Last news in Fakti

3 Юли, 2021 11:43 6 023 138

Бойко Рашков: Подслушвани са стотици, данните ще ги внесем в парламента

  • бойко рашков-
  • бойко борисов-
  • подслушване-
  • герб

Борисов трябва да бъде разпитан след изборите за "канибалското дело", обясни вътрешният министър в интервю за Mediapool

Бойко Рашков: Подслушвани са стотици, данните ще ги внесем в парламента - 1
Снимка: БГНЕС

Стотици протестиращи срещу правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев са били подслушвани, защото техните действия са оценени от прокуратурата като държавен преврат. Това обяви вътрешният министър Бойко Рашков в интервю за Mediapool. В него той говори за подслушването, за подготвян писмен сигнал срещу Иван Гешев до българска институция, както и за хора, които са готови да свидетелстват по "канибалското делото", в което Рашков замеси бившия премиер Бойко Борисов.

Министър Рашков, казахте, че известен политик купува гласове за партия от "известен етнос", но не споменахте имена. Заради предизборната кампания или защото няма достатъчно доказателства за това? Говореше се и за 15 000 македонци с български паспорти...

Аз съм длъжен, когато се появи информация в МВР за лица, които подготвят да се манипулира вота на българските граждани, да взема съответни мерки. Аз съм длъжен да направя това. И всички ръководители на структурите на МВР трябва да предприемат необходимите действия, за да може тази дейност да бъде преустановена. Във всеки случай, в който получим такава информация, ще я предоставяме на българското общество. Това е превантивна дейност, която е предвидена в законите на нашата страна. Как мислите? По-добре ли е ние да изчакаме някой да манипулира вота на българските граждани, да се проведат едни избори с купен вот, да се изкриви политическата картина, да влязат в парламента хора, които не са избрани от българските граждани и чак тогава да предприемаме мерки? Това няма ли да бъде едно неизпълнение на задълженията на министерството превантивно да пресича подобни опити. Докладвана ми е такава информация и аз съм я споделил с българското общество.

Досега сме успели да открием и списъци с лица, които са български избиратели и са предприети активни действия от полицията. Става дума за Бургаска област. Това е свързано с тази специализирана полицейска операция, която започна вчера (четвъртък). Във Варна също имаме успехи в тази област. Ще продължим настъпателно тази специализирана полицейска операция, за да парираме в много голяма степен опитите за изопачаване на вота на 11 юли.

Вашият предшественик Христо Терзийски реагира остро на изнесената от вас информация за проведена среща в хотел в Кюстендил. Има ли връзка той със случая с македонските гласове?

Аз не споменах името на министъра. Не знам защо г-н Терзийски реагира като гузен негонен бяга.

Той окачестви думите ви като "клеветнически намеци".

Г-н Терзийски трябва да знае, че за да има клевета, трябва да се персонализира лицето по отношение, на което приписва престъпление или да се разгласяват твърдения, които са клеветнически. Аз неговите имена не съм ги споменавал.

До изборите ще имаме ли яснота около този скандал с подслушването на политици и протестиращи?

Ние имаме тази яснота, но няма да я обявяваме информацията сега, а ще изчакаме да се състави новото Народно събрание и ще представим цялата информация на съответната специализирана комисия, която ще има достъп до нея. Там ще има представители на различни политически партии. Представяте ли си, ако аз сега обявя тази информация, какво ще последва?

Ще ви обвинят, че се прави нов "Костинброд"...

Точно така. Особено ГЕРБ ще каже, че МВР работи против тази партия. Самите действия по прилагане на специални разузнавателни средства (СРС) са в период, в който управлява ГЕРБ. Това се случва в средата на миналата година и е имало стотици наблюдавани български граждани, които са протестирали по улиците на големите градове в нашата страна. По-добре да се изчака да минат изборите, защото от ГЕРБ ще обвинят сегашното ръководство на МВР, че иска да провали изборите. Затова ние ще проявим търпение и ще предоставим всичко, с което разполагаме, на парламента. Тогава и ГЕРБ, чрез своите представители, ще може да се запознае с тази информация.

Вие имате информация дали прокуратурата проявява някаква активност за разкриване на обективната истина за подслушването?

Те не проявяват никаква активност, защото използването на тези СРС-та е било под техен контрол. Има един номер на досъдебно производство, по който са били подслушвани протестиращи български граждани. Служителите на МВР са използвани по най-безогледен начин, като обслужващ персонал на прокуратурата. И са направили всичко възможно, тъй като става дума за досъдебно производство на Специализираната прокуратура, всички материали, които са съпътствали използването и прилагането на СРС, да бъдат унищожени. Ако дойде някой друг като министър на вътрешните работи, извън ГЕРБ, той ще прояви интерес и ще провери. Затова са се постарали в много голяма част тези материали да бъдат ликвидирани, но за тяхно съжаление такива данни са останали все пак. И те дават основание да се направят изводи, че прокуратурата в нашата страна е оценила протестите на хората като "държавен преврат". Това е престъпление по чл. 95 от Наказателния кодекс – граждани участват в бунт или въстание с цел да се подронят или съборят властта в нашата страна.

Нещо като формулировките за протестите, които сме виждали в сайта ПИК...

Вие го казахте и може би не сте далеч от истината. Това означава, че според българската прокуратура, която има много активно поведение в защита на предишното държавно ръководство, хората в нашата страна, които протестират, извършват престъпление против сигурността на републиката. Тези дни на един брифинг Борисов използва израза "преврат", че някой иска да осъществи преврат. Това кореспондира в много голяма степен с това, което аз съм прочел в едно постановление на Специализираната прокуратура, където пише точно това. Нищо случайно няма. Това е основанието да се използват СРС-та срещу стотици български граждани. И те не са, както в началото се казваше – 30, 50, 70... Те са стотици. Тези СРС-та са използвани не само през септември миналата година, а преди това и след това.

Бюрото за контрол на СРС вече отговори на адв. Николай Хаджигенов, че няма да данни да е подслушван незаконно. Да не излезе, че всичко си е законно?

А г-н Хаджигенов дали е разбрал въобще, че е подслушван от отговора, който е получил. Той не е разбрал нищо, защото този отговор не казва нищо на гражданина. Вероятно истинският отговор на този въпрос, не само за г-н Хаджигенов, но и за много други граждани, ще дойде в малко по-късен период. Важно е да дойде. Аз съм убеден, че когато наблюдението на един човек е приключило, няма никакво основание компетентните институции да продължават да крият тази информация, защото наблюдението вече е преустановено и не могат да настъпят никакви негативни последици за държаните органи.

Законът трябва да се промени радикално. Когато човек поиска да му се отговори на такъв въпрос, трябва да му се отговори ясно и точно, защото става дума за ограничаване на неговите лични права и никой няма право да пази в тайна дали това се е случвало. В редица свои решения Европейският съд по правата на човека казва, че няма никакви основания тази информация да се пази в тайна. В Чехия, когато преустановят наблюдението със СРС, изтече срок, влязат ли материалите по дело, това става явна информация. Единствено публичността може да гарантира защитата на основните човешки права от произвол при използването на СРС. Аз ще направя всичко възможно истината за подслушването на множество протестиращи български граждани през миналата година да излезе наяве.

Укоримото е тази информация да се крие. Коя е тая прокуратура и кой е тоя прокурор (които са се занимавали с това)? Дали не се казва прокурорът Първанов от Специализираната прокуратура, който бил наблюдаващ прокурор по това производство, по което са направени множество искания за използване и прилагане на множество специални разузнавателни средства, разрешавани от Специализирания наказателен съд? Нека да видим това. Тези лица, които са били активни в тази дейност, трябва да бъдат показани на българското общество. Мисля, че това е справедливо.

Атаките към вас не идват само от ГЕРБ. Има критики и от опонентите на бившите управляващи. В четвъртък от думите на Атанас Атанасов от "Демократична България" се разбра, че там, където ДПС има "купувачи" на гласове, шефовете на ОДМВР не са сменени? Има ли основания за тази критика?

Мисля, че е пресилена. Критиката е нещо хубаво. Тя стимулира там, където е извършен пропуск, да бъде компенсиран. Безгрешни хора няма. Но не смятам, че ако го е казал това г-н Атанасов, той е бил прав. Ще ви кажа тази информация, която съм получавал от надежден източник лично аз. В три областни центъра на страната в Северозападна България има достатъчно информация, че действително се правят опити за купуване на гласове за партия, която в тези области няма етнически представители. Става дума за един доста известен, поне в миналото, деец на тази партия. Там са сменени ръководителите на областните дирекции. Това е един от примерите, че г-н Атанасов не е прав. Той говори в множествено число. Нека да посочи за коя дирекция става дума, за да можем да говорим по-конкретно.

Очаква ли се органите на МВР да извикат Бойко Борисов на разпит по т.нар. "канибалското дело"?

Това ще решат тези служители, които осъществяват проверка, но аз съм изразявал своето мнение. Аз няма да налагам това мнение, но според мен той трябва да бъде разпитан и е най-добре да бъде разпитан след изборите, защото той ще продължи да плаче като вдовица...

Не е ли много трудно да излезе дело за заплаха с десетгодишна давност?

Няма да е трудно. Ще кажа няколко неща от юридическа гледна точка. Там са намесени няколко лица, които са планирали това, което се е случило. Тези няколко лица, съгласно нашия Наказателен кодекс, се наричат по определен начин (вероятно се има предвид състава за организирана престъпна група – б.р.). Когато едно деяние е извършено при тези условия, давността, която някои се надяват да е изтекла, ще се окаже, че не е изтекла. Зависи много от тази проверка, която в момента протича и още не е завършила. Доколкото знам, ще трябва да съдействат със своите сведения и информации и хора, които се намират в момента в чужбина. Но те са изявили желание да се осветли този случай в много по-голяма дълбочина.

Вие атакувахте Иван Гешев, включително имаше квалификации по него адрес. Той атакува вас. Какъв е резултатът от този конфликт?

Моята оценка е, че прокуратурата трябва да има ново ръководство. Това, което сега действа, е продукт на политическа власт, която е отритната от хората още на 4 април. След като стана известно, че Борисов си е избрал един главен прокурор, после е повторил избора с друг главен прокурор, аз мисля, че това противоречи на конституцията и само на това основание той (Гешев) не бива да е на това място, което заема сега.

Второ, този главен прокурор така изпълнява своите задължения по закон, че демонстрира политическа ангажираност. Той изпълнява политически разпореждания на бившия министър-председател. Ние всички чухме записи, в които Борисов казва, че той щял да разпореди на Гешев, щял да разпореди на Цацаров, нали... Аз ще кажа на Гешев, аз ще кажа на Цацаров. Аз ще ги размажа. Аз ще направя това... Говоря за тези записи, в който толкова откровено разясни на българската общественост как някои длъжностни лица, включително главния прокурор, са в зависимост от него, че от това по-ясно не е необходимо да става. Достатъчно е това. Така че след като Борисов може да разпорежда на прокурорите в нашата страна, това означава, че прокуратурата не е независима. Т.е. тези отношения, в които е влязла прокуратурата с изпълнителна власт противоречат на самата конституция. На това основание този главен прокурор не трябва да е на това място. Да си намери друго поприще.

Например, да отиде в ГЕРБ да започне да изпълнява някаква политическа функция, но не е за независимата прокуратура. Той със своето поведение и начина на ръководене фактически я е извадил от съдебната власт и я е поставил по негово усмотрение в изпълнителната власт. Той е слял независимата прокуратура с политическата власт. Спомнете си, че той даде интервю, в което заяви на всеослушание, че той не признава разделението на властите, което напълно потвърждава това, което сега се опитвам да кажа.

Затова не смятам, че той е за мястото, което заема. Иначе той може да е много добро момче, вкъщи да е добър съпруг, да е добър приятел, но не е за този пост. Има много други аргументи, но аз смятам да ги отразя на друго място, по друг начин и много по-детайлно. И това ще стане много скоро.

Кое е това място? Наднационални институции. Пред Кьовеши?

Най-напред ще се опитаме в национални институции (Висшият съдебен съвет и съдебният инспекторат имат право да преценява поведението на магистратите – б.р.).

Вие виждате ли се на мястото на Иван Гешев в прокуратурата?

Аз си се представях на това място преди повече от 20 години. Сега представите ми са достатъчно избледнели, защото те са безсмислени. Има изисквания на закона и конституцията, така че повече коментари са излишни (Рашков е на 66 години, а при достигане на 65-годишна възраст магистратите задължително се пенсионират – б.р.).

Дали имате достоверна информация, че частни гардове са пускани да охраняват протестите миналата година, преоблечени като полицаи?

Аз специално нямам информация по тази линия. Ако това се установи, аз ще взема всички мерки това повече никога да не става, а тези, които са си го позволили, да си получат заслуженото.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 62 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Човечец

    116 26 Отговор
    Поздравления! Само това е начина, да се изчисти България от ГЕРБ и придатъци!

    Коментиран от #8, #121, #137

  • 3 Мутрите

    102 23 Отговор
    си намериха майстора , Рашков не си поплюва ,скоро ще има и арести крадливи на мутро-мафиоти жени , мъже има и траверси хи хи

    Коментиран от #59, #74

  • 4 фейк

    36 81 Отговор
    След изборите ще ги предоставите данните ?

    Да не се окаже после, че няма такива и всичко това да е предизборно , а ?

    Коментиран от #17

  • 5 Рашко Бойкин

    33 56 Отговор
    Отговори на 2 въпроса:
    Къде изнесе досегашните доказателства?
    Парламента ли е мястото или прокуратурата?
    Или викаш: той - парламента е жив цирк

    Коментиран от #10, #66

  • 6 Миризлив пор

    22 60 Отговор
    Въпросните са действали срещу демократично избрана власт. По всички правила и норми са подготвяли преврат.

    Коментиран от #91, #105, #109

  • 7 От субсидията на ГЕРБ

    57 9 Отговор
    Да се платят обещетения на потърпевшите. Вишия партиен съвет на ГЕРБ глоби и съд.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Hhhhhhh

    24 1 Отговор

    До коментар #5 от "Рашко Бойкин":

    Направо на Борисов да ги даде
  • 11 Факт

    60 15 Отговор
    Представяте ли си министър на вътрешните работи, ако беше Младен Маринов или Терзийски сега ???? Пак щяха да си затварят очите за купуване на гласове, за безогледен натиск, подслушване и подчинение на модела Борисов-Доган-Беевски-Гешев... Слава Богу, вижда се краят на този порочен модел и скрита замаскирана управляваща коалиция ГЕРБ-ДПС с любезното съдействие на Патриотарите! Браво на Рашков, докато има доблестни хора като него има шанс за спасение на България!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гостот Силистра

    39 10 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    да, след такива кражби и грабежи прасето,каракачан,емил димитров-мафиота,бройко,каскета,сиика,юрданка,даритка,пкп и всички други градски и селски дерибеии...трябваше да са в арестите за по сигурно

    Коментиран от #21

  • 14 1618

    48 12 Отговор
    Борисов да бъде даден на съд за престъпления срещу народа!
  • 15 ОПГ Перник

    22 6 Отговор
    Мене все още ме заплашват престъпни елементи близки до Гешев и Борисов включително пускат СРС откраднато от Службите!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Хаааа

    35 9 Отговор

    До коментар #4 от "фейк":

    След изборите ще ги предоставят данните, защото на тази прокуратура, не може да се вярва, че ще си свърши работата!!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Филип Георгиев

    26 9 Отговор
    ЗАЩО ГHУCИЩETO ЩЕ БЪДЕ РАЗПИТАН СЛЕД ИЗБОРИТЕ ?! СЕГА ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗКАРВАН С БEЛEЗHИЦИ КАТО КАТУНАРСКА МЕЧКА. ЗА ДА СЕ СКРИЯТ БЛЕЯЛАТА ПОД КРЕВАТИТЕ НА 11-ТИ.

    Коментиран от #26

  • 20 Sss

    23 12 Отговор

    До коментар #9 от "БСП и ГЕРБ":

    Наказателните бригади трябва да са срещу доскорошните управляващи - ГЕРБ, ДПС и Патриотарите!!!! В предишния парламент БСП беше единствената опозиция, всички други бяха задружна управляваща коалиция ГЕРБ-ДПС с любезното съдействие на Патриотарите!!!

    Коментиран от #24

  • 21 ТаУмВзе

    28 7 Отговор

    До коментар #13 от "Гостот Силистра":

    Нямам съмнения, че мутропитека и компания вече са започнали с Поръчките. Въпрос на време е шизофренясалата мутра да изпляска тоталка от страх. Друга е темата, че тия са за Военен трибунал. Ако бяхме нация де. И те го те!
  • 22 РАДЕВ И РАШКОВ ГИ Е ШУБЕ

    10 23 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    И ТЕ СА В....ЦИРКА
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 АЙДЕ ДЕ

    14 17 Отговор

    До коментар #20 от "Sss":

    ЧЕ БСП КОМУНДЕТАТА ГЛАСУВАХА С ДВЕ РЪЦЕ ЗА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

    Коментиран от #30

  • 25 С ПОДСЛУШВАНЕ ГЕПИХМЕ РАДЕВ

    15 24 Отговор
    КАК СИ УРЕЖДА ДЕСИТО НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА

    Коментиран от #27, #63, #107

  • 26 Даа

    26 13 Отговор

    До коментар #19 от "Филип Георгиев":

    Ще бъде разпитан след изборите, защото ако го направят сега, той еднокнижника ще се изкара предизборна жертва!!! А има едни 20 процента, които все още му вярват на лъжите, фалша и измамите му!!! Слава Богу, че останалите 80 процента са твърдо против ГЕРБ и патерици (ВМРО, НФСБ,Воля)

    Коментиран от #39, #64

  • 27 Sss

    17 9 Отговор

    До коментар #25 от "С ПОДСЛУШВАНЕ ГЕПИХМЕ РАДЕВ":

    Докато има телета като теб ще има и касапи като Боко! Театър за наивници!!!
  • 28 Алфа Вълкът

    22 25 Отговор
    Покажете му имотите най-накрая на тоя психар, гаражи и складове били. Ами апартаментите, къщите с каква пазарна стойност са? И тия складове къде са колко са големи, взима ли им наем, ами тия гаражи, да не са паркинги, а? Тоя сложи Цецо апартамента в малкия си джоб!
  • 29 Е няма такъв образ

    14 21 Отговор
    Кажи си тарашков, кво си правил по времето на соца😂😂😂Кажи си чашков откъде пари за всичките дворци и подръжката им и за слугите дето те обслужват?!😂😂😂
    Стига си ни занимавал с глупости и нарочно отбиваш вниманието към Борисов, за да не те питат за всички несправедливи чистки дето правиш в МВР. Знай обаче, че си още временно вътрешен министър има няма 1 месец😂 А и не забравяй също, че на този свят също си временно и след твоите золуми дълго ще трябва да се чисти😂😂😂😂

    Коментиран от #133

  • 30 ХааааАбсю

    13 11 Отговор

    До коментар #24 от "АЙДЕ ДЕ":

    Абсолютна лъжа е, че БСП са гласували за този главен прокурор, вижте фактите преди да пишете измислици, защото само една малка част от тях гласуваха за него и после се отцепиха и станаха независими депутати и си направиха нова партийна подчинена на Боко и Пеевски!!!?

    Коментиран от #37, #50

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 НЕ ДУМАЙ!

    6 13 Отговор
    Божков: Сега протест до дупка и го мачкаме Бойко. Виж го вчера плачеше, оправдаваше се, лъже, подсказват му лъжите. Давам ти материали какво да пишеш. Моли се. Иска от работодателите помощ.Мъж: Да. Разбира се.Божков: Така че сега трябва докрай! Бойко, Гешев. Нали Бойко имам предвид цялото им правителство и Гешев.Мъж: Да, да.Божков: И после да видим Румен Радев какво Правителство ще направи. Там трябва да се съветва.(12 юли 2020 г. (неделя) обвиняемият Васил Божков провежда разговор с лице, за което са налице данни от справка на ДАНС, че е Огнян Стефанов)
  • 33 ВЕЛИК

    17 6 Отговор
    Рашков: От къде сте?
    Мисирка: От ПИК
    Рашков: От къде?
    Мисирка: Информационна агенция ПИК
    Рашков: Аз мисля че казах тук само журналисти да идват.
  • 34 ТаУмВзе

    5 1 Отговор
    Да Живее Цензурата! Браво!
  • 35 ДОКУМЕНТИТЕ

    11 8 Отговор

    До коментар #31 от "ДОКУМЕНТИТЕ":

    След 9 септември 1944-а къщата на Райна Княгиня, която тя строи като вдовица, е кофискувана от комунистите!
    Синът и Генерал Иван Дипчев прекарва няколко години по концлагери и затвори.
    През 1954-а е изправен пред съда в Троян за измислени престъпления отпреди 30 години.
    Съдят го заради участие в преследването на разбойническата чета на Васил Героя и Дочо Узунов,
    обявени от комунистите за ,,герои!.
    Умира в концлагера край Ловечот системни побои!
    Гробът му и до днес не се знае къде!

    Коментиран от #38

  • 36 Аааааа

    13 0 Отговор
    А тези които коментират тук дали са ги подслушвали?????

    Коментиран от #44

  • 37 червен маймуняк

    14 9 Отговор

    До коментар #30 от "ХааааАбсю":

    Пеевски е продукт на НДСВ и БСП. Пеевски и Корнелия Нинова бяха зам. министри в правителството на тройната коалиция. В правителството на Орешарски Пеевски беше избран за шеф на ДАНС. Къде е тук Борисов?
  • 38 ФАКТ Е

    13 7 Отговор

    До коментар #35 от "ДОКУМЕНТИТЕ":

    Вторият син на Райна Княгиня - Георги Дипчев,
    завършва военноморското училище във Варна, става машинист на торпедоносеца Дръзки
    и през Балканската война участва в потопяването на турския кръстосвач Хамидие.
    После се заселва в Бургас, става учител и основава техническото училище.
    Умира няколко години след 9.9.1944г.
    "При неизяснани обстоятелства"
    Което по тогавашната лексика, означава
    ликвидиран от комунистите, като "фашага"!

    Коментиран от #40

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ИСТИНАТА

    7 7 Отговор

    До коментар #38 от "ФАКТ Е":

    Третият син на Райна Княгиня Владимир Дипчев
    завършва Военното училище.
    Той проявява мъжество при атаката и превземането на Одринската крепост на 13 май 1913 година.
    Участва и в Междусъюзническата и Първата световна война.
    Завръща се от фронта като герой с 3 ордена за храброст.
    Напуска рано войската. През 30-те години е директор на кинематографията.
    Изчезва безследно на 10 октомври 1944 г. на път за работа.
    Разстрелян е от камунистите без съд и присъда.
    Неговият труп е изхвърлен, не се знае къде.
    На кучетя, вълци и чакали!

    Коментиран от #45

  • 41 Как може

    15 3 Отговор
    Как може протестиращите да ги водят превратаджия.
    Закона за преврат е много жесток.
    Затвор с десетилетия.
    Срам.
  • 42 адмирации

    10 8 Отговор
    г-н Рашков! Да си гледат герберската работа тези, които казват, че трябва да ги покажете. Законът, че е забранено изнасянето на СРС-та е техен. Мястото им наистина е в парламента. Нещастниците мислят, че ще се закачите на въдицата им, за да започнат дела до дупка.
  • 43 Хубаво е

    12 6 Отговор
    Да имаш 12 тоалетни.Не се знае кога и къде ще ти се...аха.
  • 44 ТаУмВзе

    8 3 Отговор

    До коментар #36 от "Аааааа":

    Много ясно. На протестите имаше камери за лицево разпознаване. 1984та стайл е!
  • 45 ФАКТ Е

    7 7 Отговор

    До коментар #40 от "ИСТИНАТА":

    Внукът на Райна Княгиня, Христо, е изпратен от комунистите в концлагера Богданов дол.

    Владимир-правнукът на Райна Княгиня, завършва с отличие инженерство,
    но комунистите го уволняват от завода на третия ден след постъпването му!

    Коментиран от #49

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Хубаво е

    11 16 Отговор
    Абе ,Рашков!И Бойко не е толкова имотен като теб бе,комуне дърто!Ще изкараш ли за службичка некъсе като посланник?Или вече си изкарал?

    Коментиран от #51

  • 48 Хубаво е

    11 10 Отговор
    Да си на държавна хранилка цел живот,па и да скатаеш милиончета за имоти.Може и жена ти да ти ги купи,нали?Щото си много Убав!Брей тоя Рашко,хубавеца брей.
  • 49 Да се знае

    6 6 Отговор

    До коментар #45 от "ФАКТ Е":

    Четвъртият син на легендарната българка Райна Княгиня
    полк. Асен Дипчев, е ученик в гимназията, но заминава на фронта като доброволец.
    Проявява себеотрицание при атаката на Тутраканската крепост и разгрома на румънския гарнизон на 5 септември 1916 г.
    Награден е с орден за храброст.
    Участва в боевете на Дойран и на Добро поле през септември 1918-а.

    След 9 септември дълги години лежи по концлагерите.
    Там комунистите го малтретират системно и разсипват здравето му!
    След това го лишават дълги години от пенсия, обричайки го на глад и мизерия!
    Комунистите не разрешават на децата му-отлични ученици, да следват.
    Умира през 1964-а в Бургас.
  • 50 предлагам ти

    2 8 Отговор

    До коментар #30 от "ХааааАбсю":

    да прочетеш статията в Сега от 22 април 21-ва година "Гешев пак обедини ГЕРБ, ДПС и БСП в парламента"

    Коментиран от #57

  • 51 Вярно е

    15 13 Отговор

    До коментар #47 от "Хубаво е":

    Борисов не е толкова имотен като Рашков!
    Много по-имотен е!
    Всички видяха замъкът с басейните и модните бутици на мутресата
    му в Барцелона!
    И пачките и кюлчетата в спалнята му!
    Ще видят и офшорните му сметки, след 11-ти юли!

    Коментиран от #58, #61, #86

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Мачкай Рашков🌻🌻🌻

    20 11 Отговор
    Смачкай ги Рашков смачкай ги тези продажници
  • 54 Филип Георгиев

    13 6 Отговор

    До коментар #46 от "Ти си селяндур":

    ТЕЗИ КОИТО СИ ИЗКАРАХА ЖАЛКИЯ ЖИВОТЕЦ С ПЕСНИТЕ НА ДЪЛГИЯ И СКЕЧОВЕТЕ С БАБА ВУНА И ВЪЗПИТАВАХА С ТЯХ ДЕЦАТА СИ, СЕГА ОБИЖДАТ НА"ЧАЛГАР'
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ддд

    12 14 Отговор
    Тоя е най упорития министър,да изпълни комунистическата поръчка на Радев.Личи му че ДС агент,лъже,маже и доказателства не дава!

    Коментиран от #62

  • 57 Ясно е

    6 0 Отговор

    До коментар #50 от "предлагам ти":

    Заради противоконституционните "избираеми места"
    в Парламента няма народни представители,
    а има бутончета, защитаващи олигархията и партокрацията!
  • 58 Хубаво е

    6 12 Отговор

    До коментар #51 от "Вярно е":

    Къв замък?Доказателства другар!Замък ,а той по цел ден въртеше по магистралите с джипката,които магистрали комунетата на бсп спряха.И най-висок ток в Европа.Уха,идва Радевата зима!
  • 59 Ддд

    11 9 Отговор

    До коментар #3 от "Мутрите":

    Викаш милионера в имоти само 19 броя,бил честен и неподкупен и не е играл с мутрите?Ти на коя планета живееш?
  • 60 Хубаво е

    8 11 Отговор
    Рашков стига кьорфишеци!Ще напълниш ли ма хората хладилниците или ще обещаваш като Жанката Виденов да останеш с раята до края,но в резиденцията с 12 тоалетни?
  • 61 Омръзнахте с опорките

    12 11 Отговор

    До коментар #51 от "Вярно е":

    И кво са видели всички😂😂😂Един филмиран от ДС запис, дето го готвят за ОСКАР😂😂😂😂
    А, да всички обаче видяхме Узунов с пликчето и Рашков със замъка, бал тъй😂😂😂😂

    Коментиран от #68

  • 62 Данъкоплатец

    20 16 Отговор

    До коментар #56 от "Ддд":

    За първи път България има правителство, като сегашното,
    което да защитава народа, закона и истината!

    Рашков!
    Поклон от мен!

    Коментиран от #67, #78

  • 63 Такъв е живота

    6 4 Отговор

    До коментар #25 от "С ПОДСЛУШВАНЕ ГЕПИХМЕ РАДЕВ":

    Стани и ти някакъв,някой на някого и си оправи живота и уреди жена си на хранилка.Такова е положението в България.Не ти ли харесва бегай в чужбина там пак ще си никой но поне ще си сит.
  • 64 Опсаааа

    7 7 Отговор

    До коментар #26 от "Даа":

    80 процента де.би.ли, така каза радевия човек не помниш ли😂😂😂😂
  • 65 Фен

    2 5 Отговор
    Действайте с доказателства и съдебни решения ,защото чрез посолството на САЩ ще ги получавате.
  • 66 калинка от герб

    18 9 Отговор

    До коментар #5 от "Рашко Бойкин":

    хахахаха ти се шегуваш , когато гербераст каже дай доказателства на прокуратурата , да се чете "нашата прокуратура"
  • 67 Ддд

    8 17 Отговор

    До коментар #62 от "Данъкоплатец":

    Хахахаха, с какво точно го защитава,я дай примери?От цялата пушилка която вдигат тези,едно доказателство нямат за съд.Отделно до онзи ден не познаваха законите та да сменят шефове на банки и АПИ! :))))

    Коментиран от #70

  • 68 Вярно е

    14 12 Отговор

    До коментар #61 от "Омръзнахте с опорките":

    За ОСКАР, ама защо оркатът Гешев на престъпникът Борисов се прави на разсеян и не иска да го гледа филмът с пачките на Борисов?
    Цяла България го гледа,
    а Прокуратурата не иска да го гледа!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Данъкоплатец

    11 12 Отговор

    До коментар #67 от "Ддд":

    Пачките Борисов не ги е спестил от банички с бозичка, нали?
    Доказателството за пачките на Борисов е пред очите на цяла България!

    Пропаднали метро и магистрали!
    Пропаднали плочки на тротоарите!
    Дупки в асфалта по всички пътища и улици!
    Ти сляп ли си?

    Коментиран от #79, #87, #97

  • 71 айде у лево

    11 7 Отговор

    До коментар #8 от "слугинаж":

    Верно си слугинаж на простия еднокнижник!!! от такива калинки като тебе не може да се оправим като държава но на 11 ще разбереш!
  • 72 Суха съчка

    4 3 Отговор
    А не беше ли преврат платен от ВБ проф.Ми...... вече официално плаче за колекцията.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 По голяма мутра

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Мутрите":

    С къщи на стойност 50 милиона имали. Имотния крал. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Мафия е на власт
  • 75 Спестени от

    5 0 Отговор

    До коментар #73 от "БААСИИ,..ОТИ .. РАШ'КОВАТА БОЙ'КА":

    Баничка и боза. Кой кого трябва да разследва
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 разума

    10 5 Отговор
    За първи път виждам истински министър на МВР.Истината от личен опит е че прокуратурата обвинява когото иска и по какъвто иска член.В това се крие разковничето. Когато иска де те оправдае те обвинява по член по който не си виновен и обратно. Съда съди само по това което му се предоставя тоест е с вързани ръце.Време беше да се покаже на прокуратурата ,че не е в изпълнителната власт където е МВР , а в съдебната и събирането на оперативен материал е работа на МВР . Което е необходимо ще бъде дадено на прокуратурата , ако има такава, защото в момента такава независима няма.

    Коментиран от #80

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Мдаааааа

    9 9 Отговор

    До коментар #70 от "Данъкоплатец":

    Ти какво очакваш от некадърен комунист като Борисов?
    С килийно образование за маркучодържател!

    Обаче признавам, че комунистът Борисов е уникален лъжец и наглец!

    Коментиран от #85

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Данъкоплатец

    1 1 Отговор

    До коментар #78 от "Ти днес":

    Най-редовно!
    Но не ми помагат!
    Ти какви пиеш?
  • 82 томка бикова

    6 8 Отговор
    Аз Томка Бикова,
    съвместно с вещите по тези неща: милиционера-старшина от Старозагорската автогара Манивел Манов и известната юристка / с диплома от Свободен "университет" в Русе / Деси Атанасова /замълчавам за прозвищата и / Гарантираме, че Б. Рашков безогледно лъже!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Шоши

    5 2 Отговор
    Бацето от бе ка пе буржи у затвора
  • 85 Не обиждай

    7 4 Отговор

    До коментар #79 от "Мдаааааа":

    Не обиждай!
    Борисов дори знае една дума на чужд език:
    "Кангручулейшън!

    Може да е само една дума,
    но я знае цялата, нали?
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Ддд

    7 6 Отговор

    До коментар #70 от "Данъкоплатец":

    Ако Бойко беше крал,откъде щеше да има пари за пътища бе другарю?

    Коментиран от #111

  • 88 !!!?

    8 6 Отговор
    "Черната кутия" на Фигурантите Рашков се изчерпа ! "Бивши хора" нищо ново или добро не могат да предложат за просперитета на България, а ровене в мръсните ризи на себеподобните. Оставка !!!?
  • 89 чалга пол

    8 5 Отговор
    Бойко Рашков - доноса.
  • 90 Терминатор

    8 7 Отговор
    РашкоФ какво ще кажеш за имотите си .Как става това със заплатата на един даскал.Ти си един долнопробен бандит на който ще му бъде видяна сметката съвсем скоро .ВЕРВАЙ МИ.
  • 91 7373838

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Миризлив пор":

    Ти не само си пор но и миризлив
  • 92 Смотан

    1 0 Отговор
    Слушат слушат даже когато си бъркам в панталона чуват докато космите ми оплитат във прокрадващата ми се ръка по кожата към ……. работа
  • 93 ГЕРБ

    4 5 Отговор

    До коментар #83 от "Хаха хаха ха":

    А ти какво плямпаш бе .Мамица.. ти .и господ да дойде ти пак ще си останеш лай.о

    Коментиран от #94

  • 94 хихихихихи

    7 3 Отговор

    До коментар #93 от "ГЕРБ":

    Отчаян ли си? Гадно ли ти е? Не се коси, отсега нататък ще бъде така!
  • 95 3666999

    3 2 Отговор

    До коментар #76 от "Запознат":

    И извънземните ти говорят всеки ден
  • 96 гост

    2 2 Отговор
    Предлагам местенето да започне сега.
  • 97 Фактите говорят, а лъжите

    11 4 Отговор

    До коментар #70 от "Данъкоплатец":

    И къде са пропадналите магистрали?!А там дето фирмите на Черепа се правеха, че работят, а те спестявали материал за дворците на Рашков😂😂😂😂
    А щом не ви харесват магистралите на Бойко изчегъроитайте ги бе, направете си ваши😂😂Да ама когато управлявахте да бяхте направили тротоари и улици,а?!Сега е лесно да критикувате, защото има построени, а по времето на Тройната ламя, Цари , Орешарски, имаше строежи на Масларката, на Братко и Батко, ама ви е много къса паметта,👺😂

    Коментиран от #103, #114

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Бойко

    7 2 Отговор
    Естественно, че ще подслушвам превратаджиите на Мадуро!!!
  • 100 СЕВЕРОЗАПАДА

    2 0 Отговор
    Подслушвани са стотици, но не разбрах какво става с Шаламанди?
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Соломон

    5 6 Отговор
    Явно ,че комунизма ,не си е заминавал от България.
    Бойко е използвал именно с комунистически методи ,да подслушва опозиционите партий . Така прави и Путин. Мафията е самата държава и е време да ги изметем тези явления и вредните партий за държавата.
    Вредните партий за държавата за БСП - ДПС - ГЕРБ - АТАКА - ВРМО - НФСБ - ВОЛЯ . Как така Президента Радев ,успя да направи правителство от елексира от кадри на всички партий , правителство което работи отлично за България. Направо да оставим правителството на Радев и да решим бързо проблемите на България.
    Ще кажа ,че нарочно до сега Бойко Борисов е назначавал некадърници , защото некадърника си знае ,че е такъв и най лесно се манипулира и управлява . Стига толкоз кражби , има пари за всичко както каза председателят Янев . Тока ни вдигат ,вода вдигат , храна вдигат ,парно вдигат , защото крадът и оразрешават да се вдигат цените , защото регулаторите им плащат подкупи . Мафия се нарича и то Държавна . Сякаш сме като Габон или друга държава от третият свят.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Отегчен

    5 5 Отговор
    Предизборна дъвка за наивници.

    Коментиран от #108

  • 105 Перо

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "Миризлив пор":

    Как ще се подготвя преврат от невъоръжени студенти и други протестиращи,мирни хора. Ако се правеше преврат,щяха да участват военните и толупа щеше да увисне на въжето от втория етаж,над входа на МС,заедно с другите важни престъпници и нямаше да им помогне,нито НСО,нито специализираната мутренска прокуратура,нито пионките с лампазите от МВР.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 хахаха

    8 3 Отговор

    До коментар #25 от "С ПОДСЛУШВАНЕ ГЕПИХМЕ РАДЕВ":

    Айде стига бе, тази лъжлива герберска мантра се изтърка вече. Дай нещо нова за оплюване на единствения честен скромен и морален държавен глава. ГЕРБ не са ли ви раздали още новите опорки за оплюване и клевети. Тичай до офиса.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Уйке

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Миризлив пор":

    А бей миризлив пор! Кое е демократичното на фалшифицирани и купени избори!
  • 110 дада

    6 4 Отговор

    До коментар #103 от "Данъкоплатец":

    Ние българите толкова сме свикнали с разбитите тротоари и улици, че не ни прави впечатление. С мръсотията, изпочупеното, с неподдържаните тревни площи, с плевелите ибуяли между плочките, с натрупания прахоляк. Кожато човек поживее в Западна Европа и се върне тук, тогава вижда разликата и мизерията тук, тъжните намръщени лица на хората и тогава му се плаче за нищетата и разрухата, която е превзела държавата, на фона на която стърчат няколко лъскави сгради. Положението е плачевно, въпреки еврофондовете, защото кметовете като Фандъкова нямат визия за градовите, защото са ограничени и недобри специалисти за кметските кресла.

    Коментиран от #116, #125

  • 111 Данъкоплатец

    6 6 Отговор

    До коментар #87 от "Ддд":

    А пачките и кюлчетата в спалнята му
    от банички и бозички ли са спестени?
    А милиардите в офшорните сметки?

    След 11 юли, след като изметем и чадърът Гешев на Борисов,
    ще ти се изцъклят очите от видяното!

    Коментиран от #126, #127

  • 112 ЧУДЕСНО Е ДА СЕ ВИДИ

    9 5 Отговор
    КАК ДВА-ТРИ ТРОЛА НА МУТРАТА ОТ СИК ( ВЕРОЯТНО СПИСВАЧЕТЕ НА ПИК ) РЕВЪТ НА УМРЯЛО - ДОБЪР ЗНАК !
  • 113 Ива

    8 6 Отговор
    След машинното гласуване , сикаджията и шайката ще отлетят с двеста и никога повече власт !
  • 114 Данъкоплатец

    5 7 Отговор

    До коментар #97 от "Фактите говорят, а лъжите":

    Смешен си Тролчо!
    Ако е вярно това което казваш за Божков,
    нали пак Борисов му е давал държавните поръчки?
    Нали Борисов с джипката лично контролираше строителството?

    Стига бе, брато!
    Заболя ме коремът от смях!

    Коментиран от #124

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Данъкоплатец

    6 8 Отговор

    До коментар #110 от "дада":

    Прав си!
    Но каква визия може да има учителка по руски, като Фандъкова!
    Каква визия може да има комунистът Борисов, с килийно образование за маркучодържател?
    Каква визия за здравеопазването може да има , финансистът Ананиев?Зам министър на Живков!
    Или визия за пътищата да имаЛиляна Павлова?
    Внучката на министър на химията на Живков?
    С огромен апартамент от контингента на ЦК на БКП!

    Коментиран от #119, #123

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Филип Георгиев

    5 7 Отговор

    До коментар #116 от "Данъкоплатец":

    РАЯТА СИ ГИ ХАРЕСВА. И ГAHЮ БАЛKAНСКИ И ПKП И ШОФЬОРА НА МЕТО ИЛИЕНСКИ И ЕКС'ВОЕННИЯ И ЕКС'СПОРТНИЯ МИНИСТЪР. ХАРЕСВА ГИ ' ЩОТО СА ПО ТЕХЕН ОБРАЗ И ПОДОБИЕ. Т'ВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. ИНАЧЕ К'ВАТО Е ВИЗИЯТА НА КАРАКАЧАНОВ, КРАСЕН КРАЛЕВ, АНГЕЛОВ, В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ Е АРМИЯТА, СПОРТА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО.
  • 120 ПЕЕВ

    10 4 Отговор
    СТИГА ПУСКАШ СЛУХОВЕ ЗА ДА АГИТИРАШ ХОРАТА ПРОТИВ БОЙКО. ПРЕЗ ТВОЕТО ВРЕМЕ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ СЕ ПОДСЛУШВАПЕ. Д Е М И КОМУНИСТИТЕ.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Подкрепа за Борисов

    8 3 Отговор

    До коментар #116 от "Данъкоплатец":

    Каква Визия може да има върлМилиционер милионер Реваншист А Чалгарите Слави Ментето Мутрата От 90 год Или Тошко Африкански Или Маята Или Дончева Голяма Визия имат Тези Огромни Лъжци Няма що Или Служебните Разрушители Стани Да седна Слепи ли сте
  • 124 Подкрепа за Борисов

    5 3 Отговор

    До коментар #114 от "Данъкоплатец":

    Питай Слави Какво търси при Божков Защо не се посмееш на това Или Болшевишката Маята Колко смешно борците новите мутри овълчени кръвожадни
  • 125 Гледай по мащабно

    8 1 Отговор

    До коментар #110 от "дада":

    Само да те питам "тролчо" ходил ли си на запад, живял ли си малко поне, за да правиш сравнение с БГ. А да ти кажа за всеки случай, че ако си изхвърлиш хартийка, или нещо по голямо извън определените за смет места, те ГЛОБЯВАТ, на часа.И не защото някой от общината ходи след теб, а защото съседа те е видял и моментално се обажда на службите в общината или някой с който сте се разминали случайно😂😂😂 А и друго, колко плащаш данък смет и поддръжка поинтересувай се как е в Австрия, Германия, Англия и тогава говори. А за плочките само да ти кажа, че тук не останаха кадърни майстори, всичко отиде да работи по изброените страни и не само.И знаеш ли защо, защото тукашните "работодатели", довчерашните приватизатори и червени бизнесмени, смятат, че хората, които наемат, са длъжни да им работят по 12 и повече часа на минимална заплата и без договор. А си се оплакал, а си изхвърчал от фирмата.И това се поинтересувай кой го направи, всеки случай не е Борисов, а точно червените из...оди,,😈😈😈
  • 126 Подкрепа за Борисов

    6 3 Отговор

    До коментар #111 от "Данъкоплатец":

    Ти си клеветник Но След 11 ще ревете всички Вие цените се вдигат хаосът е налице служебните ограбиха парите за Хемус и работят за преизбирането на Радев е Радев втори мандат Няма за теб Европа спира парите за България че тези Комунисти погазиха Демокрацията

    Коментиран от #129

  • 127 Подкрепа за Борисов

    3 4 Отговор

    До коментар #111 от "Данъкоплатец":

    Ти лъжешстига с тези пачки върви да държиш сметка за Милионите на Рашков или за Милионите на Слави или за Милионите на БКП или за Милионите на ДПС Защо не смееш да им търсиш сметка Анонимни Лъжецо
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Стрезов

    2 0 Отговор

    До коментар #126 от "Подкрепа за Борисов":

    Заплашвал ли, амбри? От твоята уста излиза много смешно. Не се напиняй, да не си спукаш някой възпален хемороид. Хяхяхяхяхяхях
  • 130 5555

    4 1 Отговор
    Какъвто е шефа им Тиквата, такива и троловете му. Булката беглец и неговите шаферки. Поздрави от Симитли!

    Коментиран от #138

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Матей

    4 2 Отговор
    Служебното правителство действа неуверено,преследва голямата престъпност,но внимава да не я стигне.Създава се впечатлението ,че американските ни господари постепенно заменят старата гербаджийска върхушка с нова--радевистка.Искачат от тъмното никому неизвестни политически играчи като слави и мая и хоп--начело.Всичко това напомня за изкуствена засада,за игра с подредени карти.Курдисват ги начело,макар отдалеч да им личи дето не стават за нищо за да оглавят протестната вълна и да я укротят.Иначе начело биха излезли Възраждане и Боец,А ЗАЩО НЕ И ЕДИН бтр,Жан Виденов,партии и движения анти-статуквото.Това е защото все още си играем на демокрация и американците дърпат конците.Ккавито и да е модернизации на изборите няма да имат ефект,докато те се месят и ги манипулират,много ще има да чакаме за народни правдини.
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Сър Пичук

    6 1 Отговор
    Рашков говори за записи на Борисов, които не са направени законно. Защо не ги включва и тях, когато говори за незаконно подслушване. Причините може да са две:
    1. Щом става въпрос да се удря по ББ всякакви законни и незаконни средства са позволени.
    2. Той знае кой е подслушвал Борисов и не иска да раздухва тази история, защото подслушвалите са от неговия отбор.
  • 135 Истината

    6 1 Отговор
    Г-н Прашков,ще се огранича само с това да кажа,че сте един голям лъжец със с-игански манталитет!
  • 136 Toxic

    1 1 Отговор
    Рашков ще им разгони фамилиите на мутро-мафиотите от герб. В момента им подготвя присъдите, а след изборите ще летят глави с 200!!! Парламентът няма да може да се разпусне повече до новите президентски избори, ново правителство няма да се състави, така че Рашков остава поне за още 4 месеца. Дупе да им е яко на бандитите!!!
  • 137 Ленин

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Човечец":

    Всичката сг.н ,що не е за ГЕРБ д пукне.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове