Last news in Fakti

4 Март, 2023 16:32 2 422 11

По 1 млн. долара на епизод за Зендая в „Еуфория“

  • зендая-
  • еуфория-
  • сериал-
  • милион долара-
  • заплата

26-годишната актриса е напът да се превърне в най-високоплатената телевизионна звезда в Холивуд

По 1 млн. долара на епизод за Зендая в „Еуфория“ - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Дали Зендая продължава да пише история?

Според последните новини отвъд океана, 26-годишната актриса си е осигурила нов договор с HBO за третия сезон на сериала „Еуфория“. В сделката се казва, че Зендая ще получава по 1 милион долара на епизод, което би я направило най-високоплатената телевизионна звезда в Холивуд и може би най-младата актриса, която получава подобна заплата, пише Tialoto.

„Еуфория“ разполага с талантлив актьорски състав от млади изгряващи звезди, но реалността е, че Зендая, която играе Ру Бенет, е слънцето във вселената на сериала и като такава напълно заслужава високото заплащане. Актрисата печели два пъти подред награда „Еми“ за най-добра главна актриса именно за въплъщаването си в Ру.

Зендая стана изпълнителен продуцент на сериала за втория му сезон, което я направи най-младия човек, получавал номинация за Еми за продуциране на едва 25-годишна възраст. Постижението бе последвано от историческа победа през 2020 година за най-добра актриса в драматичен сериал. Въпреки честите смесени реакции към сериала, качеството на играта на Зендая остава константен фаворит сред феновете.

Заплатите на звездите от „Еуфория“ са често обсъждана тема, особено след материал на Hollywood Reporter от 2022 година, където Сидни Суини казва, че вече не се плаща толкова много на актьорите, както преди, а с навлизането на стрийминг услугите нещата стават още по-сложни.

„Утвърдените звезди все още получават добро заплащане, но аз трябва да дам 5% на адвокат, 10% на агенти, 3% на мениджъри. Трябва да плащам на пиар всеки месец, като крайният резултат се получава повече от разходите ми за ипотека“, каза младата актриса.

Суини, която влиза в ролята на Каси в „Еуфория“, допълни, че ако ѝ се наложи да си вземе почивка от шест месеца, няма да има възможност да се издържа. „Нямам човек, който да ме подкрепя или издържа. Нямам към кого да се обърна, за да ми плаща сметките или консумативите“, казва още актрисата.

През 2022 година Зендая сътвори още една история, превръщайки се в първата чернокожа актриса, която печели „Еми“ за най-добра актриса в главна роля за драматичен сериал.

„Най-голямото ми желание е „Еуфория“ да може да помогне за излекуването на хората“, каза тя от сцената. Актрисата благодари на всеки един фен, който е споделил личната си история с нея, след като вижда през какво преминава Ру на екрана.

Ако Зендая наистина ще получава по 1 милион долара на епизод, тя ще се присъедини към целия актьорски състав на „Приятели“, актьорския състав на „Игра на тронове“, Никол Кидман и Рийз Уидърспун за „Големите малки лъжи“ и Елизабет Мос за „Сияещите момичета“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор
    Н о Славата парите Главозамайват
    Помните Л и Актрицата От Малката Булка
    Изпадна в Депресия
    и Се самоуби След Време Съпругът и Получи Инфаркт и почина

    Коментиран от #2, #4, #7, #8, #9, #11

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 А Изаура как я кара?

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Или не си в час?
  • 8 Статист

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    "Малката булка" не съм го гледал но съм гледал "Голямата булка".
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Aлфа Bълкът

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Хехехехехе, те се затрили бе! Сигурно затова свършил сериала?