Last news in Fakti

25 Януари, 2024 14:45 827 5

Мъж, забелязан 30 пъти близо до дома на Тейлър Суифт, е обвинен в преследване

  • тейлър суифт-
  • преследвач-
  • арестуван-
  • обвинен-
  • преследване-
  • тормоз

Той е арестуван, след като полицията се отзовала на повикване за "емоционално разстроен мъж, който се държи хаотично".

Мъж, забелязан 30 пъти близо до дома на Тейлър Суифт, е обвинен в преследване - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Мъж е обвинен в тормоз и преследване, след като е забелязан близо до нюйоркския дом на певицата Тейлър Суифт "около 30 пъти" в последните два месеца, предаде ДПА, позовавайки се на съдебна информация.

Дейвид Кроу (33 г.) от Сиатъл, щата Вашингтон, е задържан в понеделник вечерта в близост до къщата на изпълнителката и са му повдигнати двете обвинения. Той е арестуван, след като полицията се отзовала на повикване за "емоционално разстроен мъж, който се държи хаотично". В сряда Кроу е изправен пред съд в Ню Йорк, като е освободен при условие, че бъде поставен под наблюдение.

В жалбата се посочва, че служител от охраната е забелязал мъжа на мястото "около 30 пъти" от 25 ноември насам, като Кроу е бил помолен 10 пъти да не приближава сградата. В същия ден, в който се яви в съда, Кроу отново е арестуван и обвинен в "престъпно неуважение", след като полицаите пристигнали при спешно повикване за мъж в близост до дома на Тейлър Суифт. Не е ясно дали мъжът е арестуван и обвинен преди или след явяването му пред съда в сряда, отбелязва ДПА, цитирана от БТА.

Дейвид Кроу ще се яви в съда на 3 март по обвиненията в преследване и тормоз. Не е ясно кога ще бъде изправен пред Темида по другите обвинения.

Суифт, която има многобройни фенове, е обект на "преследвачи" в дома си в Трайбека, Ню Йорк, както и в къщите, които притежава в Калифорния и Роуд Айлънд, припомня ДПА.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя

    3 0 Отговор
    Бая деца е фърлил по нея...

    Коментиран от #5

  • 2 То е ясно !

    5 2 Отговор
    То само такива са и фенове на тая скумрия - психари 😅
  • 3 Въпрос

    1 0 Отговор
    това не е ли леонардо ди каприо?
  • 4 Последния селянин на софията

    0 0 Отговор
    А чуейа жицей на съседната пряка просту,.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.