Last news in Fakti

30 Юли, 2023 10:44 1 964 5

Дрейк е купил пръстена на Тупак Шакур (СНИМКА)

  • дрейк-
  • тупак шакур-
  • пръстен

Рапърът го е придобил за над един милион долара

Дрейк е купил пръстена на Тупак Шакур (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Канадският певец и рапър Дрейк разкри в петък, че е купил пръстена с форма на корона, който някога е принадлежал на рап легендата Тупак Шакур, и за който той плати над един милион долара по-рано тази седмица на търг, предаде АФП.

Дрейк публикува в Инстаграм снимка на ръката си с известното бижу, проектирано от самия 2Pac. Той го е придобил във вторник за 1,016 милиона долара, с включени такси и комисионни, на търг, организиран от „Сотбис“.

Сумата е повече от три пъти над първоначалната оценка между 200 000 и 300 000 долара.

Известно е, че Дрейк харчи щедро, до степен да си купи "Боинг 767" за лична употреба или да даде 104 милиона долара, за да придобие дома, който някога е бил собственост на певеца Роби Уилямс в Лос Анджелис.

Пръстенът е уникално бижу, украсено с корона, вдъхновена от „Принцът“, книга на италианския писател Николо Макиавели, който силно е повлиял Тупак Шакур - до степен да приеме сценичното име „Макавели“.

Украсен с рубини и диаманти, пръстенът идва от личната колекция на Ясмин Фула, кръстницата и близък съветник на Тупак, която го е предоставила на търга.

Тупак Шакур беше застрелян на 7 септември 1996 г. в кола в Лас Вегас. Той беше на 25 години, припомня БТА.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Как няма

    3 1 Отговор
    Коментати. Срамота!
  • 2 На божидара в фб най

    4 0 Отговор
    Голямите шматки в бг и харесват снимките, нивга няма да попаднем в списъка баша на башовете, да живее българия!
  • 3 Гост

    5 4 Отговор
    Ама да знаете зго преместих, 2 пъти. От ляво на дясно и обратно. Бе кво ни занимавате с помията на света бе, изкуку. Дали е Блейк или шукар тъпак, боли ме чадъра.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хубаво е да се информирате

    2 1 Отговор
    В българия кой кои е да не ставате за срам, а и е много грозно да се завижда на труда и просперитета на човек. Божидара осъзнай се къде се намираш