за инвестиции затова. Не можеш да сравняваш този период със следващите заради това, а и нещо по-важно - СВЕТОВНАТА КРИЗАААА! Колко фалити имаше по света, сливания, прегрупирания и т.н. Всеки се свил и оцелява, та само до инвестиции в Бг ще да му е било. Така че не гледай само цифрите, а и оценявай всяка ситуация...
    А за Станишев какво да кажем друго - Топлофикация и Р.Овч., договорката за Белене, стачките на лекари, сестри, учители и пенсионери. Ами разследванията срещу Станишев, ами заменките, ами Масларова и едни 11 млн. лева, ами Р.Овч, ами това Белене...
    И за последно - не си мисли, че аз съм някакъв ГЕРБ-аджия. Гласувах за патриотите. Но съм сигурен в едно - не, не и не за БСП. Казах, трябва да се мисли за сегашната ситуация, а БСП е най-лошия вариант в очите на ЕС, а ние сме зависими от тях...

    Коментиран от #12, #14

  • 12 кроко

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "CL500":

    Не е от мен, но все пак върши работа. Ако ти се занимава, търси и доказвай думите си с данни, а не с голи думи! Иначе се един празномумец или трол!

    http://www.minfin.bg/bg/statistics/13
    Изтегли екселският фаил и прегледай основната финансова информация (удебелена в черно)
    Забележи какво се случва с цифрите преди и след 2009год. когато идва Борисов особено с редът на който са посочени цифрите за Бюджетното Салдо. Цифрите с + са излишъка , с "-" разбира се дефицитът. Сам ще видиш че Още първата година от Идването на Борисов от резерв 1, 989 млрд. на следващата година вече сме на дефицит от -626,1 млн. И това е при условие че е изхарчил и причлизително 32 млрд. бюджет! Следващата- втора годи на е още по- трагично!
    - От -626,1 млн дефицит на -2, 822 млрд. дефицит през 2010год.
    Няма да говоря повече - сам можеш да разгледаш числата!
    Може да ги види всеки и да ги спавни с периодите през които всеки е управлявал. Изводите са повече от ясни в справката!
    Борисов направо ни смаза...
  • 13 чичо ви

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Аз не съм гласувал и съм против всички":

    така е. промиват мозъците на хората и на идните поколения. тази демокрация е фалшива. просто поредните нови пазари към постигането на новия ред. затова хората си спомнят за социализма с добро. Да в началото режима е налаган с репресии но в последните си години бяхме екстра. След 89та ни фалираха 2 пъти за да ни поставят на колене. Бедните хора не могат да отстояват позиция и ние точно такива им трябвахме. плюс това докато си беден и се чудиш как да свържеш 2та края те прават големите кражби. който не е чел 'шоковата доктрина' на Найоми Клайн не е късно да я прочете, в книгата се третират точно такива преходи към демокрация и свободни пазари. чикагската школа, световната банка и МВФ те съсипват за броени месеци под предтекст, че е за твое добро. Книгата е доста дебела, но се чете на един дъх. След някои пасажи съм се удрял по главата с нея. Брутално е!
  • 14 кроко

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "CL500":

    И освен това, има ли някоя далавера, която да е спряла, миуслиш ли че сега не се източва топлофикация, няма ли стачки, заменки, крадене на фондове, питаш за Белене, а какво мислиш за милиардите, което се изсипват за стиропор по блоковете.... ?

    Има ли нещо, в което БСП да са по-лоши от Борисов?

    Коментиран от #15

  • 15 CL500

    0 3 Отговор

    До коментар #14 от "кроко":

    кроко, пак ти казвам - за теб сякаш световната КРИЗА е без значение. Боравиш с цифри, но не отчиташ съответната ситуация. БСП 2 пъти ги гонехме с камъни, забрави ли? Бойко поне си предизвика избори сам. Кога това би го направило БСП - НИКОГА! Те захапят ли кокала, няма пускане, освен ако не ги изгони народа по най-грубия начин.
    А за стериопорите - ами има едни фондове, усвояване и т.н. Сега намери и дай статистика, какви проценти от евро средствата са усвоени от БСП и от ГЕРБ. Пак ти казвам за 3-ти път - ние сме зависими от ЕС, а те НЕ искат БСП, до оня ден се чудеха какви ги плямпа Нинова.
    За регионалното развитие също е по-добре от преди, Бургас, сега Варна се пооправят и т.н. Разбери, че трябва да се мисли конструктивно, не само да се плямпа. Трябва да се вземат решения спрямо действителността. БСП никога, ама никога не са били по-добрата алтернатива за управление!

    Коментиран от #16, #17

  • 16 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "CL500":

    Кога са ги гонели с камъни? Само не ми се връщай 97-ма, че тагава събитията са тотално различни.

    Станишев изгуби изборите щото допстъпа до фодовете за бизнеса беше окупиран с сподкупи, негови хора крадяха, той не ги използва да построи нищо да се вижда, а и кризата оказа влияние на изборите. Но хората не бяха бедни или държавата фалирала! И скандалите не бяха по-малко от колкото при тиквата, т.е. народа си е свикнал. А Орешарски, като изключим автогола, който си вкара с пеевски, го свалиха с платени протести, машинацията с КТБ и ПИБ и оттегляне на подкрепата на ДПС. А тогава международната обстановка беше такава, че се подготвяха събитията срещу Русия и у нас бяха нужни послушни упрявляващи, които да не защитават нашите интереси и имаше натиск и от вън. Е, кога викаш че са ги изгонили с камъни?

    Съгласен съм че тиквата строи и в началото и аз му бях привърженик, обаче... Едно време се мръщехме на мистър 10%, но в ГРОБ се краде от минимум 50% до 7-8 пъти. БУКВАЛНО! И най лошото е че качеството на изпълнението е като за половината от реалната цена. Стиропора трябва да проверя, но мисля че е с пари от бюджета, не е по фондовете. Тези няколко милиарда дори да са 50/50 фондове, ние нали даваме пари за вноската си към ЕС, респективно си крадем част от нашите пари, като добавиш и частта от бюджета, няма начин да не са отмъкнали поне милиард, обаче мрънкат че трябвало да платят на руснаците милиард за два реактора!
  • 17 кроко

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "CL500":

    Освен това, ГРОБ не само не направиха нищо за ограничението на монополите и схемите за крадене от служители в държавната администрация и корупция, а и ги засилиха. Увеличи дълга от 8-9 милиарда на 28-9 милиарда и никой не знае срещу какво. И най-лошото, тиквата успя да слее трите власти буквално под неговото ръководство, а това е в основата на работещата държава: разделението на властите.

    Та, с какво казваш че БСП са по-лоши от ГРОБ?
  • 18 Гого

    0 0 Отговор
    Да са ни честити новите 240 мафиоти!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове