Last news in Fakti

25 Март, 2024 16:47 2 659 59

Красимир Каракачанов поиска: Всички срещу сглобката

  • красимир каракачанов-
  • вмро-
  • сглобка-
  • ротация-
  • обединение

България няма нужда от такова разделение. България има нужда от ясно посочване на националния интерес, припомни лидерът на ВМРО

Красимир Каракачанов поиска: Всички срещу сглобката - 1
Снимка: БГНЕС

Време е всички нормални личности, организации и политически субекти да застанат в едно обединение срещу сглобката и да създадат истинската алтернатива на този вреден модел. Всички за България днес означава всички срещу сглобката! Защото освен че ще си играят на избори, трите съставки на тази сглобка се канят след изборите да ни залъгват с още от същото - преговори, надиграване, разпределяне на власт. Това е изгубено време за страната, в което ще продължават да делят българите на евроатлантици и русофили, написа във „Фейсбук“ председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той смята, че сглобката отново инженерства и ще се опита да направи така, че изборите за ЕП и за НС да не са в един и същи ден. Дори най-простата сметка показва, че една вълна на избори струва между 90 и 100 милиона лв. Нужно ли е България да даде 200 милиона, просто защото астрологията например показвала така или пък защото някакви дребни партийни сметки сочат това!? Да даваме стотици милиони за политически еквилибристики означава да вземем тези пари от евентуалните великденски надбавки на пенсионерите или здравеопазването, пише още Каракачанов.

Цялата позиция на председателя на ВМРО:

Всички срещу сглобката – за национален суверенитет и излизане от кризата!

В неделя след дълго шикалкавене дамският преговорен екип на ГЕРБ обяви, че няма да има правителство и ще се върви към предсрочни избори. Това е най-правилното решение. Тази сглобка доказа, че не може да управлява страната и е заложник на външни интереси. ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС - в лицето на правителството Денков-Габриел - не се справиха с нито един проблем и за всички е повече от ясно, че не те, а външни фактори – по-точно едно посолство -управляваха България. Подписаха унизително споразумение с Австрия, с което вместо Шенген, България пое ангажимент да приема нелегални имигранти, унищожиха енергетиката, приемайки да спрем въгледобива и да затворим топлоцентралите, спряха проекта „Белене“ и продават за жълти стотинки двата ядрени реактора, докараха инфлация и високи цени, а сега искат да вдигат данъците и ДДС.

Явно е обаче желанието на част от сглобката отново да инженерства и изборите за Европейски парламент да не са в една дата с изборите за парламент. Време е да спрат игричките на гърба на българите от страна на самовлюбените сглобкаджии и след като се отива на избори, изборите да бъдат в една дата. Дори най-простата сметка показва, че една вълна на избори струва между 90 и 100 милиона лв. Нужно ли е България да даде 200 милиона, просто защото астрологията например показвала така или пък защото някакви дребни партийни сметки сочат това!? Да даваме стотици милиони за политически еквилибристики означава да вземем тези пари от евентуалните великденски надбавки на пенсионерите или здравеопазването, например.

Мисля, че е време всички нормални личности, организации и политически субекти да застанат в едно обединение срещу сглобката и да създадат истинската алтернатива на този вреден модел. Всички за България днес означава всички срещу сглобката! Защото освен че ще си играят на избори, трите съставки на тази сглобка се канят след изборите да ни залъгват с още от същото - преговори, надиграване, разпределяне на власт. Това е изгубено време за страната, в което ще продължават да делят българите на евроатлантици и русофили.

България няма нужда от такова разделение. България има нужда от ясно посочване на националния интерес - български и никакъв друг. Обединението в името на България днес започва от следните прости принципи:

1. Национален суверенитет и поставяне на българския интерес над всякакви идеологически клишета и чужда воля.

2. Инвестиране в национална енергийна независимост. Не на вредната Зелена сделка!

3. Не на миграцията в страната ни. България не бива да се превръща в гетото на Европа!

4. Насърчаване на българския бизнес и икономика, а не вдигане на данъци и ДДС.

5. Противодействие срещу въвличането на България в чужди войни!


Поставете оценка:
Оценка 2 от 81 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 войвода

    70 12 Отговор
    На Шкембе Войвода пак му се иска да е във властта и да пътува...ама йок!
  • 3 Герен

    62 5 Отговор
    А ГА ЯДЕ КИФТЕТАТА НА ТУПИ МЪЛЧА.
    И ТОЯ СЕ ГОТВИ ЗА СОФРАТА. А САМОЛЕТИТЕ ОТ ФАЩ КОГА ША ГИ ВИДИМ.
  • 4 зрител

    69 2 Отговор
    НИЕ ПОМНИМ-БЯХТЕ ПАТЕРИЦА НА ГРОБ...
  • 5 Дедо ви...

    38 60 Отговор
    Честит празник Българи! НС ще заседава утре за погребението на Сглобката!

    Коментиран от #24

  • 6 Айде

    60 4 Отговор
    Глупости! И тоя демагог е като всички други в парламента! Нали беше там, видяхме го и него!
  • 7 💠🔆♻️

    10 50 Отговор
    Сметката е много проста, Бойко Борисов избра Мария Габриел да ги оправи (ПП, ДБ) и да заминат в небитието след като (ПП, ДБ) изпраха Бойко Борисов, сега целият в бяло на Бял Ат, Борисов ще се завърне в Управлението на България с няколко нови “патерици” като Възраждане и по всяка вероятност нов проект в ляво който да консолидира разочарованите и негласуващите, сегашните ПП, ДБ ще вземат най много 4% до 5% на следващите две в едно избори които ще се проведат наесен.

    Коментиран от #16

  • 8 дом

    51 5 Отговор
    Дърт комуняга, милиционер и верен другар на другия такъв - крадливият от Банкя
  • 9 007 /агент/

    47 3 Отговор
    Безплатния рекламен агент на "Била" се произнесе !
  • 10 доносник Иван

    42 4 Отговор
    Това ДС свиня много се активира. Сигурно си е приготвил жълтата торбичка.

    Коментиран от #49

  • 11 Клекнал на тъча

    41 2 Отговор
    И този опикан тулуп изпълзя.
  • 12 Мъдрият

    29 50 Отговор
    Каракачанка, ти по принцип не си тъп и прост, и сега казваш верни неща, макар че аз бих добавил точки 6 и 7:

    6. Излизане от НАТО

    7. Излизане от ЕС

    Обаче въпросът е защо, когато ти беше във властта - нищо не направи по тези точки? А се говореше, че си уредил този и онзи за разни далавери!
  • 13 Видиш

    30 5 Отговор
    ли го и почваш да драйфаш , агент Ивана !
  • 14 Пловдив

    14 51 Отговор
    Каракачанов може да е всичко,но беше един от малкото свестни военни министри. Но който се прегърне с Байо отпада. Наклепаха го с измислената история с паспорти, колажи с чанта БИЛА и други глупости. Иначе вместо страйкърите беше организирал бойната машина за армията да се прави в България от българска фирма на доста по ниска цена и броня ниво 4. Медиите на Пеевски го наклепаха дано успее да премине чертата,в Европа се заражда консервативно патриотично националистическо мнозинство така,че хора като него със сигурност ще помогнат,ако се коалира с други десни консерватори ка Кузман Илиев и Шкварек може и да стане работата. От тях 3 мата не съм чул да са русофили или американоФили.
    Абе важното е соросоидите (ПП ДБ) да изтекат в канала пък който ще да е друг, честно казано предпочитам Пеевски пред националните предатели като Асен Василев, Христо Иванов, Кирил Петков
  • 15 Майсторът 🐷 на Илюзиите

    27 2 Отговор
    Става Краси! Само, моля те - направи едно коремно възлизане, а? Нали беше военен министър, все пак? И съм зад теб!
  • 16 Някой

    19 21 Отговор

    До коментар #7 от "💠🔆♻️":

    Възраждане патерица на ГЕРБ? Явно си много тъп или си от тия дето са гласували за Кирчо и Кокорчо и като видяха сглобката си мислят, че всякакви партия а продажна като ПП-ДБ. Възраждане си имат своите недостатъци и крайности, но поне едно се видя, че бъркат в задника на ПП-ци и най-вече на Шиши. Това ми стига за да гласувам за тях

    Коментиран от #20

  • 17 !!!?

    7 26 Отговор
    Каракачанов ще е следващият премиер на България🤣🤣🤣
  • 18 Екзекуторът

    24 3 Отговор
    Каракачамбо шкембето пак иска да плюска
    Не му е достатъчно краденето покрай Ф16
    И плащането от СаполЯ за руската пропаганда която тече ежечасно от кенефа му България24
    Някои хора нямат наяждане
  • 19 Кирчо от Кокорчево

    21 6 Отговор
    Каракачанката изпита на собствен гръб "валса" с ГЕРБ.....хахаха каква пародия! Шкембе воевода да коментира!
  • 20 Майсторът 🐷 на Илюзиите

    15 8 Отговор

    До коментар #16 от "Някой":

    Естествено, че е Мъпет на Боце! Не знам дали колегата е тъп, ама между твоите ушета е кухо. Толкова много ти се иска някакъв "реванш", че приемаш мечтите си за действителност.

    Коментиран от #58

  • 21 Танев

    22 1 Отговор
    Мръсен агент на ДС! ЛУСТРАЦИЯ!
  • 22 Сега ще реанимират

    22 2 Отговор
    И този Доносник Агент Иван- крадец, лъжец и демагог!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Е честито

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "Дедо ви...":

    И ганьовците пак ще изберат същите тУлупи и после ще рИват кат селски магарета

    Коментиран от #55

  • 25 Ами правилно!

    3 3 Отговор
    Групата на Чекалята (103090) подкрепят Красимир Каракачанов в поиска в момента ...: Всички срещу сглобката сме "Ние Чекалята" сме .... Ние обаче от Групата на "Чекалята" сме потомствени наемни убийци още от времето на френската революция. Чакалята са убили най малко 3125 предателя

    Коментиран от #30, #35

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Бай Иван.

    15 1 Отговор
    Ха ха ха на този май му е къса паметта ! С кого управлява бре псевдо патриоте,че сега срещу тях ха ха ха....!!!!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Чекалята

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Ами правилно!":

    Аз съм от тях .Убили сме поне 1013 предателя
  • 31 Само да Ви кажа:

    7 1 Отговор
    ПАРЦАЛИТЕ се активизираха.....

    Коментиран от #32

  • 32 Янева

    6 2 Отговор

    До коментар #31 от "Само да Ви кажа:":

    ТРИЯТ като ПАРЦАЛИ....каквито са!
  • 33 Никой

    6 2 Отговор
    Съюзниците на Путин често падат от прозорци.

    Коментиран от #50

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 "Чекалята" сме потомствени наемни убийци

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ами правилно!":

    Така е наистина,.. и в исторически план . "Чекалята са наемни убийци още от преди 4 века" .... още от времето на френската революция ... Винаги тези хора са били наемници и рода на Чакалята са били .... Впрочем Чакалята имат за милиарди имоти в България

    Коментиран от #44

  • 36 пешо

    9 1 Отговор
    тоя не беше ли сръбски шпионин а значи и руски

    Коментиран от #41

  • 37 гост

    10 2 Отговор
    Свинята рекламно лице на BILLA
  • 38 Бамбука

    8 2 Отговор
    Прасе да беше, да го заколиш, а то ...торбичка.
  • 39 крали марко

    9 0 Отговор
    Хайдук с хайдух Подлог на герб и дпс.Къде са хвърчилата ви еф16 бе боклук с боклук Ти не можеш да бъдеш против герб и дпс ,защото с тях управляваше бе негодзник с негжодник
  • 40 инж. Ганчо Илков

    6 2 Отговор
    Ще му се на Каракачанов - Всички срещу "СГЛОБКАТА" !. Не му е ясно, как при такъв Наплив от Политически Проекти може да стане това. Когато беше в Парламентарното Мнозинство "СГЛОБКА", се задоволи с Министерското Кресло. Тогава не Роптаеше. Чувстваше се Превъзходно. Сега му се иска да се Включи в който и да е Проект, само и само да Влезе в Парламента. При огромното Противопоставяне, Проектантските Лидери се "Борят" за - Стани да Седна. Конституцията Определя "Парламентарното Мнозинство" за Суверен. "Народа" в Устата на Лидерите се Използва за Комуфлаж. Общественоста Не Гласува. Гласуват Платени Избиратели, "Организирани" от Дарителите Олигарси. Тогава за какви Избори става Въпрос? Каракачанов, Гешев, Костадинов, Корнелия, Борисов, Пеевски, Петков и Василев, това ли ще бъдат Новите Лица кандидати за Управници?
  • 41 България

    5 1 Отговор

    До коментар #36 от "пешо":

    България няма нужда от Такова Извръщение!
  • 42 Иване

    12 0 Отговор
    За да искаш нещо трябва да си общественно значима личност с доверие и след теб да тръгнат хората а ти и партията ти довчера бяхте патерица в управлението евродепутатите които излъчихте са също хора в които никой не вярва така че си оставаш с призивите и дано да останете чалеч от властта.
  • 43 БАНко

    9 1 Отговор
    ТОВА Е ЖЕЛАНИЕТО НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ !!! НЕ ХОДЕТЕ ЗА ГЪБИ !!!
  • 44 Така е ....

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от ""Чекалята" сме потомствени наемни убийци":

    "Чекалята" са наемни убийци и то страшни пичове, без пленници и т.н ... още от преди 3-4 века" ...... Аз съм от рода на Чекаларови (М.Петров) и мога да го опиша по спомени на баща ми ...чекалята са участвали във френската революция впрочем и действително са били най жестоките наемни убийци ....Цената за поръчка е била фиксирана на 51 грама злато....Още не мога да си обясня що е 51 грама а не 50 грама
  • 45 Ами така е ...

    0 0 Отговор
    Цената за поръчка за поръчково убийство е била фиксирана на 51 грама злато....Още не мога да си обясня що е 51 грама а не 50 грама примерно ....и що сега не е 51 грама злато а 100 000 евро ? Щото сега за да утрепеш някой е или 100 000 евро или 150 000 ....ами толкова в цената, аз следя офертите естествено и винаги бих упукал някой при възможност
  • 46 Бегай!

    5 2 Отговор
    Тоя си жиее в измислен Свят!
  • 47 Отечествен фронт

    2 1 Отговор
    Историята от втората световна война се повтаря едно към едно, ще се повтори и народният съд , за да се отървем за втори път от "цвета" на нацията, който цеят от години малтретира и граби българския народ и паразитира на неговия гръб.
  • 48 Някой

    6 0 Отговор
    Каракачанов да обясни за сглобката между Каракачанов и Борисов, която управляваше да 2021.

    Каракачанов одобрява само сглобките, в които лично участва.
  • 49 Кико

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "доносник Иван":

    Лапачка му трябва.
  • 50 Зевзек

    4 3 Отговор

    До коментар #33 от "Никой":

    Шкембе Воевода не го притесняваэтова, защото шкембето му е толково голямо, че не може да мине през прозорец. Ще трябва да го задушат с пликче от Била.
  • 51 51 грама злато за поръчково убийство

    1 0 Отговор
    е номинала! .... вярно е на 100% ! ..Така е било 13,14,15,16,17 век .....така е наистина 51 грама злато е била цената за поръчково убийство но за масова екзекуция =.....за индивидуално... е около 27 грама злато
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 един

    5 1 Отговор
    На тоя мошеник само един въпрос трябва да му се зададе и да му се запуши устата:Какво общо имаш с македонската организация ВМРО след като си роден в Русе?Кой от семейството ти,е македонец?То бива нахалство и безочие,ама неговото минава всякакви граници!
  • 54 безпартиен

    5 1 Отговор
    Що дрема толкова години а беше и на власт с да предложиш тези пет точки за приемане,да отстояваш мнението си?Или пък това сега ти дойде на ум???Смешен човек свързан с ДС на която дължи и кариерата си!
  • 55 Дедо ти

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "Е честито":

    Ми то българите сами си избират политиците и управниците и после ги псуват
  • 56 БГ ЗАДГ-ЧНИ ПАСПОРТИ ЗА ВСИЧКИ МАКЕТА

    3 0 Отговор
    ТОЯ ДЕБЕЛЯ И ОНИЯ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ДА ИДАТ НАГРАНИЦАТА ,,,ЧЕ ОГРАДАТА ПАДНА ПРЕДИ ГАРАНЦИЯТА ДА ИЗТЕЧЕ 😂👈👌😉🤣🤐🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
  • 57 Бате Сашо

    2 0 Отговор
    Защо ни занимавате с този македонски боклук
  • 58 Някой

    2 11 Отговор

    До коментар #20 от "Майсторът 🐷 на Илюзиите":

    И с кое точно е мъпет на Боци? Боци, Шиши и Кирчо са подлога на Урсула и на Посолството - факт. Костадинов иска да няма евро, да се излезе от ЕС и от НАТО.
    С кое точно имат общо с американските подлоги, които ни управляват 14 години? Може да не става, може да е по-зле, но поне няма да е американска подлога. Ти ходи на гей парада или не гласувай, мислейки, че си много умен. На мен ми писна от идиоти, които гласуват за същото или апатични идиоти да помагат пряко или косвено да ме управляват неизбрани от мен продажници.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове