Last news in Fakti

26 Февруари, 2024 15:58 1 315 0

Педро Паскал прие статуетката си на наградите SAG пиян: Ще получа паник атака (ВИДЕО)

  • педро паскал-
  • the last of us-
  • hbo-
  • награда-
  • sag awards-
  • пиян

Актьорът не очаквал да се качи на сцената, заради което прекалил с питиетата на наградната церемония

Педро Паскал прие статуетката си на наградите SAG пиян: Ще получа паник атака (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Педро Паскал призна, че е бил пиян, докато приемаше отличието за изключителна мъжка роля в драматичен сериал за ролята си в “The Last of Us” си на наградите SAG 2024 в събота.

“Това не е правилно по редица причини. Ъм, малко съм пиян. Мислех, че мога да се напия", каза той на сцената, когато излезе да приеме наградата.

48-годишният Паскал отдели няколко секунди, за да се събере, преди да отправи благодарствено послание на стрийминг мрежата на сериала - HBO.

Актьорът от “Наркос” нарече наградата “невероятна чест” и възнамеряваше да благодари на колегите си, които също бяха номинирани, но не успя “да си спомни нито едно от имената ви в момента.”

Паскал започна да благодари на семейството си, което “може би гледа” вкъщи, но за кратко спря, когато гласът му се пречупи и той започна да става още по-емоционален.

“Ще получа паник атака и ще си тръгна”, заключи той, преди да слезе от сцената под аплодисментите на публиката.

Педро Паскал носеше бяла широка риза с копчета, която в по-голямата си част беше разкопчана, чифт черни панталони и черни обувки.

По-късно актьорът от “Мандалорианецът” разговаря с Тан Франс зад кулисите, където модният дизайнер го попита дали е “доволен” от речта си.

“Не си спомням какво казах", призна Паскал. “Просто бях много изненадан, така че ще го видим в YouTube по-късно.”

Педро Паскал влезе в заглавията на медиите заради речта си по-рано тази година, когато шеговито обвини брата на Макколи Кълкин - Кийрън Кълкин, че му е причинил травма на рамото, докато връчваше приз на наградите "Еми".

“Смятам, че тази вечер е идеалният момент да кажа на всички, че Кирън Кълкин ми разказа играта", каза той миналия месец.

Когато Франс попита дали измислената им вражда ще продължи и след наградите SAG, Паскал се пошегува, че планира да се целува с актьора от "Наследници".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА