Last news in Fakti

6 Април, 2023 10:15 822 2

Хари Стайлс отказал да играе във филмовия мюзикъл "Малката русалка"

  • хари стайлс-
  • малката русалка-
  • мюзикъл-
  • роля-
  • отказ

Ето каква е причината Стайлс да откаже ролята на принц

Хари Стайлс отказал да играе във филмовия мюзикъл "Малката русалка"  - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Режисьорът Роб Маршал потвърди, че се е срещал с поп звездата Хари Стайлс за ролята на принц Ерик в предстоящата игрална версия на "Малката русалка" на "Дисни", съобщи "Варайъти", предава БТА.

Докато течеше кастингът за филмовия мюзикъл се появиха съобщения, че певецът, прочул се като част от момчешката група "Уан дайрекшън", който се изявява и като актьор, е "ухажван" за ролята на принц Ерик.

Сега, в интервю за "Ентъртейнмънт уикли", режисьорът Роб Маршал за първи път потвърди, че се е срещал със Стайлс и са обсъждали ролята.

Каква обаче е причината Хари Стайлс да я откаже? По думите на Маршал певецът и носител на "Грами" е искал да се снима в по-мрачни филми и не е искал да участва в мюзикъл, тъй като е направил преход от поп звезда към актьор.

"Срещнахме се с него. Той беше очарователен. Чудесно момче. Но в крайна сметка неговото желание беше да участва в такива филми, каквито засне, малко по-мрачни", казва Маршал за Стайлс.

Режисьорът допълва, че млади хора от света на музиката като Хари, които се опитват да си проправят път в киното, не искат да бъдат възприемани непременно като певци. "Ето защо той наистина искаше да направи нещо, което не е в музикалния жанр, за да се развихри", казва Роб Маршал.

Хари Стайлс отказа да се снима в "Малката русалка", но прие поддържащи роли в "Не се тревожи, скъпа" на Оливия Уайлд и куиър драмата "Моят полицай" - два проекта, които нямат допирни точки със семейната публика на "Дисни".

Стайлс получава противоречиви отзиви за изявите си пред камера, но според филмовия критик на "Варайъти" Оуен Глайберман той напомня за младия Франк Синатра като актьор. "Твърде рано е да се каже накъде ще поеме с филмите, но ако иска, може да има истински успех с тях", казва критикът.

Колкото до ролята на принц Ерик Роб Маршал в крайна сметка избира един сравнително непознат актьор - 27-годишния Джона Хауър-Кинг.

"Малката русалка" с Хали Бейли в главната роля излиза по кината на 26 май.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всичко, навсякъде, завинаги

    5 0 Отговор
    Отказал ролята на Малката русалка.хи хи хи
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.