Last news in Fakti

26 Август, 2023 21:16 2 082 17

Лизо също ще осъди танцьорките, които я обвиняват в тормоз

  • танцьори-
  • танцьорки-
  • лизо-
  • съд-
  • дело

Адвокатите на певицата завеждат иск срещу обвинителките ѝ за лицемерно отношение

Лизо също ще осъди танцьорките, които я обвиняват в тормоз - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Драмата с обвиненията срещу Лизо за създаване на токсична работна среда и тормоз над танцьорки, която стигна чак до съда, се заплита все повече. Сега изпълнителката отвръща на удара, като планира да подаде собствена жалба в съда срещу бившите си служителки, информира Tialoto.bg.

След като певицата бе обект на обвинения от няколко свои бивши танцьорки за предполагаем сексуален, расов и религиозен тормоз, както и създаване на токсична работна среда по-рано този месец, адвокатите ѝ се активизираха и смятат да подадат жалба от името на пищната изпълнителка, обвинявайки танцьорките в лицемерно отношение.

В сряда, 23 август, адвокат Марти Сингър сподели снимки със списание People, на които се виждат ищците Ариана Дейвис, Кристъл Уилямс и Ноел Родригес. Според представителят на Лизо, те изглеждат щастливи зад кулисите с изпълнителите от кабаретното шоу Crazy Horse, които танцуват голи до кръста в бар в Париж. Предполагаемата случка е от 5 март 2023 година, а в жалбата, подадена от Ариана, Кристъл и Ноел се твърди, че те са били принуждавани да присъстват на представлението и да докосват танцьорите.

"Тези изображения, показващи как тримата ищци весело се забавляват зад кулисите след топлес шоуто, са направени след посещението им в Bananebar в Амстердам, за което се оплакват в жалбата", пише Сингър в изявление, като се посочва поредния клуб, за който танцьорките твърдят, че са били накарани да влязат насила и да докосват голи танцьори. Тази случка е от февруари тази година.

Според адвоката, и трите таньорки са се върнали да работят за Лизо по време на турнето ѝ, дори след случката в бар в Париж. На следващия месец Дейвис дори изпраща запис, с който кандидатства за шоуто Watch Out for the Big Grrrls, което се организира от Лизо и екипа ѝ. Във видеото Ариана казва, че изпълнителката е нейна идолка и иска да следва стъпките ѝ.

Сингър посочва, че, след като видеото с прослушването на Дейвис става публично достояние, тя се е опитала да обясни своите коментари за Лизо, като казала, че по-голяма част от обвиненията ѝ се основават на неща, които са се случили по-късно.

"Това изявление напълно противоречи на фактите, включително и на тези изображения", продължава адвокатът.

"Тези неопровержими снимки и видеоклипове, заедно с допълнителни съществени доказателства, доказват явните противоречия между това, което ищците твърдят в техния фалшив иск, и това, което действително е доказано от фактите", казва Сингър. По думите му, искът срещу клиентката му е фалшив и Лизо възнамерява да заведе дело за злонамерено преследване, след като се докаже невинността ѝ и обвиненията бъдат отхвърлени.

В жалбата на ищците техният правен екип твърди, че Лизо е поканила танцьорките да присъстват на шоу, но е пропуснала да спомене, че представлението се изпълнява от голи момчета. Адвокатът на трите дами твърди пред списание People, че те застават зад всяко свое показание и очакват процеса, въпреки показаните снимки.

"Нашите клиенти не се страхуват от Сингър или от празните му заплахи. Занимавал съм се с хиляди случаи, включително преследване на наркокартели, така че нямаме планове да отстъпваме. Нека да видим дали Сингър наистина може да води дело в съдебна зала, вместо в медиите", казва адвокатът на танцьорките.

По думите му, клиентките му са изглеждали щастливи на тези снимки, защото са се страхували, че може да изгубят работата си, ако се противопоставят на Лизо. Той нарича коментарите на Сингър "засрамване на жертвите" и казва, че те не променят никакви факти по делото.

След като делото бе заведено по-рано през този месец, Лизо отговори на твърденията с публикация в социалните мрежи. Тя заяви, че не е злобен човек и че обвиненията срещу нея са твърде възмутителни, за да не бъдат атакувани от нея.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    4 0 Отговор
    Дайте снимките в България и ще докажат каквото си поискате.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 събе пиши грамотно

    13 0 Отговор
    Лизо също ще съди танцьорките вместо
    Лизо също ще осъди танцьорките.
    Бъдещето ще покаже дали ще бъда осъдени след делото...

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Нашия

    18 0 Отговор
    Прасета в космоса !!!
  • 6 Дупничанин

    20 1 Отговор
    Яз досега не съм чул хипопотам успешно да е осъдил човек. Въпреки че и они са от нейната порода.
  • 7 Гай Баньо

    15 1 Отговор
    Къв е тоя толуп ве ? Хаха
  • 8 Искра Фидосова

    12 0 Отговор
    А,това съм аз ,леле каква хилава съм тука.
  • 9 Стефан Лъв

    13 0 Отговор
    Казвал съм го вече,че тази прилича повече на жена сумист,а не на певица.Чудя се колко килограма е🤔

    Коментиран от #11

  • 10 Иииииии, таа

    5 2 Отговор
    мазничката е мноо убава... с кеф че и дам да ме насили...

    Коментиран от #13

  • 11 Поне

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Стефан Лъв":

    сто и шейсе кила... колко сланина че има за качето дет съм го приготвил... две години че мезим със съседите в беседката пред блока...

    Коментиран от #12

  • 12 Искра Фидосова

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Поне":

    Секси дупара имам. С малко брашно 50 кг,ще стане.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Aлфа Bълкът

    4 0 Отговор
    Това няма да е съдебна зала, а зоопарк като се намърдат всички вътре.
  • 16 Име

    0 0 Отговор
    Голи до кръста не е - голи, не е вече същото - жените отдавна се заголват и си показват гърдите в живота изобщо.

    Малко са пресилили исковете, особено в театрална обстановка. Аня Пенчева също може да заведе искове.
  • 17 бай Иван

    0 0 Отговор
    Лизо ли са си правили или Близу ли не е много ясно!