Last news in Fakti

14 Юни, 2024 10:48 6 513 104

БОЕЦ за "Величие": Г-н Марков, вие не сте нито полковник, нито партиен лидер. Вие сте просто лъжец и страхливец

  • георги георгиев-
  • боец-
  • величие-
  • николай марков

За 11 години от нашето създаване сме виждали много политици и партии, които идват с лъжа и си заминават на политическото бунище

БОЕЦ за "Величие": Г-н Марков, вие не сте нито полковник, нито партиен лидер. Вие сте просто лъжец и страхливец - 1
Снимка: БГНЕС

Г-н Марков, вие не сте нито полковник, нито партиен лидер. Вие сте просто лъжец и страхливец.

За по-малко от 24 часа БОЕЦ разобличихме поредният новоизлюпен политик-измамник - "лидера" на Величие Николай Марков. Сезирахме ДАНС за руски шпионаж, като приложихме негова публикация, думи и твърдения, че събира разузнавателна информация за военната помощ, която България предоставя на Украйна и изпраща тази информация на руските служби в Кремъл по засекретени канали. Това коментира във "Фейсбук" лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев.

Точно с подобна прокремълска риторика и псевдопатриотични заявки Марков, Ивелин Михайлов и партийката им влязоха в Парламента. За дългата ръка на Пеевски в този процес ще разкажа друг път. Всъщност една от целите на този сигнал бе да покажем, че ДАНС под контрола на Пеевски ще разтвори чадър над Марков и ще смачка сигнала. Така ще станат ясни много неща. Но, за това друг път.

Днес (в четвъртък) в бТВ Ризова попита Марков за сигнала на БОЕЦ и дали това са негови думи, дали е предоставял разузнавателни данни на руснаците, както самият той твърди! 20 минути Марков се гърчеше и обясняваше, опитваше се да демонстрира нещо наричайки ме "Гошо Боеца" и накрая дори той попита водещата дали е сигурна, че той е писал тези думи! Рядко съм виждал по-голям страхливец от този въпреки, че съм виждал различни трикаджии, сглобкаджии и измамници.

Може би само Борисов е по-страхлив от него. Още не са обявени официално резултатите от изборите и този вече се отрича от думите си. Николай Марков обаче направи още нещо! Почти истерично поне десет пъти повтори, че вярва в ДАНС и българските служби и че всички ние трябва да им вярваме. Аз и БОЕЦ знаем, че службите и специално ДАНС са на пряко подчинение на Пеевски (за един ден бе и председател на ДАНС) и са тотално пробити от Кремъл. В този смисъл думите на Марков звучат така - "Вярвам на Пеевски и всички вие трябва да му вярвате".

Сега искам да честитя на всички избиратели на Величие и най-добре на следващите избори директно да си гласуват за Пеевски, а не да се доверяват на хора, които вярват на Пеевски и се отричат от думите си при първият сблъсък с БОЕЦ.

Съмишленици на БОЕЦ изразиха мнение, че не си струва да се занимаваме с николаймарковци и подобни елементи, защото са ниско ниво. Искам да ви кажа, че нашият опит ни е научил, че като изпуснеш някой лъжец до властта и не го спреш навреме после злото пораства и нанася големи вреди.

За 11 години от нашето създаване сме виждали много политици и партии, които идват с лъжа и си заминават на политическото бунище. Но ние оставаме и продължаваме своите битки срещу мафията и кремълската пета колона изграждайки гражданското общество в България. Модела на активен граждански контрол и натиск, който налагаме не позволява на злото да расте.

Продължаваме!

#БОЕЦ


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 131 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    121 155 Отговор
    Браво на БОЕЦ. Право куме в очи.

    Коментиран от #4

  • 2 А даже

    79 51 Отговор
    и господин не е !
  • 3 Ха ха ха

    95 37 Отговор
    Нещастен предател
  • 4 Боец

    152 77 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    са пълни Козяшки боклуци
  • 5 Вашето мнение

    95 49 Отговор
    На козяк са започнали раздорите. Гошето и никито се оплюват взаимно, това ми прилича на свада от прайда.
  • 6 ТаУмВзе

    55 22 Отговор
    Българските политяги Уж, са си селски пръчки на Хранилката и нищо повече. После що сме Приключили Вчера ли! Те го те! Пожарникарчета, канадчета, хвърчила, бейове са си иаме и неква Фуражка, която не знае кво Дудне. Полковник ли е, Под нещо си ли е, пак е Без значение! Иде реч за едни Кинти Гепия и тва си е.
  • 7 Пешо

    122 48 Отговор
    Добре Гошко, от козяк ще те погалят по тъпата кратуна
  • 8 АГАТа Кристи

    36 49 Отговор
    По-точно определение не може да се намери !
    Може би - блат ник...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Трол

    26 41 Отговор
    Този и Марков си приличат визуално.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Рибар

    76 9 Отговор
    При наличие на Величие
    Установихме Двуличие.
  • 13 В политиката

    51 10 Отговор
    подобни квалификации само мърсят, но никога не печелят.
  • 14 Вече всички

    62 60 Отговор
    Разбрахме че величие са велики измамници само боклуците които ги избраха чакат да се наслаждават на простотиите им.

    Коментиран от #66

  • 15 Кънев

    71 48 Отговор
    Г.Г.- "Боец".Твоето грачене, е вреден шум в системата.Никой не те взема на сериозно, защото бръщолевенето ти е в различни посоки.Защо подскачаш като ударен от ел. ток,когато Марков говори истината за теб!? Той е полковник,вече партиен лидер,никога не е бил и няма да бъде лъжец,за страхливец да не говорим.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Павел пенев

    78 30 Отговор
    Вижте този Боец-тъпоглавец, и той е на хранилка при ДБ.
  • 18 БгТопИдиот🇧🇬

    65 26 Отговор
    "Лидерът" на БОЕЦ Георги Георгиев.

    БгТопИдиот: А вие кой бяхте(др.Георгиев) че се пишете и за "лидер: на никомунеизвстното нещу боец.
  • 19 !!!?

    32 8 Отговор
    "Воинът на светлината" и неговите делници !!!?

  • 20 бай герги

    42 40 Отговор
    тези от величие са поредните Шарлатани,аман от Шарлатани
  • 21 Ти пък кой си?

    39 14 Отговор
    Чий го крепиш, че нещо разумно от вас не видях. Освен хулигании!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Балкански Цирк

    47 1 Отговор
    България се напълни с всякакви клоуни
  • 24 Просто

    57 22 Отговор
    Като прочета че боец дали сигнал за събиране и предаване на информация на русия ми става ясно кое посолство им е спонсорът. Но боец забравят че само 15-на% от българите са евроатлантици та само си хабят мастилото
  • 25 мачете

    55 15 Отговор
    Ало Гошко, като се опитваш да си мерудия във всякя манджа и се хвалиш, че отрочето ти съществува вече 11 години, защо не кажеш, какво значимо постижение сте изградили и постигнали, освен единствено непрекъснато хулене и оплюване на всичко по- стойностно и значимо от теб !
  • 26 Ще видим

    42 14 Отговор
    "Но ние оставаме и продължаваме своите битки срещу мафията и кремълската пета колона изграждайки гражданското общество в България."...

    Ами за 11 годин, що не се кандитирахте за парламент да видим какви Бойци сте ? Можеше и да успеете. А сега всички вкупом по най - малката партия ритат. Защо се плашат ? В парламента е цирк и театро, иначе си делкат. 35 годин едни и същи.
    Нещо ново, което не е било в политиката е нужно. Нека видим какво ще правят ВЕЛИЧИЕ. Никой не знае копейки ли са или центове.
  • 27 гост

    35 24 Отговор
    Типично по български - да плюеш.... Това показва паника от Величие. Защо ли?
  • 28 Някой

    22 15 Отговор
    "Боец" привържениците на фашистите ли бяха?
    Нашите нямат правото да даряват оръжие на чужда държава. Нямат правото да обслужват чужд интерес, освен на народа на България (последното клетва от конституцията). Всеки държавен служител обслужващ интереса на чужда държава или организация, е предател и мястото му е в затвора на 5-15 години по НК член 105. Нямат правото да нанасят щети при представяне пред чужда държава или организация (член 103). Нямат правото да насърчават чужда държава към война срещу България (член 98), което реално правят. Кога България се е включвала в чужда война, където не се бие за територия? При Тервел 717-718г срещу арабите помага на Византия. От къде накъде ни го втълпяват, че това е нормално?

    Коментиран от #68

  • 29 А бе патриот

    35 15 Отговор
    Къде са сигналите ти за закупуването на старите ф16 избрани без конкурс пред грипени те, а за старите страйкъри сигнал че...а кога ще защитите българските интереси които се увреждат с продажбата на реакторите на Украйна??!
  • 30 Митко

    27 25 Отговор
    Тук е прав.Полуполковника е една измишльотина.какти и исторически цирк.
  • 31 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    21 16 Отговор
    А ти си подлога на тиквата!
  • 32 За Гошо "боеца"

    26 15 Отговор
    Гошо Боеца е сертифициран умник! Гледах внимателно интервюто при Ризова - те просто не беше на новото да води подобно интервю!
    Подобни интервютя има в you tube с две други водещи (не им знам имената, едното интервю беше на една русолява) - пълна некомпетентност, клишета и кълване на дребно! Както гои дефинира Боко!
    Жоре, Величие имат сайт, първо прочети, а после мяткай кьорфишеци!
  • 33 и тези плюят

    28 10 Отговор
    Щом всички се надпреварват да го плюят, значи не е американска подлога! А и не разбраха ли нашите политици, че това е протестен вот? Както беше с Атака, с ИТН.....Всеки протестен вот има за цел да накаже сегашната политическа върхушка, а не да издига някой "месия"!@ Системата няма да се оправи, ако чакаме да свършат калинките на ГЕРБ, овладяли всички държавни и общински администрации.
  • 34 зрител

    22 8 Отговор
    нов пациент за д-р Гълъбова !!!
  • 35 Българин 🇧🇬

    21 16 Отговор
    Дайте пуканки ! Козяшките боклуци почнаха да се плюят взаимно .
  • 36 Величие е ГМО

    26 11 Отговор
    Гошо Боеца е куче на повикване. А бе цирк.
  • 37 присмял

    18 6 Отговор
    се хърбел на щърбел! Гошето Т.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 дa да да

    22 3 Отговор
    изглежда като мутра, говори като мутра, държи се като мутра
  • 40 Хахааха

    26 9 Отговор
    А ти кюфте какво направи за тези години? Некадърник си и го знаеш!

    Коментиран от #59

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 УжасТ

    15 13 Отговор
    Откакто е на хранилка при тулупа Гошо "боеца" е заприличал на Шиши:)))
  • 43 Някой си

    10 5 Отговор
    Не гласува от поне 5 години, нямам лошо впечетление от Марков, но другия Ивелин, някак мирише на мошеник.
  • 44 краско1

    14 11 Отговор
    Не ги харесвам, ама като гледам как се активираха плужеците да ги плюят, щв взема да гласувам за тях
    на Н-тите предсрочни избори.
  • 45 факти и само истински

    11 6 Отговор
    Ами като видяха че такива като ПП , Възраждане и Меч може да са в политиката да извличат облаци и да лъжат честно и безотговорно ще има и други последователи на Величие щом по пътища неведоми са събрали толкова гласове всичко е ВЪЗМОЖНО!Да живее простотията ни!
  • 46 Демократ

    15 17 Отговор
    Величие е поредния политически проект на Кремъл и това недоразумение. Марков ясно каза за кого работи - да живее Русия, най-великата и най-селната. Клелите се във вярност на Кремъл са патриоти, а те са национални предатели. Много хора в България живеят в паралелен свят- те не знаят какво е патриотизъм ,Възраждане, свобода,чест,достойнство. Те са против Украйна, която се бори за свободата си, а подкрепят агресора терорист и военнопрестъпник Путин. Марков е от тези. За сведение на четящите - съседка, привърженик на копейкин, стана депутатка от Величие. Всичко друго е лъжа- Възраждане и Величие са кремълски партии,които трябва да бъдат в Парламента по сценария на КГБ и това е много опасно за националната ни сигурност.

    Коментиран от #74

  • 47 "Искам да ви кажа, че нашият опит ни е

    8 2 Отговор
    "Искам да ви кажа, че нашият опит ни е научил, че като изпуснеш някой лъжец до властта и не го спреш навреме после злото пораства и нанася големи вреди."

    Сигурно за това България е на този Хал! Вече 34 - 35 години.
  • 48 !!!?

    11 7 Отговор
    Абе, Подлогин обяви жадния за "величие" търбух от паравоенната секта "Воини на светлината" за маша на САЩ, а пък тук путинофилите се хвърлят на амбразурата да го защитават !!!
    Путинофилството е тежка форма на Стокхолмски синдром !!!?

    Коментиран от #72

  • 49 краско1

    2 1 Отговор
    Става дума за Величие
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 А....кои бяха боец?!

    8 6 Отговор
    Не са партия,не са движение,не са нпо,а само получават пари от такива,за да плюят срещу "неудобните"!Каква ще е новата партия величие,ще си проличи съвсем скоро! Според мен ще пристанат на ББ,който ги вкара в парламента!
  • 52 БОЕЦ?? През колко Хранилки минахте??

    13 5 Отговор
    Г Георгиев, пуста Завис!? НА КОЙ ГОСПОД СЕ КЛАНЯТЕ!?? Като Ветропоказатели се въртите!!
  • 53 Баш софиянец

    9 4 Отговор
    Този човек може и да е прав, но не казва и дума за петата колона на посолствоТО, както и за нарежданията на едра хамериканска мъжка секретарка (обраянн) да назначава и уволняна министри и да прави правителства. Можеше и да се повярва на този "боец", ако виждаше ВСИЧКИ пети колони.
  • 54 Тоя беше на косъм с жена му да ги.....

    7 6 Отговор
    ...ликвидира БанкЯта и посолствоТО на Козяк дето го е наело, въобще не си мърдаше пръста да го спаси, даже Козяк върнаха БанкЯта пак на власт ...тоя потенциален труп на Буци тръгнал за Николай Марков да се "грижи" къв бил...ако, центаджио, на твое място бих напуснал бързо държавата иначе поеме ли Буци властта , си първия , дето ще се спомине
  • 55 Бмх

    9 3 Отговор
    Като фекаии изплува, досега къде беше на ясла?
  • 56 Повечето от тия безработни евроатлантици

    8 3 Отговор
    ...като тоя са на издръжката на Козяк и/или пеевски....
  • 57 нннн

    9 7 Отговор
    Абе, Гоше, Абе, боецо! Всички ти се смеят и те смятат.за ненормален. Ти си за връзване. И д-р Гълъбова не може да ти помогне.
  • 58 Абе и вие сте същата работа

    8 3 Отговор
    Гушкайте се и скачайте в тоалетната последния да пуска водата!!!
  • 59 Важно е Какво Правиш!

    3 2 Отговор

    До коментар #40 от "Хахааха":

    Важно е Какво Правиш! А не Какво Говориш! За сега Никой Нищо полезно за тази Държава и този Народ!
  • 60 Хич не си внимавал

    4 4 Отговор

    До коментар #38 от "Хахаха":

    Не беше Гошето, а жена му. Беше закъсала с ковида.

    Коментиран от #78

  • 61 Дунчо Дунчев ?

    4 1 Отговор
    Значи много ? А ми ще ги видим? С заплата 1000 лв нашите българи и дадоха 800 000 лв. Субсидия! Честито българи!
  • 62 бойче

    7 4 Отговор
    Всичко доре гуусин Боец, само един въпрос - допускате ли за момент, че пронатовската пропаганда, която ни залива също не е от добрата страна, като проруската - нещо за англо-американските гаври с България няма ли да кажете, нещо за въображаемите ф-16-ки, а за изчезналото българско момче в США-посолството, а за нереципрочността при визите - за янки у нас - няма, ама за българ в США - се попълват въпросници и с майчиното мляко и се чакат смотаните им зелени карти и вся глупости на търкала...доста залитате само в едната посока на пропагаандата и изгубихте доверието на гражданите, сляпо подпрепюки "промянаджиите", които искаха да ваксат народа наред като овце и го маркираха със зелени сертификати, без оглед на здравословно състояние и желание за лична свобода и личен избор - това ли ви е демокрацията, бойчета..я по-сериозно..иначе Марков е ясен - агент на нечии служби, ама да не се окаже не на руски, а на американски или английски, намиг..
  • 63 ВЕНЪМ

    7 2 Отговор
    роенето на партии и голямото им количество в парламента не води до качество а до нищо! само меркантилни интереси на дребни хорица!
  • 64 Пфу

    8 5 Отговор
    Този комедиант, гошо, що не спре да се излага.
    Интересно защо медиите му отделят такова внимание, болна работа.

    Коментиран от #67

  • 65 Вуте

    9 5 Отговор
    Гошо Боеца всичко вижда,всичко знае. Вижда и знае какво пише в секретните доклади. Еркюл Поаро ряпа да яде пред него. Пореден жалък опит да омаскари някой. Кой му плаща?
  • 66 Додо

    4 3 Отговор

    До коментар #14 от "Вече всички":

    Кога успя да разбереш бе , плямпало ?
  • 67 Монте

    7 4 Отговор

    До коментар #64 от "Пфу":

    Явно някой плаща да е така. Тоя клоун се изкарва супер знаещ.
  • 68 Добре...

    3 8 Отговор

    До коментар #28 от "Някой":

    ..."Кога България се е включвала в чужда война, където не се бие за територия? При Тервел 717-718г срещу арабите помага на Византия. От къде накъде ни го втълпяват, че това е нормално?"

    Когато са помогнали на Византия срещу арабите, нормално ли е било ? Не е било за територия.
    Има поговорка, перафразирам - Когато къщата на съседа гори, помагай да не пламне и твоята. Помощта трябва да бъде премерена, но трябва да се помага. Хора сме, трябва да си помагаме.
    Хората се променят, и аз също. Бях русофил, но сега съм против тях. Никой не ми е промивал мозъка, просто се информирам. Български революционери са били против Русия, има документирано, Русия ни заплашва явно и открито и СЕГА...Че е геополитическки конфликт не е извинение, Украйна има право да реши в кой блок е.

    А новата ВЕЛИЧИЕ никой незнае центове или копейки са, вярвам да са левове. Да им дадем шанс. Дайте път на Новото, старите ги знаем.

    Надявам се
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 крис

    5 4 Отговор
    За 11 години от вашето създаване само простотии,вземете да се саморазпуснете...
  • 71 Вуте

    8 11 Отговор
    Гошее,Видинско селски, Марков никога не е казвал,че е полковник. Такъв го произведоха възрастни хора,предимно жени, негови симпатизанти,каквито ти нямаш.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 АБЕ БОЕЦ КЪВ СИ ТИ ДА ИЗЗЕМВАШ

    6 6 Отговор
    ФУНКЦИИТЕ НА ДАНС. ПО ТОЯ НАЧИН Я ЗЛЕПОСТАВЯШ ЧЕ ДАНС СПИ...ПЪК САААМО ТИ СИ БУДЕН И СКАЛЪПВАШ ОТ 5 ИЗРЕЧЕНИЯ НА НЯКОЙ ЕДНО КОМПРОМЕТИРАЩО С ИЗВАДЕНИ ОТ КОНТЕКСТА НА ДРУГИТЕ ПЕТ....ПЪК АКО КАЖЕШ ДА ЗАКРИЯТ ДАНС И ТИ ОТ БОЕЦ ША СИ И МАЙКА И БАЩА...
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 МОЖЕ ДА НЕ ПОЛКОВНИК АМА Е ПОНЕ

    13 8 Отговор
    ПОДПОЛКОВНИК.А ТИ БОЕЦО НЕ СИ НИИИКАКАКЪВ БОЕЦ А ПЕВЕЦ....

    Коментиран от #88

  • 76 Истината

    7 4 Отговор
    Гошо, жена му и тримата му братовчеди нарекли се "Боец" е време да се прекръстят на "Ветропоказател".
  • 77 Хаха

    9 5 Отговор
    Гошко боеца лъвското сърце! Гоше най- после и ти да изкараш някой лев.
    Гоше чакаме сигнали за Зизи Шоколадената, за Гуглена за фалшивите подписи, за Асенка Спецова за Чаталджа, Чернева и Гуглена за Македония,
    За Джемкорп, Нексо, газта ….
    Ама нещо това сърце заешко дето имаш не му стиска.
    Смешник си Гоше с 100 лумпена и каката дето ходи по телевизиите да излива воня.
    ЗАКОН ЗА ЧУЖДЕСТРАНИТЕ АГЕНТИ И СИ ЧАО БОРЕЦО БАРАБАР С ФАКТИ И ЖЪЛТИНИ
  • 78 тц тц

    4 2 Отговор

    До коментар #60 от "Хич не си внимавал":

    И двамата кихаха, но Гошето беше този, който разтвори бузки пред ББ.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ХА ХА ХА

    5 2 Отговор
    КОЙ ГО КАЗВА? ЕДНО МЕДНЕДОРАЗУММЕНИЕ.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Реалист

    7 3 Отговор
    какви са тия измислени политици и партии, някой сглобява горе-долу изречение и вече мисли, че е лидер, ама дали има капацитет и опит божа работа , затова и измислени политици и партии се нароиха ,а наивниците вярват ли вярват
  • 83 Ветеран от Протеста

    8 4 Отговор
    Марков е завършил Военна академия ,специалност - радиоелектроника...Той не е кадър на Полицията,а на Армията...После го внедряват в НСО ,където се занимава с Охранителната техника на политици,охранявани от НСО и с която са ги записвали без тяхно знание какви ги вършат и говорят...Записите са предавани " нагоре " за Употреба ( разбирай Изнудване)....И кое е това " нагоре" ???Тогава до скандала 2007 ма началник на НСО е президента Първанов( агент Гоце ) от БСП...Управляват БСП със Сергей Станишев в тройна сглобка с ДПС и НДСВ....По- нагоре няма !!!
  • 84 Лудостта на величията

    8 2 Отговор
    Не вярвам нито на Единия, нито на Другия.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Въпроси

    4 2 Отговор
    Погледнете му физиономията. Откривате ли и малко излъчване на добродетели в този индивид. Бихте ли му доверили живота си?

    Коментиран от #87

  • 87 мхаа

    4 1 Отговор

    До коментар #86 от "Въпроси":

    Тя пък на Марков физиономията е наситена с благородство и излъчване направо виждам ореол.
  • 88 д-р.Юинг

    2 2 Отговор

    До коментар #75 от "МОЖЕ ДА НЕ ПОЛКОВНИК АМА Е ПОНЕ":

    под подполковник
  • 89 АЙДЕ ГЪЧ

    2 2 Отговор
    Е ТАЯ ПОДЛОЖКА ГЬОРГЕ КАК ОБЛ ИЗВАШЕ НА ТИКВАТА ДРЪЖКАТАР И ПАК ПРОДЪЛЖАВА......
  • 90 Фоли

    1 3 Отговор
    КАК ТАКА МАРКОВ ГО ЗАБЕЛЯЗАХА ВЕЧЕ ДОРИ ГО КАНЯТ В НОВА И БТВ И ЦЯЛАТА ПОМИЯ СЕ ИЗЛИВА ВЪХУ МАРКОВ ПОМЕСЛЕТЕ МАЛКО!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 91 Нормален българин

    2 3 Отговор
    Как може това недоразумение - боеца да се изказва за полковника ? Много жалки платени хора и журналисти има, но ние сме много които подкрепяме партия ВЕЛИЧИЕ и ще победим мафията!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 ЧЕ КОГА МАРКОВ Е КАЗАЛ ЧЕ Е ЛИДЕР И КОГА

    1 3 Отговор
    ЧЕ Е ПОЛКОВНИК .... НА СТОТИЦИ КЛИПОВЕ МАРКОВ Е КАЗВАЛ КАКВО ЛИ НЕ НО ТОВА НЕ СЪМ ЧУЛ .......... ЧУЛ СЪМ ЧЕ БОКО БИЛ ГЕНЕРАЛ НО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ НЕ Е !
  • 94 Бай Амет ,чобанина

    1 3 Отговор
    Този пък от къде се пръкна и какво е това ,БОЕЦ?
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Човек на Прокопиев

    1 1 Отговор
    Тоя Жоро Боеца, винаги плюе хората и подава сигнали и накрая става ясно, че няма нищо общо с реалността. Дори в обръщението към Марков става ясно, че дори не знае неговия чин - Генерал. Незнам как още не са го препарирали някъде, той и за много други пуска сигнали - и просто му казаха да ходи да се лекува....
  • 97 Човек на Прокопиев

    0 2 Отговор
    Тоя Жоро Боеца, винаги плюе хората и подава сигнали и накрая става ясно, че няма нищо общо с реалността. Дори в обръщението към Марков става ясно, че дори не знае неговия чин - Генерал. Незнам как още не са го препарирали някъде, той и за много други пуска сигнали - и просто му казаха да ходи да се лекува....
  • 98 2001 г. – Собственикът на националната

    1 1 Отговор
    авиокомпания Балкан Зееви Груп спира полетите ѝ. СЛЕД КОЕТО ЗАПОЧВА ДА ПРОЦЪВТЯВА ЕВРОАТЛАНТИЗМА ДОКАРАЛ НИ ДО ,,ПОД КРУШАТА "
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Гоше

    1 1 Отговор
    що нервничиш бе? Да не ти писна да те отбраздват отвсякъде, понеже си високо ниво? Кажи сега какво е излъгал, ама гледай и да го докажеш!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 БоР-еЦ

    2 1 Отговор
    Марков е б о к л у к,Боец два пъти по голям!!!
  • 103 Пак ли ти бе

    0 0 Отговор
    За 11 години откакто са ви създали шиши и тиквата продадоха държавате 100 пъти, нищо не сте свършили даже напровтив - Айде у лево, сбогом слуга.
  • 104 ДО ФАКТИ

    0 0 Отговор
    Нямате пропуск.....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове