Last news in Fakti

12 Ноември, 2022 16:14 2 642 8

Това ВИДЕО шокира всички: Мадона пие вода от кучешка купичка

  • мадона-
  • шокиращо видео-
  • кучешка купичка

Много фенове отбелязаха, че с подобни странни видеа Мадона разрушава своя емблематичен образ, създаван през годините

Посланията на Мадона в социалните мрежи напоследък са във фокуса на прожекторите заради провокативните снимки и видеа, които поп дивата редовно публикува, пише БГНЕС.

Новият ѝ клип в Инстаграм предизвика смесена реакция на публиката. Кадрите показват как Мадона пие вода от кучешка купа под акомпанимента на песента I Wanna Be Your Dog на The Stooges. А на една от снимките певицата кляка с гръб към камерата върху бутилка със сос – сякаш ще започне да се самозадовоява, макар да бе облечена в шорти и в мрежест чорапогащник.

Ето и част от коментарите: „Изгубихте усета си. Преди бяхте пред всички. Вие определяхте правилата на играта. И тези промени в тялото ви... Всичко е крещящо отчаяние да останете млади и актуални. Последното нещо, което всеки от нас очаква от Мадона", написа потребителят @stacy102291.

„Става все по-неприятно за гледане. Да си твой фен вече не е лесно“, пише потребител @jego80.

Много фенове отбелязаха, че с подобни странни видеа Мадона разрушава своя емблематичен образ, създаван през годините.

По-рано певицата беше критикувана и от рапъра 50 Cent, който осмя нейни еротични снимки, които са на крачка от порното. Той скастри 64-годишната певица "че се прави на девствена", имайки предвид известния ѝ хит от 80-те години Like a Virgin.

Наскоро TikTok Мадона се изкълчоти в предизвикателния танцов стил туърк, публикува топлес снимка и намекна също, че е лесбийка


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужас

    15 1 Отговор
    Аман от простотии ....

    Коментиран от #6

  • 2 надарена кака

    6 3 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!
  • 3 Taka така

    7 1 Отговор
    От край време яманищо общо снирмалните хора, още от създаването наматериалното момиче . Сега да се такова сама или срещу заплащане,ако има въобще толкова смели, че да я налазят.Отврат и с пари не става
  • 4 гост

    3 2 Отговор
    Щом не е от цукалото в кенефа,няма страшно.
  • 5 хаберих

    9 0 Отговор
    Изперква жената,менопаузата,вагиналната сухота и възрастта си взимат своето
  • 6 Синдикат на Ало Измамниците

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ужас":

    ЕГН-то просто си казва думата ........
  • 7 Олег

    6 0 Отговор
    Коя е тая кукувица?
  • 8 Стрелка

    12 0 Отговор
    Стар кадър на ЦРУ,работещ по програмата "Идоли за младите" с фалшиви модели на поведение на преуспяла с идиотски маниери поп звезда.Има задачата да атакува младия не оформен характер и за му зададе грешна и вредна представа за заобикалящия го свят.