Last news in Fakti

9 Август, 2021 17:09 9 500 60

Иво Инджов: Достойна позиция на Мая Манолова, а БСП увисна

  • иво инджов-
  • слави трифонов-
  • слави трифонов правителство

Ако партията на Трифонов не направи ритуално самоубийство

Иво Инджов: Достойна позиция на Мая Манолова, а БСП увисна - 1
Снимка: БГНЕС

Достойна позиция на ИБГНИ - формацията на Манолова, Хаджигенов и Дончева няма да подкрепи кабинета на ИТН!

Заради провала с персоналния състав на проектоправителството на Слави Трифонов и отказа на първата политическа сила да подпише споразумение за политиките на промяната.

Утре най-вероятно официално НЕ ще кажат и от ДБ. БСП ще увисне за пореден път като пран пацал след като днес Нинова обяви за някакъв подписан документ с ИТН, макар че си остави вратичка - ДА при оттегляне на кандидатурата на Петър Илиев.

Ако партията на Трифонов не направи ритуално самоубийство с приемане на подкрепа под каквато и да е форма от ДПС, остават два варианта: опит за съставяне на правителство с третия мандат, който изглежда по-скоро само като добро пожелание, и трети за годината парламентарни избори.

Нежелани, но но очартаващи се все повече като единствено възможни за изход от създалата се политическа безизходица.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    51 18 Отговор
    БСП също са против.

    Коментиран от #20, #35

  • 2 Чалга масони

    81 7 Отговор
    Долу чалгарите !!!

    Коментиран от #40

  • 3 И ТЕ ТАКА

    57 11 Отговор
    КОРНЕЛАТА И БСП ДА СИ ВЗЕМАТ БЕЛЕЖКА ОТ МАНОЛОВА , ЩОТО НА ДРУГИТЕ ИЗМОРИ ЩЕ СА СЪС .......СМЕНЕНИ РЕЗУЛТАТИ И ПАК ЩЕ ИМА........ЩО СТАНА ТАКА .... !!!!???
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Реформист

    38 27 Отговор
    БСП увисна като прани гащи на селски простор.

    Коментиран от #41

  • 6 ефендито

    9 60 Отговор
    Правителство ще има.
  • 7 Gowo

    53 4 Отговор
    Слави да стане по сговорчив и да не се прави на конника без глава.Защото наистина ще остане и без шоу

    Коментиран от #39

  • 8 Пич

    70 4 Отговор
    Чалгарският кандидат за министър на МВР , освен нагъл и арогантен , доказа че е много тъп и прост... Не успя да се възползва от ситуацията , и да ни " убеди" , че е свестен , а избърза да блесне с тъпотия и неразбиране на ситуацията... Като гологлавият си шеф...
  • 9 Дааааа

    49 9 Отговор
    Сега ще лъсне мафията и изкарат народа на площада, като гласуват герб-дпс-итн за правителството на калинките

    Коментиран от #17

  • 10 Българка

    11 44 Отговор
    Остава единственния и правилен ход, за да се изпълни волята на народа.Първите две политически сили с подкрепата на ДПС съставят правителство.

    Коментиран от #13

  • 11 Кобилата от Крушовица

    26 17 Отговор
    се хванала,като удавник за сламка в компрометираното правителство на ИТН.Иначе на дневен ред е оставката и.
  • 12 element 05

    35 25 Отговор
    Голямата промяна и изчегъртването на Боко и компаниея ще се извърши от: Мая Манолова , Христо Иванов, Атанас Атанасов, Татяна Дончева , Бабикян , Хаджигенов, Тома Белев , Борислав Сандов , Мария Капон и др. богоизбрани. УСПЕХ НАРОДЕЕЕЕЕЕЕ!!!!

    Коментиран от #31, #38, #59

  • 13 Дааааа

    7 3 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Виж 9

    Коментиран от #21

  • 14 Деймос

    31 5 Отговор
    Какви преподаватели само в СУ :)) После се чудим защо има такива знания и преподаватели. В СУ преподава и бъдещият вътрешен министър ..., и преподава нещо което не са "общи думи" ...БСП единствена се опитва да остави мост към ИТН ..Между впрочем , точно такива умници измислиха протестиращи и партии на статуквото. Те даваха ...съвети да се елемина от обществото БСП ! Сега да се скрият със тъпи съвети..Тази АРОГАНТНОСТ на ИТН съществува и в ДА и в Изправи се ....Това е истината , като за 12 години БСП бе под непрекъснати удари. Тогава такива политици ГРОМЯХА КОМУНИЗМА с ГЕРБ И бяха много радостни от софрата :)
  • 15 То си има думи ...

    26 9 Отговор
    ...жадната за властчица лидерка и БСП ръководство като цяло, са отворили з@дник, широко. Загубили в резултат на инерция от некадърнос милион гласа, мечтаят чрез присламчване да станат значими. А ИТН некадърницине и с люцифер правят всичко за новамода СВЕТОВНОНЕИЗВЕСТНИ в правителство. Крилатите "думи, бръсначът на Ханлон”, са точен анализ за ИТН - “Не бива да се отдава на безмерна глупосст, нещо което, по-добре се обяснява с глупост от незнание и глупава злонамереност". И ако от всяка муха се очаквва да събира мед, бръмбара е най-добър. Или най точно-всяка ИТН "жаба" да си знае гьола.
  • 16 вариант има

    33 9 Отговор
    Служебното става редовно за една година. Споразумение между Изправи се , ДБ и БСП какво да направи правителството и в какви срокове. Ако до 180 дни не се справи, нови избори.
  • 17 Че народа

    13 29 Отговор

    До коментар #9 от "Дааааа":

    Нали това каза.За това и ИТН и ГЕРБ са с почти равен резултат.Редно е и те да съставят правителство.Ако народа искаше Галева и Пинокио те щяха да са първи.Ама не са.

    Коментиран от #23, #55, #56, #57, #58

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 среднощен

    22 15 Отговор
    Както казва народът - "Когато мразиш някого, дай му малко пари и го накарай да строи къща..." По същия начин и в 46-то НС - "подкрепи проекто-кабинета на ИТН и ги остави да си счупят главите..."? "Партиите на протеста" оттеглят подкрепата си за ИТН, защото Слави Трифонов не им предложи нищо... Много искат власт тези хора - това е истината...!
  • 20 Сф партизанчо

    9 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Как и да се въртите, червените ви Д-та са си все отзад, и пак ще лъснат голите ви мераци "Двама се карат - третият печели"
  • 21 Българка

    13 21 Отговор

    До коментар #13 от "Дааааа":

    Аз гледам изборните резултати.Там е истинската воля на народа.А,какво искат Манолова и Иванов е друг въпрос.Народа ясно им показа ,че не иска те да управляват.

    Коментиран от #28

  • 22 В е л и к и я

    13 25 Отговор
    Тоя Хаджигенов го гледам ,злобно човече поми.рче .... на следващите избори пръв ще се вее като НЕпран парцал ...!Чалгарите цял живот си изкарват парите с труд макар че за мен да са повечето помияри но все пак правят нещо там за разлика от много други които с ходотайстване и подкупи се уреждат да взимат заплати без да правят нищо и пращат от некадърност .. Та мисълта ми е че Славчо ако направи правителство първата му цел ще е да изчегърта всичката тая безполезна сган и аз мисля че това е много важно и никой друг няма да го направи.
  • 23 нищо такова

    27 6 Отговор

    До коментар #17 от "Че народа":

    Нищо такова не е искал народа. Искаше промяна /за това доверието в служебния кабинет е над 60 %/ и я припозна на изборите в ИТН/те се продадоха/ и се оказа подмяна.

    Коментиран от #26

  • 24 1618

    26 10 Отговор
    Служебното правителство трябва да продължи да работи! То има широка обществена подкрепа и одобрение за ужас на Борисов и ИТН!
    ИТН трябва да напуснат Парламента и да се извинят на избирателите си за подмяната на вота!
  • 25 1618

    19 4 Отговор
    Ако,на Нинова чавка не и е изпила ума,няма да подкрепи кабинета на ИТН!В противен случай нейната глупост и политическа недалновидност ще завлекат БСП на дъното заедно с Има такъв народ! Те не подписват никакво споразумение,защото са наясно,че не могат да изпълнят програмата си с това правителство на тайната завера и задкулисието с ДПС и ГЕРБ!Те дойдоха с измама и ще си отидат с измама!За седящия на дивана клоун,кукловод е ясно-не е добре физически и психически,предаде България и с гордост може да носи титлата”Предателят на нашето съвремие”въпросът е какво ще кажат избирателите за Нинова и БСП-кой път избират?На предателите и подменителите на вота на протестиращите хора или пътя на демокрацията,морала и честността към всички граждани стачкували месеци наред против корумпираното,крадливо,мафиотско управление на Борисов?
  • 26 А бе ти

    7 10 Отговор

    До коментар #23 от "нищо такова":

    Май много стоиш на слънце.Нали за това има избори?И точно там се решават нещата.При редовни и демократични избори (и то по правилата на червените) суверена си каза думата.И тя не е да управлява служебното правителство.
  • 27 Gowo

    8 4 Отговор
    Почетния председател на ДПС увисна някъде между Москва и София.Не може да вземе решение.Фа връща полета назад , или да гостува на почетния председател на ИТНивници в студиото.
  • 28 Gowo

    8 3 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    Прав си.След ИТНаивници , ГРОБ са следващите които народната воля иска да управляват.Обаче от студиото на дивана казват че не им се полага....Ха сега де.Кое е верно

    Коментиран от #32

  • 29 оня с коня

    5 6 Отговор
    Иво Инджов е горд притежател на титлата "Български журналист".Верно че Съдбата не му е предоставила нещо Кой знае какво в тоя Живот,но пък за сметка на това - ОТ СЪРЦЕ!И така:Професията "Журналист" предполага представяне на новини на Читатела от всички страни на Многоликия живот.Итджов обаче ПРЕКРАЧВА Червената граница и си позволява И ДА излага сОБСТВЕНО МНЕНИЕ като в Случая,т.е. да определя СЪС ЗАМАХ И НА АНГРО Кой имал "Достойна позиция" и кой - увисвал?Ама НЕ МОЖЕ ТЪЙ да си даваш Непоисканото мнение бе Мъжка мисирка такава!И понеже такива НЕ СИ ЗНАЯТ МЯСТОТО в Живота,после тичат да се оплакват в полицията че са ги счупили от бой в тъмното:)
  • 30 ха ха ха

    12 5 Отговор
    Бе що не се гръмнеш и ти бе? Всички до един сте прани гащи!!!

    Ще гласуваме за Възраждане!
  • 31 Изброените от теб

    12 2 Отговор

    До коментар #12 от "element 05":

    До един са бивши болшевики пребоядисали се на "демократи"
  • 32 Българка

    13 8 Отговор

    До коментар #28 от "Gowo":

    Вярното е ,че такива като Иванов ,Манолова (все от червеното котило)и провалени политици в миналото НЕ ИМ СЕ ПОЛАГА ДА УПРАВЛЯВАТ.
  • 33 67778

    11 5 Отговор
    Иво Инджев си е соросоид от всякъде - нищо изненадващо тук
  • 34 Е да де

    8 4 Отговор
    Нали и ние тук казваме, че Нинова се самоубива ритуално.
  • 35 Изобщо не е

    3 7 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    вярно. Нинова мисли за себе си, а не за партията.
  • 36 Предложение

    3 5 Отговор
    ИТН ако предложи за мин.председател Кмета на Града на Апостола и зам.предс. на СДС Еми...л Каба..иванов,ще спечели,защото лицето е консеснусна фигура-играе с всички партии и далавераджии,от които има полза.......
  • 37 Ето ги

    11 4 Отговор
    бе, при Цънцарова ИТН. Плюят по служебното правителство. Нещастници.
  • 38 пълни глупости

    4 4 Отговор

    До коментар #12 от "element 05":

    Половината са от БСП, другата половина от БКП 🤣

    Тия ли ще го джагъртат? дето го крепят вече 12 г.?
  • 39 Кой да

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Gowo":

    стане по сговорчив?! Не мога да го повярвам.
  • 40 Искате бойко

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "Чалга масони":

    Купете му бял Москвич и запейте :
    Бяла роза ще закича на капака на москвича
    Прост народ слаба държава
    Затъжих те за Бойковия каиш.
    Е пак ще го имате!

    Коментиран от #47

  • 41 Шматката

    3 6 Отговор

    До коментар #5 от "Реформист":

    Кат'миньорски потник на върлина...Курнелата я закопа ептен таа партия.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Пълно Изчегъртване за :

    9 7 Отговор
    ИТН, ИБГНИ и БСП.

    Коментиран от #44

  • 44 LOSHIA

    2 7 Отговор

    До коментар #43 от "Пълно Изчегъртване за :":

    ГЕРБ плюят ИТН ДБ плюят ИТН Изправи се плюят ИТН ОЗНАЧАВА ЧЕ СА ЕДНИ СЪЩИ!!!

    Коментиран от #46

  • 45 Българка

    7 7 Отговор
    Не може да ги отхвърляме преди да сме им дали възможност да се докажат.Протеста от двайсетина платени де би ла начело с един нереализиран псевдоресторантьор и един разпопен хомо поп НЕ СА НАРОДА.Ние все още сме парламентарна република и нещата се решават чрез избори а не от улицата.
  • 46 Ха ха

    5 1 Отговор

    До коментар #44 от "LOSHIA":

    Написъл съм ти три измишльотини за изчегъртване. Там не фигурира ДБ, ако не си забелязал.
  • 47 Махай се бе

    5 1 Отговор

    До коментар #40 от "Искате бойко":

    чалгар неориентиран !
  • 48 Gen Gurko

    1 0 Отговор
    И ти ли Бруте.
  • 49 Васил

    5 4 Отговор
    Мая Манолова е поредната псевдо патриотка гнус ме е от нея
  • 50 ЕДГАР КЕЙСИ

    6 2 Отговор
    ТОВАРИШ ИВО ИНДЖОВ.......Я МИ КАЖЕТЕ , МАЯМАТА И ТАНЯ ТИШИНАТА ОТ КОЯ ПАРТИЯ СА ЧЕ НЕ МОГА ДА СЕ СЕТА ? ? ? НЕ БЕШЕ ЛИ БКП ? ? ?
  • 51 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    Бе ПАК ПОГЛЕДНАХ по=надолу и се ЗАГЛЕДАХ в ,,рекламата,, на тениската на ,,ФАКТИ,,!!!!!!!!!!НО ТЯ НЕ Е ЗА ТЕНИСКА!!!!!...НАЛИ!!!!...Много жалко е ако ПРОДАЖБАТА /на тениска/ .........ОПРЕДЕЛЯ НИВОТО НА СВОБОДА!!!!!!!!!!/то тва си личи по модераторите/!!!!!!!!
  • 52 ганев

    1 0 Отговор
    ОО иво жал ми е за теб но ти си млад и НАИВЕН не казвам смотан но да вярваш в ЖАБАТА е страшно без отговорно НА твоите години и АЗ вярвах в иван костов АЗ И МИЛИОНИТЕ ГЛУПАЦИ ГО НАПРАВИХМЕ даже премиер СЕГА Е ВАШ РЕД ДА ВИ Л Ъ Ж А Т
  • 53 Лустрация

    1 0 Отговор
    Съд и затвор
  • 54 Биби Кинг

    0 2 Отговор
    Пембенокожите команчи имат само един начин да крадат-хунтата на Мразеф да продалжи да се излага!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Манолова

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "element 05":

    „Ако това ще ви успокои, аз предложих Делян Пеевски за председател“
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове