Last news in Fakti

24 Май, 2024 13:52 2 365 11

Доналд Тръмп заплаши създателите на "Стажантът" със съд, нарече филма "боклук"

  • стажантът-
  • документален филм-
  • доналд тръмп-
  • съд-
  • боклук-
  • мария бакалова

В биографичния филм за Тръмп с участието на Мария Бакалова има шокиращи сцени

Доналд Тръмп заплаши създателите на "Стажантът" със съд, нарече филма "боклук" - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Доналд Тръмп би искал да каже на "Стажантът": "Уволнен си". Чрез свой говорител бившият президент, който в момента е в разгара на наказателния си процес в Ню Йорк, отправи нападки към новия филм "Стажантът", посветен на първите му дни в сферата на недвижимите имоти. Тръмп заплаши със съдебни действия създателите на филма, наричайки го “откровено фалшив ” ,“боклук ” и “чиста измислица.”

След премиерата на "Стажантът” на бляскавия филмов фестивал в Кан главният говорител на кампанията на Тръмп - Стивън Чунг направи изявление за филма пред Variety. “Ще заведем съдебно дело, за да се справим с откровено неверните твърдения на тези претенциозни създатели на филма. Този боклук е чиста измислица, която сензационно раздухва лъжи, които отдавна са опровергани. Това е намеса в изборите от страна на холивудските елити, които знаят, че Тръмп ще си върне Белия дом и ще победи подкрепяния от тях кандидат, защото нищо, което са направили, не е проработило."

В "Стажантът" Себастиан Стан е в ролята на Тръмп в началото на кариерата му, когато той е на безмилостния път да се превърне в магнат в сферата на недвижимите имоти. Във филма участват още носителят на "Еми" Джереми Стронг като адвоката и ментор на Тръмп и номинираната за "Оскар" Мария Бакалова като първата съпруга на Тръмп - Ивана Тръмп.

Във филма, който получи осемминутни овации в Кан, младият Тръмп се подлага на липосукция, взима наркотици и си присажда коса. "Стажантът" включва и спорна сцена, в която Тръмп напада Ивана физически, а след това и сексуално. (В показания по време на развода Ивана обвинява бившия си съпруг, че “я е насилил” през 1989 г., но през 2015 г. тя оттегля твърдението си, като казва пред CNN, че историята на Daily Beast за по-ранните ѝ твърдения е “напълно неоснователна”).

Според екипа на Тръмп филмът “е чиста злонамерена клевета. "Стажантът" не трябва да вижда бял свят и дори не заслужава място в секцията с евтини DVD-та”, продължава в изявлението си Чунг.

Тръмп не е единственият човек, свързан с филма, който има проблеми със "Стажантът".

Според Variety милиардерът Дан Снайдър, приятел и дарител на Тръмп, който е помогнал за финансирането на филма чрез компанията Kinematics, е смятал, че помага за създаването на филм, който представя бившия президент в положителна светлина. Съобщава се, че Снайдър, бившият собственик на Washington Commanders—който дари повече от 1 млн. долара на комитетите за набиране на средства и встъпване в длъжност на Тръмп—през 2016 г. и даде 100 000 долара за президентската му кампания през 2020 г.—е “бесен” заради негативното представяне на Тръмп във филма и е привлякъл адвокатите на Kinematics да се опитат да предотвратят излизането на филма.

"Стажантът" участва на филмовия фестивал в Кан без американски разпространител и към момента все още няма такъв. От своя страна, на пресконференция след дебюта на филма режисьорът Абаси се отърси от заплахата на Тръмп — “Всички говорят за това, че е съдил много хора, но не говорят за процента на успеваемост, нали разбирате?"— каза Абаси, преди да предложи бившия президент да гледат филма заедно, като се аргументира, че той може да бъде “изненадан” от него.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    18 6 Отговор
    Няма лоша реклама сега след недоволството на Тръмп сума ти народ ще го гледат за да видят за какво иде реч.
  • 2 Адам Хилтън

    31 7 Отговор
    Тя тази наша срамота, освен в псевдо-политически бози в друго не е участвала. Първия филм беше ултра-стереотип на източно европеец, сега пък в Холивудска пропаганда срещу Тръмп.
  • 3 Сталин

    37 10 Отговор
    И наща Мария бакалова пак го играе проститутка във филма

    Коментиран от #6, #9

  • 4 идея

    17 3 Отговор
    Браво, чичо Дончо от село Трън.
    А що се отнася до нашите съвременни родни ,,актриси,,- вероятно някъде там съществуват и в пъти по-чаровни и способни актриси или дори нормални момичета, които всеки ден се борят с живота, но никой не знае за тях просто защото не са известни/нямат късмет да бъдат забелязани от машината на корпоративния капитализъм или не са богати. Но кой е казал, че животът е честен..
  • 5 Име

    6 0 Отговор
    Защо при дебатите с Байдън не се въплъти отново в Стажант, като използва филма за реклама!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 То е ясно!

    6 1 Отговор
    Чичо Дони ще им сцепи анусите.
  • 8 Ний ша Ва упрайм

    3 2 Отговор
    Боже Боже юдейте трепят хора тия за ко са косят
  • 9 Краси К.

    3 7 Отговор

    До коментар #3 от "Сталин":

    А на любимия ти Сталин дъщеря му бяга в Америка и си сменя името.
  • 10 Хачо Бояджиев

    6 2 Отговор
    Прав е чичо Доналд, не само този е боклук, а всички американски помии!
  • 11 СТИГА БЕ

    2 0 Отговор
    Тази новина не остаря ли вече