Last news in Fakti

6 Юни, 2022 21:27 3 637 5

Брайън Мей и Роджър Тейлър пускат "скъпоценен камък" с Фреди от 1989 г.

  • брайън мей-
  • роджър тейлър-
  • куийн-
  • фреди меркюри

През септември излиза невключената в албума "The Miracle" песен "Face It Alone"

Брайън Мей и Роджър Тейлър от Queen разкриха, че е напът да се появи неиздавано досега парче на групата с участието на Фреди Меркюри. Песента "Face It Alone" ще може да бъде официално чута през септември, пише .

Мей и Тейлър, които участваха миналия уикенд на концерта за платинения юбилей на кралица Елизабет II, споменаха в скорошно интервю за BBC Radio 2, че песента е от сесии за албума на групата от 1989 г., "The Miracle".

„Намерихме малък скъпоценен камък от Фреди, за който бяхме забравили“, каза Тейлър. "Това е нещо прекрасно. Беше истинско откритие."

Последната нова музика с участието на Меркюри излезе преди осем години, когато Мей и Тейлър включиха дуета с Майкъл Джексън „There Must Be More to Life Than This“ в компилационния албум от 2014 г. "Queen Forever".

Що се отнася до "Face It Alone", Мей обясни, че първоначално не са смятали, че записът може да бъде спасен, докато инженерите не започнат работа.

„Това остана някак си скрито от очите“, отбеляза Мей. „Казвахме си много пъти: О, не, наистина не можем да спасим това. Но всъщност ние отново влязохме там и нашият прекрасен инженерен екип каза: Добре, можем да направим това и това. Това е като вид зашиване на парчета. ... Но е красиво, трогателно е.”, признава Мей.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    10 0 Отговор
    НАЙ- ВЕЛИКАТА ГРУПА НА 20 ВЕК....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Госあ

    0 7 Отговор
    Брайън Мей е човекът, стига сте се прехласвали по тоя Фреди.
  • 4 Софиянец - Лозенчанин

    9 0 Отговор
    ВЕЛИКА ГРУПА с ВЕЛИК ВОКАЛ!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.