Last news in Fakti

28 Януари, 2024 16:56 816 4

Бари Коган ще получи наградата „Бухнал пудинг“ за Мъж на годината

  • бари коган-
  • бухнал пудинг-
  • мъж на годината-
  • награда

Наградите се връчват на хора, които имат траен и впечатляващ принос към света на развлеченията

Бари Коган ще получи наградата „Бухнал пудинг“ за Мъж на годината - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Актьорът Бари Коган, известен с ролите си в „Дюнкерк“, „Убийството на свещения елен“ и „Баншите от Инишерин“, бе обявен за Мъж на годината от театралната трупа „Бухнал пудинг“ на Харвардския университет, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Наградите се връчват на хора, които имат траен и впечатляващ принос към света на развлеченията.

Наскоро Когън се снима в комедийния психологически трилър „Солтбърн“ и може да бъде видян в главната роля в сериала Masters of The Air, драма от Втората световна война, посветена на екипажите на бомбардировачите.

Церемонията по връчването на отличията за Мъж на годината ще се състои на 2 февруари.

Театралната трупа „Бухнал пудинг“, която датира от 1844 г. и нарича себе си третата най-стара театрална трупа в света, връчва наградата за Мъж на годината от 1967 г. насам. Миналогодишният носител на наградата беше Боб Оденкърк.

Сред предишните носители на наградата за Мъж на годината са Клинт Истууд, Том Ханкс, Робърт де Ниро, Харисън Форд, Самюъл Л. Джаксън, Дъстин Хофман, Райън Рейнолдс и др.

Тазгодишната награда за Жена на годината, категория която датира от 1951 г., все още не е обявена. Миналата година наградата беше връчена на Дженифър Кулидж, известна с ролята си на майката на Стифлър в „Американски пай“ и ролята на Таня Макуид-Хънт в сериала на HBO „Белият лотос“. Сред предишните носителки на наградата за Жена на годината са Мерил Стрийп, Вайола Дейвис и Деби Рейнолдс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Варненски Моряк

    0 0 Отговор
    Щом не е връчена наградата за тази година все още г-це Найденова,значе вие ще е грабнете:)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.