Last news in Fakti

28 Септември, 2023 14:49 2 217 0

Брадли Купър изненада с нов външен вид (СНИМКИ)

  • брадли купър-
  • нов външен вид-
  • нова прическа

48-годишният актьор отряза дългата си коса и се появи с нова прическа

Брадли Купър изненада с нов външен вид (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

48-годишният Брадли Купър бе уловен от папараци, докато се разхожда из Ню Йорк.

Актьорът беше с бяла тениска, тъмносиня жилетка и класически сини дънки. Журналистите обърнаха внимание на новата визия на звездата - актьорът отряза дългата си коса и се появи с къса прическа.

През август Брадли Купър се оказа в центъра на скандал. Актьорът беше критикуван за изкуствения нос, който носеше в ролята на композитора Ленард Бърнстейн във филма "Маестро" - някои евреи решиха, че това е проява на антисемитски стереотипи, припомня vesti.bg.

„Не вярваме, че това изображение обижда или омаловажава еврейската общност“, каза Американският еврейски комитет.

Правозащитната организация Anti-Defamation League е съгласна с това твърдение.

Историята познава примери за евреи, представяни в антисемитски и пропагандни филми като зли карикатурни същества с огромни носове. Този биографичен филм за легендарния композитор Ленард Бърнстейн е различен“, каза Лигата.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА