Last news in Fakti

2 Февруари, 2015 18:43 21 139 15

Носителка на порно "Оскар" хвали руските актриси

  • алина ерьоменко-
  • порно-
  • оскар-
  • филм-
  • рускините

Алина Ерьоменко получи награда за най-добра секс сцена в чуждестранен филм

Рускинята Алина Ерьоменко, която преди броени дни стана носителка на AVN Award – отличие, известно и като порно “Оскар“, заяви пред радио „Говори Москва", че вече много повече руски актриси от жанра за възрастни са добре приети в Европа и САЩ. „По-рано даже не ни номинираха за AVN, а от миналата година започнаха да обръщат внимание на руските актриси, напр. Лора Тейлър. В началото не ни ппиемаха особено радушно, но лека-полека се налагаме“, коментира Ерьоменко.

На церемонията за връчване на AVN Awards, която се състоя в Лас Вегас на 24 януари, рускинята, известна с псевдонима си Хенеси, стана победителка в категорията за най-добра секс сцена в чуждестранен филм.
Ерьоменко пристига в Америка от град Комсомолск на р. Амур. Тя започва да работи в този специален жанр на 18-годишна възраст.

AVN Awards са отличия на американското списание AVN (Adult Video News), връчвани за постижения в създаването на порно филми от 1984 г. насам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 2 Отговор
    НАЙ КРАСИВИТЕ ЖЕНИ СА РУСКИНИТЕ

    Коментиран от #4, #7, #8, #12

  • 2 краси

    1 3 Отговор
    vasik atanasova ти си 2 след рускините.
  • 3 Ивайло Николов

    1 3 Отговор
    Извинявам се че ви се намесвам в спора но украинките са много по красиви.Рускините са най лесни.
  • 4

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Докато са по младички, да
  • 5 Кобрата

    1 0 Отговор
    Не го одобрявам аз това нещо, да се продаваш за пари. То всеки знае къде е леко и меко, но бързо спечелените пари се губят бързо.
    Най-мързеливите хора стават порноактьори. Но това не е начинът, да падаш на такова ниско ниво само заради парите, които може да се вадят и по съвсем друг начин. Било то с бизнес или с работа. И тогава човек наистина може да бъде горд със себе си когато с много труд е станал богат. Пък дори и не чак толкова богат, по важно е да си здрав, да имаш семейство и храна. Тези к..варски истории не са мой стил...

    Коментиран от #9, #11

  • 6 SEXY

    1 5 Отговор
    Vasik atanasova iskash li da se ojenish za men
  • 7 Гост

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Доста ограничени коментари постоянно вероятно от някаква жена (снимана в гръб). Бих предложил хора ,които нямат поне завършена гимназия да не се изявяват тук.

    Коментиран от #15

  • 8 HY POGOgY

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    ne ti si nomer edno, iskam da te liubq.
  • 9 порно инструктор

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Кобрата":

    То много неща не са за одобряване, ама на практика са практика... Въобще, толкова хора го правят, че дори не прави впечатление. Срещал съм момичета, които не могат да обяснят произхода на придобитите вещи или по какъв начин е получила определена длъжност приятелката им, след като не притежава кой знае каква квалификация... Е, да не мислиш, че се срамуват?!

    А помниш ли в НЕК каква мацка си бяха взели с три хиляди лева месечна заплата именно заради голите й снимки?! Без опит, без нищо, ама с 36 хил. лв. годишна заплата...Ей го нета, потърси...
  • 10 mediator37

    1 3 Отговор
    Например в Холандия бели, руси, едрогърди украинки (или рускини) проститутки никой не търси. Там пред ателиетата на негърките и нашите циганки има опашки от мъже. Колкото е по-черна жената , толкова повече е харесвана. Един холандски съдия се ожени за наша циганка с 2 деца и ги гледа и ги храни, въпрос на престиж е там да имаш черна жена. И нищо не иска от нашата дърта, дебела и патрава циганка, само да се показва с него в обществото, даже деца не иска да му ражда. Така че хубостта при жената е регионално понятие. Ако в Холандия, Белгия и др. държави от 10 жени 9 са руси с бяла кожа, естествено, че няма да са им интересни.
    Аз харесвам русите жени. Много ме кефят.

    Коментиран от #14

  • 11 еейй шъъъ алоооуу

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Кобрата":

    Че то има ли жена дето не се е продала за пари ? Я се огледай само - като стока се предлагат , напудрени , надупени ,снимат и публикуват в фейса всичко що господ им е дал с една единствена цел - да увиснат после на врата на някой и да го цедят докато са живи ! Всичко това за пари и лична облага , секса продава , по силно от нагона при мъжа няма и те го знаят много добре и там се целят гладните чакали ! После ги храниш цял живот ,ОТДАВНА СЕ ГЛЕДА НА ЖЕНАТА КАТО СТОКА - ТЕ САМИ СИ ГО НАПРАВИХА ДА Е ТАКА :)
  • 12 я съм от село

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    не че са най красивите те просто за друго -освен порно нестават факт
  • 13 Атанаска Васкова

    0 0 Отговор
    СТИГА ПОДИГРАВКИ,ЧЕ ВНУЧКАТА ХВАНА ТЕНДОВАГИНИТ ДА ПЛЯСКА МИНУСИ ПО КЛАВИАТУРАТА!
  • 14 999

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "mediator37":

    Дай да правим износ,че на нас са ни много Факултета,Столипиново,Нова махала а после и други.
  • 15 ...

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    За този коментар искам да гласувам със 100