Last news in Fakti

4 Април, 2022 14:45 2 493 8

Мадона си купи незаменим токен за 571 000 долара (СНИМКА)

  • мадона-
  • метавселена-
  • незаменим токен

Мадона вече е част от метавселената

Малко по малко знаменитостите започват да населяват метавселената.

Пленени от това ново виртуално пространство, в което имат възможност да общуват с феновете си, певци, филмови звезди и инфлуенсъри приемат и изследват виртуалността.

Поредният член на тази група е Мадона, която обяви наскоро в профила си в Twitter, че се е сдобила с незаменим токен (NFT) от вече легендарната колекция Bored Ape Yacht Club.

“Най-накрая влязох в метавселената … моя собствена маймуна!”. В поста тя благодари на MoonPay - платформа за трансакции с криптовалути, която изпълнителката е използвала, за да се сдобие с виртуалния актив, съобщи profit.bg.

Мадона смени профилната си снимка с тази на изображението от колекцията, което ѝ е струвало 180 етера, равняващи се на 571 206 долара.

Със сключената на 14 март трансакция Мадона се присъединява към група популярни личности, които се сдобиха с изображения от колекцията, в това число Джими Фалън, Парис Хилтън, Неймар, Снуп Дог, Стив Аоки, Eминем и Маршмелоу, както и много други.

Изборажението на Mадона е под номер 4988 и представлява маймуна с розова козина, която носи черна кожена шапка и тениска. Тя изглежда е създадена специално за „материалното момиче“, отбелязват от Entrepreneur.com.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    27 1 Отговор
    Идиотизмът е повсеместен!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 no name no face no number

    18 0 Отговор
    Явно лудите нямат край
  • 4 Кабалата

    25 1 Отговор
    Тотално е избушила кочината деградиралата бабичка
  • 5 Грульо

    15 0 Отговор
    Юруш на зануляването с НФТ! Добитъка иска да си спаси парите, и пак в пирамида. :D
  • 6 Вергина

    2 0 Отговор
    Подходящ аватар :) аз пък съм на изнасяне от мета-не-знам-си-кво.
  • 7 абг

    13 1 Отговор
    Много искам психопатите, които управляват планетата, заедно с техните лакеи, като персоната горе, да се изнесат в тая метавселена, за да може останалите да започнем да живеем нормално в нашата вселена.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.