5 Септември, 2024 17:46 1 260 25

Паргов: Ако някой не го е срам и има малко чест и достойнство, ще спре да обжалва и ще остави партията да се развива

  • калоян паргов-
  • партия-
  • развитие-
  • чест-
  • достойнство-
  • срам

Паргов съобщи, че от 2015 г. не е имало такъв голям ляв формат. „Тогава беше последният. По време на управлението на Нинова той намаляваше прогресивно  с всяка изминала година, докато не стигна до две партии", допълни той.

Паргов: Ако някой не го е срам и има малко чест и достойнство, ще спре да обжалва и ще остави партията да се развива - 1
Снимка: Нова телевизия

Лявото политическо обединение за изборите през октомври вече е факт. „БСП за България” ще се яви заедно с още 15 формации на предстоящия вот за парламент.
С решението на съда, че Атанас Зафиров ще представлява партията на изборите, проблемът е затворен. Ако някой не го е срам и има малко морал, чест и достойнство, ще спре да обжалва на по-висока инстанция и ще остави партията да се развива. Визирам г-жа Корнелия Нинова. Това заяви в предаването „Пресечна точка” членът на Националния съвет на БСП и председател на Стратегическия институт за национални политики и идеи Калоян Паргов.
„След 15 юни, когато беше избран г-н Зафиров за временно и.ф. на председател, бяха направени стъпки, както за промяна в делото на БСП за пререгистрация на актуалното състояние – сагата, която се води на ниво ВКС, на 9 септември е заседанието, така и по отношение на коалицията. Тя се събра и избра г-н Зафиров да я представлява”, допълни Паргов.

Калоян Паргов съобщи, че от 2015 г. не е имало такъв голям ляв формат. „Тогава беше последният. По време на управлението на Нинова той намаляваше прогресивно с всяка изминала година, докато не стигна до две партии. Сега от тези 2, днес имаме 16, вероятно другата седмица могат да станат 20 формации”.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    26 6 Отговор
    БСП ще се развие като руло тоалетна картия нанадолу по баира от Бузлуджа.
  • 2 дон Вито

    20 4 Отговор
    Политик и срам???
    Абе едно време в АОНСУ как хубаво ви учеха да сте нагли и безсрамни....
  • 3 Град Симитли

    24 3 Отговор
    И колко кмета спечели тоЪ като председател на БСП София?!
    .... Николко!
  • 4 Степен на гениалност спрямо продажността

    10 10 Отговор
    Тази "някой" няма нито чест, нито достойнство, чиста проба използвачка пробутана ви от Тиквоча, на която вярвахте, но тя ще продължава да ви забива нож в гърба. Извън политиката за нищо не става, а синчето вече не е интересно и безработно.

    Коментиран от #6

  • 5 И това е затри

    15 12 Отговор
    Нинова е като гладна хиена за власт и пари
  • 6 Р. Овч

    10 6 Отговор

    До коментар #4 от "Степен на гениалност спрямо продажността":

    Нинова я пробута Ламбо, а Ламбо, Първанов и Бойко са приятелчета.

    Коментиран от #20

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Въх

    16 4 Отговор
    Абре момчето, то и 100 леви формации да се съберете, избирателите едни и същи и мрат , възрастни хора са. Няма да стане вашата работа
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 🍊🍋🇧🇬

    6 6 Отговор
    Голям Формат от “полезни €диоти”, да си приготвят Частна Собственост, Земеделска Земя, Сребърни Вилици и Лъжици, “Any Thing of Value” да сдадат на Партията БКП/БСП, да плюят на бащините си гробове и да се Откажат Официално от Християнството, Вервайте Коми Бъдеще е Пред Вас, ние не доживяхме но дано Вие доживеете Комунизма, а сега сдавайте който каквото има, Срещу Any Thing of Value ще получите “хартиена разписка” в Името На Народа!!
    Слава на БКП/БСП и СССР, Слава Ленина, Слава Сталина, Да Живее.

    Коментиран от #11

  • 11 Алооу,

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "🍊🍋🇧🇬":

    Доктора минава на визитация.
    Коланите от страни на леглото дето си ги скрил, да ги върнеш на място !
  • 12 дедя

    13 4 Отговор
    Паргов с добрев и гергов ще сте извън парламента
  • 13 🍊🍋🇧🇬

    6 7 Отговор
    През 90те, бачках с един колега, репресиран от Народната Власт, никога не говореше за това но всички знаехме че е бил “репресиран”, косата му беше побеляла като сняг, та той разправяше как на 9ти 1944 г. в София, комунистите са изнасяли Сребърни Вилици и Лъжици от богатите Домове в Столицата?

    Коментиран от #23

  • 14 🍊🍋🇧🇬

    6 2 Отговор
    Само да попитам, за един приятел, колко от това което коми върхушката ви е “върнала”, Частна Собственост и Земеделска Земя е в момента ваша собственост, разделена щастливо и справедливо във фамилията?

    И колко е продадено за “жълти стотинки”?
  • 15 Юрген

    10 3 Отговор
    А стига бе. БСП да не би да се развива с Гуцата и малкия Шиши? Да не говорим за Манолова, първанката и останалите ...
  • 16 Делян Пеевски

    3 3 Отговор
    води битката с Ахмед Доган за ДПС и вота на депесарите, но вече подрежда играта си да състави правителство с ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и... БСП с подкрепата на американците.

    Председателят на СДС Румен Христов заяви, че подкрепя "евроатлантическото ДПС". Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е тандем с Делян Пеевски.

    Националният съвет на БСП изключи Корнелия Нинова от партията, а Драгомир Стойнев и Атанас Зафиров едва ли ще откажат предложение на Пеевски.

    Делян Пеевски вероятно вече е направил аритметиката - 30 депутати за ДПС-"Пеевски" с машината за избори и мощен медиен съпорт, 20 депутати от БСП и 70 от ГЕРБ-СДС.

    Ако тази аритметика не излезе, ще привлича депутати от други партии и коалиции, но най-важна е подкрепата на американците за евроатлантическо правителство.

    Коментиран от #17

  • 17 Запознат

    3 3 Отговор

    До коментар #16 от "Делян Пеевски":

    Задкулисна битка на босове и бизнесмени за влиянието на Делян Пеевски. Кирил Добрев пробва да играе бигбос?!
    Задкулисна битка се заформя на босове и знакови бизнесмени да ползват влиянието на Делян Певски в държавата, за да редят пачки, срещу подкрепа в предизборната кампания.
    Кирил Добрев се натиска да го играе бигбос във Варна, но може да провокира разлом в корпоративната схема на Делян Пеевски в морската столица и да му застанат влиятелни фактори.
  • 18 ха ха

    6 2 Отговор
    Вие се развихте достатъчно, внимавайте да не настинете!
  • 19 пгш

    2 4 Отговор
    Развивайте се, ама в небитието! Няма да ви пречим!
  • 20 Отговор

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Р. Овч":

    Свободни съчинения. Нинова я пробута ДС. Баща й е от активистите и я пробутва на себеподобните.
  • 21 Цццц

    1 4 Отговор

    До коментар #7 от "ВСИКО КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ":

    Леле, колко ум и паричен произход лъха от написаното!
    Накъдрено, надиплено, чак да му повярва човек.
  • 22 Отговор

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "ВСИКО КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ":

    Да де но има изключения. Майка ми е виден математик, но там бях кръгла нула, въпреки гигантските и усилия, но пък съм много добър адвокат, без това да ми е било натяквано. Но е верно, че семейството има значение за формиране на личността и има потомствено развитие. Както знаем, кочияша на бившия цар стана ми министър на транспорта.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Успех и напред

    2 3 Отговор
    Само БСП е идейна партия и въпреки грешките и пивеите отяън, въпреки и Нинова, която се излага, така или иначе, има силата и капацитета да възроди страната

    Коментиран от #25

  • 25 ХА ХА ХА!

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "Успех и напред":

    Приключихте и вие като вожда!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол