Last news in Fakti

13 Февруари, 2024 12:29 1 069 3

Килиън Мърфи за Оскарите: Само идиот не може да им се наслади (ВИДЕО)

  • килиън мърфи-
  • опенхаймер-
  • оскари-
  • награди оскар-
  • слава-
  • номинации-
  • награда

Звездата от "Опенхаймер" признава, че без подкрепата на семейството си не би се справил с трудностите на славата

Килиън Мърфи за Оскарите: Само идиот не може да им се наслади (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кино звездата на годината - Килиън Мърфи, който открай време е известен с това, че държи близо до себе си личния си живот и не е голям фен на блясъка и вниманието, което идва със славата, признава, че все още му е трудно да бъде в светлината на прожекторите, но ще се опита да се наслади на наградите "Оскар" следващия месец. Той ще бъде едно от главните действащи лица там, като се има предвид, че е номиниран за главна мъжка роля.

Роденият в Ирландия актьор си спечели номинация за блокбъстъра от лятото на Кристофър Нолан "Опенхаймер" и в надпреварата за престижната награда се изправя срещу Брадли Купър, номиниран за ролята си на великия композитор и музикант Ленард Бърнстайн в "Маестрото".

"Трябва да си идиот, да не се насладиш на "Оскарите".“, каза откровено той в интервю за BBC Radio 4.

Водещата Лорън Лаверн попита Мърфи как ще се справи с това, че е извън зоната си на комфорт на наградната церемония, на което той отговори така:

"Борил съм се с това в миналото и знаете ли, не мисля, че изобщо някога ще ми е напълно спокойно, но смятам, че трябва да избереш да му се насладиш и си мисля, че можеш да направиш това в мозъка си, просто да направиш тази промяна и тогава е по-лесно", каза 47-годишната звезда. Килиън добави, че съпругата и децата му ще го придружат на червения килим, което му внася известна доза спокойствие.

Килиън Мърфи, който проби във филмовата индустрия с филма на ужасите "28 дни по-късно", трилъра "Нощен полет" и емблематичната роля на Томи Шелби в хитовия криминален сериал на BBC "Peaky Blinders", рядко издава факти от личния си живот. Той е споделял в миналото, че намира червените килими за "предизвикателни“.

Мърфи все пак разкри, че присъствието на съпругата му Ивон Макгинес до него е било "решаващо“ да се чувства стабилен, тъй като "допълнителните аспекти на това да си актьор изискват доста усилия“.

Актьорът каза още: "Да имаш наистина сигурна солидна основа (що се отнася до славата) е важно. Беше особено важно за мен, трябва да имаш това безопасно място. Мисля, че аз определено го имам - просто е като остров на комфорт и внася лекота“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идиот съм

    15 0 Отговор
    Ми не мога да ги понасям оскарите ! И в общи линии станаха нещо като антиреклама - вече НЕ гледам нищо номинирано или наградено, нито пък самите тъпи оскари !
  • 2 Гугльо - опит за автор

    7 1 Отговор
    "държи близо до себе си личния си живот"

    Елементарнички сте вие, новите гугълчета, а и мързеливи.
    Гугъла помага донякъде, но вие после трябва да прегледате текста и малко да го присбособите към българско звучене.
    В България не съм чувал израз, че някой държи личния си живот някъде! Звучи кухо, не на място.
    Учете езици, развивайте се!
  • 3 Не и не

    4 0 Отговор
    Е след тази реплика Килиан рязко ми падна в класацията по симпатия! "Оскарите" са едно от най-тъпите "церемонии" в Света и никога не ги удостоявам с вниманието и времето си! Абсолютна загуба на време! Дали съм идиот?