Last news in Fakti

20 Юни, 2023 11:15 2 267 0

Братът на Пол Уокър кръсти новороденото си момченце на него

  • пол уокър-
  • брат-
  • коди уокър-
  • дете-
  • име-
  • почит

Актьорът почина в края на ноември 2013 г.

Братът на Пол Уокър кръсти новороденото си момченце на него - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Братът на Пол Уокър, Коди Уокър, кръсти новородения си син на покойната звезда от "Бързи и яростни", в знак на почит, предаде CNN.

Пол Уокър загина трагично на 40-годишна възраст в автомобилна катастрофа, преди почти 10 години, припомня NOVA.

"Този ноември ще се навършат 10 години, откакто загубихме брат ми Пол и просто почувствах, че сега е подходящият момент", каза Уокър.

Коди Уокър и съпругата му Фелисия дали името Пол Барет "Мечо" Уокър, (Paul Barrett (“Bear”) Walker) на сина си, който се роди в края на миналия месец.

"Брат ми беше Пол Уилям Уокър IV и това име се носи от четири поколения. В семейството го наричаха "малкия Пол", въпреки че той бързо надмина баща ни по ръст. За мен беше важно това име да се запази", разказа още Коди.

Пол Уокър почина в края на ноември 2013 г., докато "Бързи и яростни 7" все още беше в процес на заснемане. След прекъсване на продукцията снимките продължиха, като Коди Уокър и брат му Калеб изпълняваха ролята на дубльори на покойната звезда.

В трагичната вечер Уокър е бил на пътническата седалка на автомобил, управляван от партньор в състезателния екип. Автомобилът се блъска в стълб за осветление и избухва в пламъци в Санта Кларита, на около 30 мили северно от Холивуд.

Тази година дъщерята на Пол Уокър, Медоу Уокър Торнтън-Алън направи епизодична роля в последната част на филмовата поредица, направила баща ѝ известен.

"Първият филм беше пуснат на екран, когато бях на една годинка! Израснах на снимачната площадка, наблюдавайки баща ми, Вин, Джордана, Мишел, Крис и други на мониторите", каза тя.

"Благодарение на баща ми бях родена във фамилията на "Бързи и яростни". Не мога да повярвам, че сега аз също имам шанса да участвам", сподели Медоу.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА